icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
20. nov 2011

@esmemia ahojko no teplota mi klesla a prsia su na roztrhnutie takze dalsi mesiac je isty....

asemilka
20. nov 2011

@esmemia hlavu hore moja 🙂 raz sa dockas dalsieho slniecka 🙂 a co sa pocernejsich tyka... oni si nerobia starosti s nicim... tak asi preto im to ide lepsie... my asi privela rozmyslame...

ktore
20. nov 2011

@monika2712 moja zlata ja uz nemam co testovat....ja uz dostanem ms to je iste.urob test so zvedava velmi.mne uz teplota klesla a prsia ide roztrhnut.takze dva tri dni a uz je tu ms.este dva dni berem duphaston a ked vynecham uz aj sa pusti.mam smolu moja.ak zajtra testujes tak hned daj vediet.tesim sa.ja fakt nemozem u mna je to na beton....

minusko
20. nov 2011

@monika2712 ahoj,kukam že tvoja teplotka zasa stupla,to je dobre,takže nadej ešte neumrela 🙂 Ako sa cítiš? A kedy testuješ? Zajtra?

ktore
20. nov 2011

@esmemia neviem kde ma blaskwan ci ako vitazny graf.nema ho v albume a neviem na ktorej stranke pozriet.

monika2712
20. nov 2011

@minusko no stupla ale nejak tomu neverim velmi.. testovat.. no mrle ma zeru, by som najradsej cim skor, ale asi to necham tak mozno nakoniec a pockam aspon do tej stredy stvrtka..

monika2712
20. nov 2011

@ktore no mna tiez bolia prsia dost.. uvidim este ake budu teploty dalsie dni. nech zbytocne neminam ten test ..
blackswan to ma pre priatelov ten album, preto to nevidis.. ale to je jedno.. proste tiez mala pokles 11 a 12 dpo. postupne o 0.1 a potom jej to stuplo na 37,1 a na dalsi den 37.2.

ktore
20. nov 2011

@monika2712 aky mas grafik?

monika2712
20. nov 2011

@ktore strana 334 tam som dala link

ktore
20. nov 2011

@monika2712 no som fakt zvedava.rano urob testik .

monika2712
20. nov 2011

@ktore uvidim podla teploty rano zas.

asemilka
20. nov 2011

peciem kolac 🙂 som chcela hrat urazenu na manzela, lebo ostal dlhsie v robote... a namiesto toho, ked prisiel, zacala som mu robi kolac 😀

monika2712
20. nov 2011

@asemilka no teda.. ja kukam Kamarat do dezde.. a som dneska taka ospala pred telkou, nic sa mi nechce a caka ma kopa zehlenia.. do kelu.. keby sa to tak vedelo same ozehlit. 😠

asemilka
20. nov 2011

@monika2712 ja som vcera zehlila.. po asi 2 tyzdnoch 😀

monika2712
20. nov 2011

@asemilka no tak mna caka dvojtyzdnova kopa 😠 😠 😠 a nie nie sa donutit to ist robit..

asemilka
20. nov 2011

@monika2712 tak prid k nam na kafe a kolacik 😉 🙂

oskvarka
20. nov 2011

@esmemia no mi zotrvavame v nerieseni... ako sme sa z muzickom dohodli hned ako prisla posledna mrcha a zatial nam to celkom ide a dokonca ma to tym aj nelaka tolko tu chodit 🙂 ... a ma to blahodarny vpliv na nas keksikovaci zivot :D... tak si uzivame.. ale jasne ze sa ozvem ak by nahodou daco boli by ste prvy co by ste to vedeli 😉 ale teda ak mam aktualne zhodnotit pocity tak asi nic :D...

monika2712
20. nov 2011

@asemilka mna by teraz nedostal nikto nikam 😀 😀 totalna lenivost.

asemilka
20. nov 2011

@monika2712 vies, aky je fajny 😀 moja prvotina tohto druhu sice, ale fajnyyyyyyyyy je 😉 😀

monika2712
20. nov 2011

@asemilka ja moc nie som na kolace a v zivote som upiekla iba jeden.. mrkvovy ale velmi mi chutil. a aky si piekla teda?

asemilka
20. nov 2011

@monika2712 jablckovo skoricovy z krehkeho cesta 🙂 ja zacinam takymito jednoduchymi, peciem len pol roka 😀 uz zvladam bublaninu, babovku, kysnute cesto, piskotove aj krehke 😀 uz len toru musim skusit... ale o je moj strasiak 😀

monika2712
20. nov 2011

@asemilka no moj drahy by bol rad keby som piekla kolace, ale mna to jednak nebavi asi preto ze mi to samej nejak nechuti. ale ten mrkvovy bol fajn.

janka9898
20. nov 2011

@esmemia no vobec nestiham dlho sme nemali net asi dva tt takze preto som tu nebola a tato oc bola ko rodili sa nam steniatka nasa sinduska pitbulka nam porodila krasnych 12 steniatok uctihodny pocet na to ze mala prvy vrh v zivote steniatka su krasne uz ich len dostat do dobrych rodin abudem stastna
inak rodila od pol 1nej v noci do 15 00 porodila posledne stenaitko

orchis
20. nov 2011

@esmemia
@monika2712
ahojte baby 🙂 aaaale co by som tajila 😕 😉 nic nove sa u mna nedeje, vsetko po starom len som mala omnoho menej casu, povacsinou som bola mimo domu a teda mimo pocitaca 😒 posledne dni som si vas vecer uz ani nestihala precitat ale dneska mam v plane to vsetko dohnat 😉 idem si teda omrknut co sa tu udialo 🙂

asemilka
20. nov 2011

@monika2712 ja som zacala aj preto, ze ma uz nebavilo kupovat stale nejake sladkosti... 😀

monika2712
20. nov 2011

@orchis jaaaj no zem sa po tebe zlahla som myslela.. hehe.. no tak citaj citaj.. v akom stadiu cyklu sa nachadzas? ja uz mam tesne pred mrchou a furt neviem ci pride.. tak mozno zajtra testujem.. 13 dpo by som uz mohla daco vidiet.. a ked nic, tak nic.. prezijem 😉 ach jo, susedove deti sa zas nahanaju po celom dome, tak ich je krasne pocut.. skoda ze nemame lepsie odizolovane steny medzi sebou, to s taki dvaja dabli, dufam ze take deti mat nebudem 😖

@asemilka no ja sladke nekupujem, ale za to drahy ked sme v obchode tak si nahadze plny kocik sladkosti tak na tyzden, akurat ze uz za dva dni nie je nic.. hruza jaky je zavisly na sladkom.

asemilka
20. nov 2011

@monika2712 no ved my sme tiez tak vzdy skoncili... ja mam radsej slane... sladke malicko... skor horku cokoladu ked uz 🙂 tak som tomu svojmu poloviciakovi takto prejs cez rozum 😀 a zatial sa mi dari 😀

ktore
20. nov 2011

@minusko ty ako sa mas?kolko si dc?ja sa blizim na ms.co uz mozno jezisko prinesie pozit.testik pod stromcek.

dajaja
20. nov 2011

@asemilka ja som niekedy velmi vypekala, teraz uz ma to tak nebavi.. ale obcas nieco upeciem pre mojich chlapov 🙂 tesim sa ale na vianocne pecenie. minuly rok som urobila 6 druhov suchych kolacikov, aj tento rok sa chystam. musim ale zohnat nejaky dobry recept na kokosove kolaciky, lebo moj svokor ma rad kokos a slubila som, ze mu upeciem.. nemas nejaky odskusany receptik?

asemilka
20. nov 2011

babule, ja sa lucim pre dnesok 🙂 zajtra sa tu ukazem. majte sa 🙂