Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore zeny dakujem, to je fotka z pred roka a pol, z pred svadby, ked som mala o 10 kil menej 😀 😀 tak som si povedala, ze zaspominam na stare casy.. aktualnu foto ani poriadne nemam ziadnu.. pre istotu 😎
no veru cakame na mrchu spolocne.. mne je uz dost zle dneska fakt.. najradsej by som zalahla naspat do postele ☹
@esmemia ano ano.. vysoke tatry 😀 😀 co narobim ... proste mrcha za dverami.. uz ani iskricka nadeje.
@monika2712 @ktore to nic monika, denka.. december je nas..🙂 chudak moj muz..🙂))))
@linuska1 no aj ja si to stale opakujem.. len aby to tak naozaj bolo.. boze uz nech pride ta mrcha, nech uz tak netrpim .. ☹
@monika2712 ja dnes v pohode.. ale ja mam skor bolesti brucha poobede...
: -)))), chudák aj môj : -)))))). Sa budú na nás sťažovať 🙂.
@monika2712 Kedy ti má prísť mrcha?
@minerwa no teraz niekedy.. dnes som 26dc..
@monika2712 a pociťuješ príznaky, že by mala mrcha doraziť?
@minerwa hej hej pocitujem.. uz je to viac nez iste..
@linuska1
@monika2712 moj sa tesi ked ma cez vykend takze nepovie ani muk.je skvor rad ze kedy uz bude.baby ak dostanem v piatok alebo v sobotu budem taka stastna.lebo potom mi ovu presne vyjde boze ja sa normalne tesim ak pravdaze nepride skvor potvora jedna ked sa uz tak tlaci
@monika2712 :(((. Nevadí je tu nový cyklus a nová šanca : )
@monika2712 aj ja mam foto spred dvoch rokov.od vtedy desat kil navyse.
@minerwa ved ano..ale je to za kazdym sklamanie... hlavne ked bolo vsetko perfektne nacasovane..
momentalne ma ale skor stve, ze sa mi vratili predmenstruacne migreny ... to znamena len jedno, ze moje hormony a telo nie su este uplne fit po kyrete a to uz som skoro 5 mesiacov po nom 😒
Ahojte kočky..včera mi dorazila mrcha, o 2 dni skôr, takže som rozhodla, vypúšťam slovko dieťa z mojej hlavy, už to nebudem riešiť, trápiť sa každý mesiac, stále myslieť na dieťa a čakať či nám to vyšlo, nechávam to na prírodu a vyššiu moc...budeme si s manželom užívať jeden druhého, sexikovať preto lebo chceme, nie preto že chceme otehotnieť a dieťatko príde v správny čas...zrejme má význam, že sa nám ešte nezadarilo a je to aj tak lepšie, ešte nemáme poriešené vlastné bývanie, do júna sme v podnájme a veci sa zatiaľ nehýbu, v lete nás čaká svadba v Prahe na ktorú by sme radi išli, v zime chceme ísť lyžovať a ja som si vždy vravela, že nechcem rodiť v lete...Včera sa sesternici narodil synček, rok sa snažili a až keď to vzdali, vtedy sa im podarilo otehotnieť. To má ešte viac utvrdilo v mojom rozhodnutí, nechcem sa rok zbytočne trápiť, lebo to ustavičné pozorovanie sa a myslenie na to mi nerobilo dobre...Takže budem brať život taký aký je, venovať sa viacej manželovi, našim spoločným koníčkom a práci...Chcem aj obmedziť MK, niekedy sem k vám nakuknem a všetkým vám prajem, aby ste čo najskôr boli tehu, nech máte krásny darček k Vianociam 🙂 Majte sa baby...
poculi ste zrusili dobrovolne poistenie????
@monika2712 vies ako by som posunula tie stupne na teplomeri?juuuuj.idem na chvilku od vas.zatial pa pa.
@monika2712 no moja, to ti teda nezavidim mavat takyto zaciatok mrchy a zjavne nie prvykrat 😒 tak nech uz ta mrcha konecne dorazi aby sa ti co najskor ulavilo 😕
@monika2712
@esmemia
@ktore
Babulky pridávam nový upgrade. Strašne veľké bolesti bruška a červená sa už rozbehla. Tak je to na 100% isté.
Začína nový cyklus. Ako písala @nufacikmi nechám to asi aj ja na prírodu a nebudem to nijako prekombinovávať a komplikovať : -)).

neda sa mi to ani otvorit