Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
estensom vyhrabala polovicu balicka slanych krekrov 🙂 😀 😉 😝
@esmemia ja ti neviem, co mi je... takuto zravku mavam zvycajne pred mrchou 😀 to bude asi tym, ze som sa dnes tak cudne zobudila... tak nejako uplne mimo seba sa citim... ale krekre uz pomahaju... uz sa mi zacina naplnat zaludok 😀 to budu sny... takto sa pred spankom napchavat... 😀 😀
Dobre ranko,dake nove tehulky?????
@asemilka
@monika2712
@esmemia robila som test ako inak negat.
@ktore moja a ty co???Drzis cielovu rovinku????Co???Ci predlzujes do vikendu prichod MS?
ja takto este ma caka tyzden do mrchy 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
si na mojom grafe robim take iste schody ako mas ty...)
Baby ja uz mrchujem v plnom pride a dnes dovolenkujem, kedze ma vcerajsia nonstop migrena odrovnala a drzi sa ma aj dnes, plus bolesti brucha ☹ tak trocha budem dnes dospavat a snad to prejde.
@ktore no si ma predbehla a dobre odhadla s odpovedou 🙂
zajtra by som mala.alebo ak mam 29 dnovy tak pozajtra.tak cakam.nech pride.
chyba mi monika kto vie co je s nou.
@ktore ved som ti uz pisala!! 😀 😀 8.49 kuk hore !
@monika2712 ja dnes zatial nic. .ale uz mam pocit ze dnes dostanem...
@linuska1 no tak mne prisla o den skor, ale pohodka. teraz mi vychadzaju plodne dni tak od cca piatku do utorka co je fajn... 😉
@monika2712 neviem preco som to nevidela.och.som slepa.takze ty uz naplno.ja este cakam.som zvedava.
Ahojte, zajtra chcem spraviť testík aj keď si myslím , že nič z toho nebude , ale uvidíme... Poradíte ktoré sú dobré, teda hlavne spoľahlivé?ďakujem 😉
@monika2712 ked dostanem zajtra tak mam plodne dni od 6.12 do 10.12 ovu by bola v stredu a tooo nieeeee

@monika2712 vidis 🙂 cicusky vycitia, ak trpis 🙂 vsimni si, ze bud spinkaju tam, kde je nejaka zla zona, alebo tam, kde je ich spriaznena dusa 🙂