icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
21. nov 2011

@ktore uz to vidim ze cely decbudem behat na gyndu ako na klavir... ☹

oskvarka
21. nov 2011

@monika2712 jasne chapem ... len problem je v tom ze odkedy som vydata tj odkedy riesime cosi tak netusim kedy mam ovulku predtym som niekedy mala aspon pocit ze viem kedy to je .. obcas.. ale nejako som to nesledovala kedze mi to bolo takmer jedno ale som si len zapametala ze nieco take viem spozorovat ale teraz ked uz by som to potrebovala vediet tak zrazu fakt netusim... teda tento mesiac som uz neriesila ale tak nejaky extra vytok alebo co by som si isto vsimla takze nic... netusim ci je moj organizmus taky zmeteny zrazu z toho casteho keksikovania alebo co (nie ze by sme boli nejaky akcny.... ale tak 2-3 krat za tyzden a ja som neni schopna na sebe nic pozorovat cim by som si bola ista...)

monika2712
21. nov 2011

@oskvarka nuz tak potom treba najst metodu ktorou odsledujes ovulku. je ich vela..

ktore
21. nov 2011

@oskvarka nuz takze na case je zacat aj sledovat ovu.eplotkou je to najlepsie.kazde rano v ten isty cas ak sa da.mala by si spat mysli 4 hod minimalne ci ako?pekne zaznacovat kazdy den do kalendara

ktore
21. nov 2011

@linuska1 aj ovu tety si mozes robit

linuska1
21. nov 2011

@ktore 🙂 to je asi pre @oskvarka.. ja si ich robim..🙂

oskvarka
21. nov 2011

@monika2712
@ktore
no raz mozno aj na to dojde teraz sme sa z drahym rozhodli ze neriesime tak to chcem nechat tak aspon 3 mesiace uvidim ze ako sa budem potom psychicky citit tento mesiac mam celkom pocit ze nam to prospieva ;) .... a potom ak na mna nebodaj zase pride velka tuzba vediet teda kedy naozaj ta ovu je (teda hlavne ak sa nam nezadari akosi tak nahodou popri beznych radovankach :D) tak zacnem cosi riesit 🙂 .. a ako som tak zistila ze hladanie hlienu pri pravidelnom snazilkovani je asi narocne :D... ovu testy su zase nespolahlive tak mi asi zostane len to meranie teplotky... ale to je hudba dalekej buducnosti 🙂

orchis
21. nov 2011

@oskvarka no toto, koho to tu vidim 😀 co sa tyka toho ovulacneho hlienu, ja ho mam len malinko a aj to len rano. a ak sa viacej milujete tak si ani nemozes byt velmi ista, ze ci je hlen ovulacny alebo sa len tam precistujes. ale nezaoberala by som sa tym, zatial 😉 ja si nejaky ten hlien niekedy odsledujem, ale nejako ma to este netankuje, cele to nechavam zatial na prirodu 🙂 a vidim, ze aj vy 😉 je to tak lepsie 🙂

orchis
21. nov 2011

@linuska1 ale mrcha ti este nedosla, nie? ved snad sa trosku oneskori 😉
no ak sa ten moj cyklus neupravi tak aj ja asi zacnem pit tu alchemilku aj ked caje velmi nemusim 😒

oskvarka
21. nov 2011

@orchis to vies taham dnes v praci dlhsie a taka som vytocena lebo nejaky "skriatok" mi tu nejakov nahodou do.. bal.. moju mesacnu robotu tak kukam ze ake su skody :D.. a do nicoho sa neviem dokopat aka som demotivovana.... ale uz idem chitit druhy dych...

orchis
21. nov 2011

@minerwa aj ja som si myslela, ze dneska sa ti uz ta mrcha rozbehla 😕 ale este nepanikar, hovorim z vlastnej skusenosti, mne sa mrcha za posledne 4 mesiace uplne zblaznila, ale snad sa raz dostane zase do normalu 😉 pockaj este zopar dni. ved hnede spinenie je vlastne vytok s primesou krvi, nie? to by znamenalo, ze uz krvacas len velmi malinko. zmenilo sa nieco teraz poobede?

orchis
21. nov 2011

@oskvarka no krasa 😕 tak prajem poriadne pevne nervy no snad to nakoniec nebude az take zle 😉

orchis
21. nov 2011

@monika2712 moja, aj ja som mala bolesti v okoli praveho vajecnika pred zaciatkom mrchy minuly mesiac a ta bolest pretrvavala potom este do zaciatku dalsieho cyklu aj ked uz bola jemnejsia. no potom to prestalo, ale tiez ma napadali rozne veci, ze co by to mohlo byt 😕 neboj, vsetko bude ok 😉

monika2712
21. nov 2011

@orchis no tak to nic nebude.. dufam.. uvidim zas rano co bude nove 😉

linuska1
21. nov 2011

@orchis jeeej... a ty si sa kde tulala?..🙂 nie este nie... ale tu fazu 8 dni mam ked dostanem na 25 den.. co je moj normalny cyklus... a myslim si ze mrcha najneskor do zajtra pride... poriadne ma boli v podbrusku.,... az krcovito.. ako kazdy mesiac pred... a chut na sladke.... a ja priam caje neznasam... budem topit s poriadnym sebazaprenim....

minusko
21. nov 2011

@marcovka1 ahooj,ja čakam na mrchu,testik biely a dnes som 31DC. A čo ty? Mile že si si spomenula 🙂

orchis
21. nov 2011

@linuska1 je to dost divne, ze aj ked mas take kratke cykly tak sa ti ovulka drzi na 16DC 😕 no ja som si vzdy myslela, ze moje telo si da rady so vsetkym co sa mi pritrafi a zatial tomu aj tak bolo a to som si bez lekara uz presla aj alergiami a zapalmi 😉 tak verim, ze aj teraz len potrebuje troska casu a ten cyklus sa napravi sam od seba 😎
tak som zvedava ci ti zajtra ta mrcha naozaj dorazi 😕 ty vies teda naisto kedy mas ovulku, vsak?

orchis
21. nov 2011

@minusko ahoooj 🙂 takze vyckavas? test si robila kedy? kolko DPO si?

jasin
21. nov 2011

Ahojte babule, za trochu horsich okolnosti sme sa s partnerom rozisli, este ma cakaju s nim tahacky po sudoch ale to uz nejak prejde..

Ale ta lepsia sprava:
Som na zaciatku tehu, podla lekara 4+0tt, hodnota hcg je vraj v poriadku, mimi je este taka mala bublinka ale podla lekara vraj mzoe byt vsetko ok.. aspon ze tak..

kikusik88
21. nov 2011

@jasin velmi drzim palce nech ste zdravi a zavidim tu odvahu 😉

minusko
21. nov 2011

@orchis ahooj 🙂 čakam čakam,test som robila dnes rano a nič. tak už len čakam lebo som 31DC a už dnes som mala pociť že už asi prišla mrcha,lebo ma tak bolelo brucho a nič. Ale tak počkam ešte stale ma času a času. A čo ty? Čakaš na ovu? Budu na vianoce konečne //?

minerwa
21. nov 2011

@orchis od poobedia sa nič nezmenilo všetko postarom. Výtok je hnedý ale krv tam nevidím, je to len také špinenie akokeby.

minerwa
21. nov 2011

@ktore ďakujem veľmi pekne si veľmi zlatá.

minusko
21. nov 2011

@jasin mojaaaa a to čo su za správy? A vie partner o miminku? To s partnerom je mi ľuto ale na druhej strane ti zo srdiečka gratulujem,odteraz už nebudeš nikdy sama 🙂

jasin
21. nov 2011

@minusko vie ale debil si mysli ze to nie je jeho tak nech si mysli co chce uz ma to netrapi ... a dakujeem, viem sama nebudem len dufam ze to zvladnem..

minusko
21. nov 2011

@jasin nemám slov teda ale držim ti prsty a ty to zvládneš,to miminko čo teraz nosiš pod srdiečkom ti da silu!!!

orchis
21. nov 2011

@jasin neboj, urcite to zvladnes 😉 a taky partner teda nestoji za nic, radsej sama s miminkom nez s partnerom, ktory ti bude skor tarchou nez oporou 😉

orchis
21. nov 2011

@minusko no asi tu ovulku este len ocakavam 😀 skutocne to velmi nesledujem, snazime sa tak "nadivoko" 😀 ani by som to nenazvala snazenim sa, uzivame si spolocnych chvila a ak sa zadari tak super ak nie tak aj tak dobre 😉
a kedy si mala ovulku?

orchis
21. nov 2011

@minerwa no ak je ten vytok hnedy to znamena, ze je to zmes normalneho vytoku (napr bieleho) a krvi, maleho mnozstva krvi, preto je ten vytok hnedy 😉 no pockaj este den dva, som teda velmi zvedava ci sa ti to poriadne rozbehne nakoniec 😕 kedy si mala ovulku?

minusko
21. nov 2011

@orchis ovulku ani sama neviem. Najskor som si myslela že 13DC( to bolo asi 3.nov.) ale teraz si myslim že bola až 10teho lebo vtedy sa mi zdal čipok taky dobre otvoreny. Tak som mimo. Ale snažilkovali sme v tom obdobi len vo stredu, štvrtok a nedeľu....