icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

kukucg
21. nov 2011

@dajaja No pokial myslime na rovnaku vec tak mne to robili na miesto kde som uz zub nemala vobec, oni vlastne cez dasno az do kosti ho navrtaju a potom nasadia korunku, tak si myslim ze by mal ist zub von, a dasno zahojit a tak ale neviem ako pisem ja som zub nemala vobec uz mozno ked tam este je vedia to urobit aj inak, skus sa popytat este

minerwa
21. nov 2011

@lusip Držím palčeky a uvidíš na vianoce budete už traja : -)))).

dajaja
21. nov 2011

@kukucg aha, no ja zub este mam. len bol velmi polamany, tak uz mi ho zubar zbrusil az ku dasnu, aby sa dalej nelamal. tiez si myslim, ze pojde von. skoda, ze som sa nestihla viac popytat. bola som v riadnom soku zo stavu mojho chrupu, po tehotenstve a 2 rocnom kojeni je to bieda.. uz som sa rozhodla, ze v snazeni pokracujeme a ak dovtedy otehotniem, tak to posunieme 🙂

linuska1
21. nov 2011

ahojte dievcata..🙂 tak u mna teplotka presne ako vcera..🙂 zajtra by mala byt taktiez tak a pozajtra by mala prist mrcha.. ale zacina ma boliet brucho.. aj ked trosku skoro.. snad sa mi este neskrati cyklus.. lebo ma trafi....

orchis
21. nov 2011

@minerwa ahoj 🙂 no ja som mala podobny problem tento cyklus, najprv troska krvi a potom len hnede spinenie a az asi po dvoch dnoch sa to rozbehlo.ja som ratala za 1DC den kedy sa ta krv objavila a tak som do toho zaratala aj tie dni len s vytokmi a nakoniec mi to aj vyslo na mojich zvycajnych 7 dni mrchy. ci som to urobila spravne, neviem. moje telo sa tiez velmi zmenilo za posledne dva mesiace, nespoliehaj sa na to, ze predtym si mala tie bolesti a teraz nie. mozno zazijes este aj vacsie soky 😀

orchis
21. nov 2011

@monika2712 tak aspon si neminula zbytocne ten testik 😉 a mozno je ten tvoj vnutorny pocit naozaj spravny 😉 pockame si an to ako to dopadne 😉

orchis
21. nov 2011

@lusip tak to sme na tom podobne 🙂 my mame za sebou dva mesiace snazenia sa a teraz zaciname treti 😉 takze uz sledujes na sebe nejake priznaky alebo pseudopriznaky 😀 takich je nas tu viacej, len sa pridaj 😎

minerwa
21. nov 2011

@orchis Ďakujem : -)). Dám vedieť čo a ako : -)).

barbora21
21. nov 2011

Po perfektnom oddychovom vikende s mojim super manzelom a druhom neuspesnom pokuse sme sa rozhodli, ze dalsi decembrovy cyklus to nechame tak. Ideme finalne dokoncit rekonstrukciu noveho bytiku, pripravit si super Vianoce v novom bytiku, oddychovat a uzivat si sviatky a pohodu. Teda ziadne planovane snazenie, ziadne meranie teploty, ovulacne testy - jednoducho nic 🙂 Snazenie len v pripade nalady a nie v pripade plodnych dni 🙂 Takze zaciname opat v novom roku 🙂 A moj manzel tvrdi, ze nas krpec sa bude uhniezdovat az v novej super spalni, ktoru sme kupili a na novej super sedacke 🙂 takze nieco na tom mozno bude 🙂

monika2712
21. nov 2011

@orchis no presne.. uz ma inak pobolieva aj brucho tak asi to uz bude za dverami.. ratam tak do dvoch dni ze je tu. 😉

ktore
21. nov 2011

@minerwa a nemozes byt nahodou tehotna???

ktore
21. nov 2011

@monika2712 ja berem tie lieky.ked vynecham tak pridu do tych styroch piatich dni tak teraz neviem kedy dostanem.lebo som si dala myslim od 16 dpo a beram 5 dni takze budem trochu teraz za tebou ak ms nedorazi hned na druhy den ako vynecham lebo mi uz akoby klucku otvarala.... 😀

minerwa
21. nov 2011

@ktore jéééj, to by som bola najšťastnejšia na svete, ak by to tak bolo, ale myslím si, skôr, že sa to len rozbieha myslím mrcha :(.

monika2712
21. nov 2011

@ktore no je to mozne ze budem o par dni skorej..ale mozno ani nie.. mozno si da tiez na cas..ale tiez ma tie prsia bolia uz od piatku, tak to je troska dlho.. ale nevadi. hlavne nech dojde a mozme ist znova na vec 😉

ktore
21. nov 2011

mala si si urobit ten test.podme vecer urobit.nechod aspon tri hodiny cikat.a urob...

nufacikmi
21. nov 2011

ahojte baby, tak tento mesiac to asi ani nám nevyšlo, dnes 26DC a cítim bruško, prichádza mrcha ale hlási sa trochu skôr...trošku už na to mám nervy,po mrche už kašlem na to, bude ako má byť a bábo príde v ten správny čas, zatiaľ si budeme s mm užívať jeden druhého 🙂 včera sme mali výročie sobáša, takže máme za sebou pekný večer 😀 Práve som sa dozvedela, že večer sesternica konečne porodila synčeka, 9 dní po termíne..tak ma to potešilo

monika2712
21. nov 2011

@ktore to si komu pisala s tym testom? mne ci @minerwa ?

ktore
21. nov 2011

@monika2712 tebe moja s tym testom...

ktore
21. nov 2011

@nufacikmi aj ja aj
@monika2712 uz cakame na ms.som velmi zvedava ako doradu pojdeme....

monika2712
21. nov 2011

@ktore jaj no na co budem vecer testovat? to nema zmysel. ja uz fakt citim ze pride mrcha.. nebudem si minat test zbytocne.

minerwa
21. nov 2011

@ktore
@monika2712

Babuľky má zmysel sa testovať aj vtedy ak je špinenie a možno je to začiatok MRCHY? Je výsledok nejaké dôverihodný v tomto období? : -))

monika2712
21. nov 2011

@minerwa nooo tazko povedat.. asi by som este pockala dva tri dni, ci sa ti ta mrcha nerozbehne predsa len.. ak to bude furt iba spinenie tak potom by som testla.

minerwa
21. nov 2011

@monika2712 mne sa rozbieha práveže už od piatku :(, tak neviem či sa mám testíkovať alebo čo....

monika2712
21. nov 2011

@minerwa no citala som.. ale dnes si pisala ze uz krvacas nie ? ja som to dnes uz brala za mrchu, teda ak to znova neprestalo.. ale ak mas doma test, tak to skus, za to nic nedas.
mne sa zda ze uz mi ide mrcha tiez do kelu nejak skoro 😠

minerwa
21. nov 2011

@monika2712 je to celé nejaké dopletené : -(. Neviem čo sa deje.
Áno ráno bolo trošku krvácanie a teraz už zase nič. Uvidím, skúsim sa otestovať večer a dám vedieť.

ktore
21. nov 2011

@minerwa nuz jea so z prvou dcerkou spinila tiez na zaciatku a bolo stastie ze som urobila test a zasla za dokt.

monika2712
21. nov 2011

@minerwa no tak potom naozaj skus, ak to zase prestalo.. uvidis.. neviem sice ci ti vecer nieco ukaze test, mozno lepsie pockat do rana este.

minerwa
21. nov 2011

@ktore
@monika2712

ďakujem : -). Budem Vás ďalej informovať čo je nového. : -)))

nufacikmi
21. nov 2011

☹ mrcha je už tu...ja tomu nechápem, doteraz som mala priam ukážkový 28 dňový cyklus a tá potvora teraz pride na 26 DC...

lusip
21. nov 2011

Ake mate skusenosti s tesnovanim vecer? Ma to vebec vyznam? 😖