icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
22. nov 2011

neda sa mi to ani otvorit

esmemia
22. nov 2011

@minerwa moja nasej janke z tejto temy ukazal vari testik az po dvoch tt ze je tehu

monika2712
22. nov 2011

@ktore zeny dakujem, to je fotka z pred roka a pol, z pred svadby, ked som mala o 10 kil menej 😀 😀 tak som si povedala, ze zaspominam na stare casy.. aktualnu foto ani poriadne nemam ziadnu.. pre istotu 😎

no veru cakame na mrchu spolocne.. mne je uz dost zle dneska fakt.. najradsej by som zalahla naspat do postele ☹

minerwa
22. nov 2011

@esmemia Fúúúha : -) a mala aj špinenie? Alebo dokonca mrchu?

monika2712
22. nov 2011

@esmemia ano ano.. vysoke tatry 😀 😀 co narobim ... proste mrcha za dverami.. uz ani iskricka nadeje.

linuska1
22. nov 2011

@monika2712 @ktore to nic monika, denka.. december je nas..🙂 chudak moj muz..🙂))))

monika2712
22. nov 2011

@linuska1 no aj ja si to stale opakujem.. len aby to tak naozaj bolo.. boze uz nech pride ta mrcha, nech uz tak netrpim .. ☹

linuska1
22. nov 2011

@monika2712 ja dnes v pohode.. ale ja mam skor bolesti brucha poobede...

minerwa
22. nov 2011

@linuska1
@monika2712

: -)))), chudák aj môj : -)))))). Sa budú na nás sťažovať 🙂.

minerwa
22. nov 2011

@monika2712 Kedy ti má prísť mrcha?

monika2712
22. nov 2011

@minerwa no teraz niekedy.. dnes som 26dc..

linuska1
22. nov 2011

@minerwa uz minuly mesiac po troch dnoch snazenia ma nechcel ani vidiet...🙂))) ale vsetko ma svoje vyhody.. v nedelu mame doma oslavu mojich a muzovych narodenin.. pride cela partia... tak sa aspon vino budem moct.🙂

minerwa
22. nov 2011

@monika2712 a pociťuješ príznaky, že by mala mrcha doraziť?

minerwa
22. nov 2011

@linuska1 Tak to áno : -))). Nalej aj do manžela a šup na to : -))).

monika2712
22. nov 2011

@minerwa hej hej pocitujem.. uz je to viac nez iste..

linuska1
22. nov 2011

@minerwa to mu dam este pokoj..🙂) bude mrcha.. a nebudu plodne...🙂) potom sa bude vyhovarat..🙂))

esmemia
22. nov 2011

@minerwa uff,no to presne uz neviem moja,ale tak pokial si poriadne nezacala krvacat,tak tam mozno este nadej je,alebo skus cinknut doktorovi,ci je to normalne

ktore
22. nov 2011

@linuska1
@monika2712 moj sa tesi ked ma cez vykend takze nepovie ani muk.je skvor rad ze kedy uz bude.baby ak dostanem v piatok alebo v sobotu budem taka stastna.lebo potom mi ovu presne vyjde boze ja sa normalne tesim ak pravdaze nepride skvor potvora jedna ked sa uz tak tlaci

minerwa
22. nov 2011

@monika2712 :(((. Nevadí je tu nový cyklus a nová šanca : )

ktore
22. nov 2011

@monika2712 aj ja mam foto spred dvoch rokov.od vtedy desat kil navyse.

monika2712
22. nov 2011

@minerwa ved ano..ale je to za kazdym sklamanie... hlavne ked bolo vsetko perfektne nacasovane..
momentalne ma ale skor stve, ze sa mi vratili predmenstruacne migreny ... to znamena len jedno, ze moje hormony a telo nie su este uplne fit po kyrete a to uz som skoro 5 mesiacov po nom 😒

nufacikmi
22. nov 2011

Ahojte kočky..včera mi dorazila mrcha, o 2 dni skôr, takže som rozhodla, vypúšťam slovko dieťa z mojej hlavy, už to nebudem riešiť, trápiť sa každý mesiac, stále myslieť na dieťa a čakať či nám to vyšlo, nechávam to na prírodu a vyššiu moc...budeme si s manželom užívať jeden druhého, sexikovať preto lebo chceme, nie preto že chceme otehotnieť a dieťatko príde v správny čas...zrejme má význam, že sa nám ešte nezadarilo a je to aj tak lepšie, ešte nemáme poriešené vlastné bývanie, do júna sme v podnájme a veci sa zatiaľ nehýbu, v lete nás čaká svadba v Prahe na ktorú by sme radi išli, v zime chceme ísť lyžovať a ja som si vždy vravela, že nechcem rodiť v lete...Včera sa sesternici narodil synček, rok sa snažili a až keď to vzdali, vtedy sa im podarilo otehotnieť. To má ešte viac utvrdilo v mojom rozhodnutí, nechcem sa rok zbytočne trápiť, lebo to ustavičné pozorovanie sa a myslenie na to mi nerobilo dobre...Takže budem brať život taký aký je, venovať sa viacej manželovi, našim spoločným koníčkom a práci...Chcem aj obmedziť MK, niekedy sem k vám nakuknem a všetkým vám prajem, aby ste čo najskôr boli tehu, nech máte krásny darček k Vianociam 🙂 Majte sa baby...

esmemia
22. nov 2011

@nufacikmi Ahojky moja,drzim palceky aby ,ked sa rozhodnete na to nemysliet sa vam zadarilo a cim skor nam sem napises,ze budes dajem tomu na jesen mamickou :D a urcite nam sem tam napis ako sa mate :D 😉

ktore
22. nov 2011

poculi ste zrusili dobrovolne poistenie????

esmemia
22. nov 2011

@ktore Ako???Kedy???Kde???

ktore
22. nov 2011

@monika2712 vies ako by som posunula tie stupne na teplomeri?juuuuj.idem na chvilku od vas.zatial pa pa.

orchis
22. nov 2011

@monika2712 no moja, to ti teda nezavidim mavat takyto zaciatok mrchy a zjavne nie prvykrat 😒 tak nech uz ta mrcha konecne dorazi aby sa ti co najskor ulavilo 😕

minerwa
22. nov 2011

@monika2712
@esmemia
@ktore
Babulky pridávam nový upgrade. Strašne veľké bolesti bruška a červená sa už rozbehla. Tak je to na 100% isté.
Začína nový cyklus. Ako písala @nufacikmi nechám to asi aj ja na prírodu a nebudem to nijako prekombinovávať a komplikovať : -)).

ktore
22. nov 2011

@esmemia no predvcerom to hovorili v telke.prave som chcela ist na soc vybavit si to,ale co uz.vraj sa budu snazit miesto toho o nieco zvysit matersku,ale o kolko o 10 percent?to si myslim ja ze viac nedaju.