icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
22. nov 2011

@monika2712 vidis 🙂 cicusky vycitia, ak trpis 🙂 vsimni si, ze bud spinkaju tam, kde je nejaka zla zona, alebo tam, kde je ich spriaznena dusa 🙂

asemilka
22. nov 2011

estensom vyhrabala polovicu balicka slanych krekrov 🙂 😀 😉 😝

esmemia
22. nov 2011

@asemilka kebyze neviem,ze si na zaciatku cyklu,tak si myslim,ze bud ides mat mrchu,alebo si tehu :D
A ak chces poslem ti Milku :D

asemilka
22. nov 2011

@esmemia ja ti neviem, co mi je... takuto zravku mavam zvycajne pred mrchou 😀 to bude asi tym, ze som sa dnes tak cudne zobudila... tak nejako uplne mimo seba sa citim... ale krekre uz pomahaju... uz sa mi zacina naplnat zaludok 😀 to budu sny... takto sa pred spankom napchavat... 😀 😀

asemilka
22. nov 2011

@esmemia akej milky sa chces zbavit? nech si aspon slinu spravim 😀

esmemia
22. nov 2011

@asemilka mam tu taku velku dlhu jedna je ako 3bitka a druha ma volake chrumky v sebe :D

asemilka
22. nov 2011

@esmemia jedna je lepsia ako druha... 😀 dala by som si 😀 ale sladke ja moc nemusim... ale ked pride slina, tak darmo 😀 joooooooooooj.. idem haji... snivat o milke 😉 🙂 bru noc 🙂

esmemia
22. nov 2011

@asemilka Dobru nocku prajem :D

esmemia
23. nov 2011

Dobre ranko,dake nove tehulky?????

ktore
23. nov 2011

@asemilka
@monika2712
@esmemia robila som test ako inak negat.

esmemia
23. nov 2011

@ktore moja a ty co???Drzis cielovu rovinku????Co???Ci predlzujes do vikendu prichod MS?
ja takto este ma caka tyzden do mrchy 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

linuska1
23. nov 2011

dobre ranko dievcata..🙂
@ktore aj ja som robila a tiez negativny..🙂

linuska1
23. nov 2011

@monika2712

si na mojom grafe robim take iste schody ako mas ty...)

ktore
23. nov 2011

@esmemia pekne sa drzis.ja si fakt predlzujem ms na vykend.zubami nechtami.

ktore
23. nov 2011

@linuska1 co uz ked je negat.mozno monika nas prekvapi dnes.vcera ale spinila,ktovie co je s nou,mozno dnes kvoli migrenen ani do roboty neisla.

monika2712
23. nov 2011

Baby ja uz mrchujem v plnom pride a dnes dovolenkujem, kedze ma vcerajsia nonstop migrena odrovnala a drzi sa ma aj dnes, plus bolesti brucha ☹ tak trocha budem dnes dospavat a snad to prejde.

monika2712
23. nov 2011

@ktore no si ma predbehla a dobre odhadla s odpovedou 🙂

esmemia
23. nov 2011

@ktore no ,ale ja z toho grafu nic ine ako mrsku necakam,to uz len domeriam tento mesiac aten buduci nist :D
Inak babulky od 9 do 13 tu nebudem,idu cosi opravovat net ci co,tak nebudemsa moct pripojit :D

minerwa
23. nov 2011

@ktore Kuk, čo máš nového?

ktore
23. nov 2011

@minerwa ahojko nic nove vsetko na nic.test negat.cakam ms.prsia ma prestali boliet tak som aj myslela ze dnes uz dostanem.mozno dnes alebo zajtra ale radsej by som bola keby piatok sobotu.no myslim ze uz to pojde skvor.

minerwa
23. nov 2011

@ktore A kedy máš dostať?

ktore
23. nov 2011

zajtra by som mala.alebo ak mam 29 dnovy tak pozajtra.tak cakam.nech pride.

ktore
23. nov 2011

chyba mi monika kto vie co je s nou.

monika2712
23. nov 2011

@ktore ved som ti uz pisala!! 😀 😀 8.49 kuk hore !

linuska1
23. nov 2011

@monika2712 ja dnes zatial nic. .ale uz mam pocit ze dnes dostanem...

monika2712
23. nov 2011

@linuska1 no tak mne prisla o den skor, ale pohodka. teraz mi vychadzaju plodne dni tak od cca piatku do utorka co je fajn... 😉

ktore
23. nov 2011

@monika2712 neviem preco som to nevidela.och.som slepa.takze ty uz naplno.ja este cakam.som zvedava.

nikol.l
23. nov 2011

Ahojte, zajtra chcem spraviť testík aj keď si myslím , že nič z toho nebude , ale uvidíme... Poradíte ktoré sú dobré, teda hlavne spoľahlivé?ďakujem 😉

ktore
23. nov 2011

@monika2712 ked dostanem zajtra tak mam plodne dni od 6.12 do 10.12 ovu by bola v stredu a tooo nieeeee