icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
21. nov 2011

@orchis na facebooku je jedna taka skupina... 😀 alebo od kamosov ukradnem zo statusu... alebo najdem niekde 🙂

asemilka
21. nov 2011

@ktore oki, pockaj este 🙂

monika2712
21. nov 2011

@orchis fotku mi zablokovali admini, vraj na nej nebola dobre vidiet moja tvar, uz som si dala dalsiu ale tu mi uz musia schvalit 🙂

asemilka
21. nov 2011

V jednej novej slovenskej firme sa na nástenke objavil oznam vedenia :
- Váš plat je vaša osobná vec, a nemusíte preto nikomu vešať na nos, koľko u nás zarábate!
Po niekoľkých dňoch bolo na ozname dopísané :
- Sľubujem, že svoj plat nevyzradím nikomu na svete. Za ten plat sa hanbím tak isto, ako vedenie firmy!!! 😀 😀 😀

asemilka
21. nov 2011

bezpecnost nadovsetko... 😀 😀

U silnice stojí trpaslík a stopuje. Vidí ho kolemjedoucí řidič a říká si, proč by ho nesvez. Zastaví a trpaslík na něj najednou s pistolí a křičí: "Honem, udělej se nebo tě zastřelim." Chlap ho poslechne. Trpaslík ale znovu: "Udělej se ještě jednou." A takhle mu to poručí asi šestkrát a po sedmý už chlap křičí: "Klidně mě zastřel ty jeden trpaslíku šílenej, já už prostě nemůžu." Trpaslík teda schová pistoli a zavolá do křoví: Sněhurko, pojď, pán tě vezme do Prahy 😀

ktore
21. nov 2011

@asemilka su to super vtipy naozaj....

asemilka
21. nov 2011

@ktore ja som rada, ze som nasla tu skupinu... niekedy tie vtipy taaaaaaaaak zdvihnu naladu 🙂

ktore
21. nov 2011

no ano aspon rec nestoji...
@asemilka

asemilka
21. nov 2011

@ktore tak ja by som vam tu mlela... ale mne huba ide cely den 😀 k vam sem do skupiny si chodim oddychnut 😀 vies, ako by niekedy boli baby v robote rady 😀

esmemia
21. nov 2011

@jasin jejda menku,co to tu citam???,Ved chcel babo aj on nie????Tak preco by nemal byt jeho otcom,ach boze,chlapi....no moja aj ked je to teraz tazke,tak aspon nosis pod srdieckom miminko a uz nikdy nebudes sama moja. Drzkaj sa a gratulujem Ti

ktore
21. nov 2011

@asemilka to je dobre.este by som nejaky ten vtip aj ja ale ktovie ci sa ostatnym paci....

asemilka
21. nov 2011

@ktore ved pridaj 🙂

esmemia
21. nov 2011

Babulky idem buvat,docitala som vas a normalne som unavena ako uz dlho nie.Od zajtra zas strazim kamoske malu,tak bude velmi rusno a neviem ako to po psych stranke zvladnem,tak snad sa na to aspon dobre vyspim,ppa a zajtra

asemilka
21. nov 2011

@esmemia neboj 🙂 zvladnes to 🙂 a zobudis sa do pekneho pohodoveho dna 🙂

ktore
21. nov 2011

@esmemia len sa vyspi.drz sa

ktore
21. nov 2011

idem aj ja dobru noc babenky

minerwa
21. nov 2011

@orchis rano sa znova testujem a dam vediet 🙂).

monika2712
22. nov 2011

@ktore ahojky, tak teplota dnes rano a k tomu migrenu rozhodli ze testovat nebudem.. uz naozaj nie je dovod:

http://www.fertilityfriend.com/home/38444b

ale ze jake pekne schodiky mam? 😀 😀

minerwa
22. nov 2011

@orchis Dobré ránko, robila som si ráno testík a je negatívny :(. Vôbec tomu nerozumiem mrcha nikde už ani špinenie. Mávam dosť silnú mrchu a teraz nič len to špinenie.
Pozerala som sa do diáriku a ovulku som mala 13 DC a aj 16 DC takže tehotenský test by mi už mal ukázať výsledok.
Som z toho zmätená a znepokojená....

linuska1
22. nov 2011

ako som predpokladala...zajtra ocakavam mrchu.... http://www.fertilityfriend.com/home/3814d4/

orchis
22. nov 2011

@minerwa tak to si uz 32DC, vsak? no ak bola ovulka vtedy kedy pises tak test by uz nieco ukazal, aspon ducha ak by si bola tehotna. nie je mozne, ze tentokrat budes mat len takuto slabulinku mrchu, teda len hnede spinenie? to spinenie je svetlohnede alebo tmave? vies v mojej mrche som uz zazila tolko zmien za posledne 4 mesiace, ze uz by som sa kvoli ziadnym zmenam v nej neznervoznovala, ale to som ja a nie ty 😉 ja som mala 27 dnovy cyklus predtym, potom prisiel jeden stresovy tyzden a mrcha zblbla, posledne 4 mesiace som ju mala na 23, 33, 25 a naposledy 32 DC.niekedy sa hned rozbehla inokedy jej to trvalo aspon 3-4 dni, mala som aj s bolestami prs a podbruska a to poriadnymi ale aj bez nich......a to som mala predtym vzdy krasny vzorovy 27 dnovy cyklus. len klud, ziadne ine problemy nepocitujes, vsak? pre pokoj duse kludne zbehni k lekarovi alebo mu zavolaj 😉

orchis
22. nov 2011

@monika2712 jej nova fotka 🙂 pekna 😉
no mas tam poriadne schodiky 😕 no moze sa stat, ze ti zajtra zase stupne 😎 tvoje telo sa s tebou pekne zahrava 😅 citis sa nejako na mrchu?(ne)ocakavas ju zajtra alebo pozajtra, vsak? teda ak sa dobre pamatam.....

orchis
22. nov 2011

@linuska1 tak nakoniec kolko DC bude tento cyklus?

linuska1
22. nov 2011

@orchis 25 ako stale...

esmemia
22. nov 2011

@asemilka ahojtem,tak ako som predpokladala zaberak hned od rana :D po 2 tt co sme ju nemali,tak je to tazke :D,ale dako zmakneme :D a dakujem babulky
@ktore no aby nebolo malo,tak maa zaspala o pol 10 a uz o 6 bola hore,neviem co jej bolo :D
@monika2712 no do kelu moja,ty si robis na grafe Vysoke Tatry???? A peknu fotecku mas

monika2712
22. nov 2011

@orchis citim sa uplne hrozne dneska, ta migrena je pekelna, ani tabletka nezabrala, myslim ze mrcha je naozaj za dverami, zajtra najneskor stvrtok, je mi fakt zle dneska tak celkovo :(. asi zacinam lutovat ze som neostala doma :(

ktore
22. nov 2011

@monika2712
@linuska1 tak cakajme spolu mame to za dverami.

ktore
22. nov 2011

@monika2712 no na tejto fotecke ti vidiet tvaricku.si peeeeknaaa....a ja teplota 36.6 stale dole.dnes som uz tabletku nemala takze som zvedava do kolkych dni pride ms.

minerwa
22. nov 2011

@orchis
Mávam pravidelný cyklus 28 dňový, prvé tri dni silné krvácanie spojené s bolesťami a veľká citlivosť prsníkov.
Teraz som mala dostať v nedeľu čiže 20.11.2011 dostala som už 18.11.2011(o dva dni skôr) a od vtedy je len prevažne svetlohnedé špinenie.
Teraz ráno mám väčšie bolesti, ale stále žiadne krvácanie. Prsníky mám citlivé už vyše týždňa.
Testík bol negatívny a ducha som tam nevidela :(. Je to celé zvláštne.
Ďakujem za podporu.