Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka hej idem pozriet tie zlavy ci nieco schopne nenajdem.. mam strasnu chut ist niekam prec..
@monika2712 podla mna tam urcite nieco najdes 🙂
@asemilka snad ano.. len pred kupou musim najskor zistit maju ten termin volny.
@monika2712 no ale bo medzi sviatkami nie je zle,len uz moze byt zase vsetko plne deti maju prazdniny a ked sneh napadne tak vsade plno lyziarov 😒 ach tie vydavky 😝
@asemilka no tak to hej silvester kazdy chce ist na chatu ja odkedy som vydata len papucovy 😀 nejak sa mi nechce ja cekovo zimu nemusim nech je uz leto 😎 😀
@marcovka1
@asemilka
baby co poviete na toto?
http://zzzzlavy.sk/sleva/220
nie je to najlacnejsie na to ze su to tri dni, ale milujem wellnes, bazeny, sauny..
@monika2712 uz len obedik a idem tam 😀 sice to stoji... ale noc v hoteli stoji kludne okolo 100 eur na noc na 2 osoby... a tu mas aj vsetky tie vstupy a pol penziu... 🙂 a este aj kocurika mozte vziat so sebou 🙂
@asemilka kocurika by sme asi nechali doma, susedia ho nakrmia.. ale paci sa mi to celkom, a v rajeckych som nikdy nebola.. obed si dokupime to je najmenej.
@asemilka do keluuuu... platnost kuponu az od 5.1. 2012 😠 😠 😠 jaaj aka skoda.. vyzeralo to slubne ☹
ahojte babenky som tu nova a snazime sa o babo uz 5 mesiac 🙂 Meriam si aj BT takze v tychtoch dnoch by som mala mat ovulku. Chcem sa spytat ci som mohla mat akurat dnes ovulku ked rano som mala 36,7 no a ked som si len tak namatkovo merala v podvecer tak som mala 37,1 a prave sme snazilkovali. Myslite si ze mozno budem tehu?? Velmi by som bola rada keby to uz konecne vyslo. Diky za radu 😀
@monika2712 no vyzeralo to slubne 😉
@iwuliatko18 merat teplotu vecer nema absolutne ziadny zmysel.. a ci budes tehotna?? no to si po ovulke myslime vsetky... neviem co si vlastne chcela poradit... to ze si mala vecer vyssiu teplotu je uplne normalne a tehotentstvo to neznamena..
@esmemia hej az som ostala sklamana.. chcem ist prec cez sviatky a nie az na novy rok.. kurnik. nic take dobre som uz nenasla 😖
@monika2712 tak hladaj dalej, ved toho bude... 🙂
baby.. padli za obet aj syrove cipsy.. uz fakt iba tu ryzu si ist uvarit :D ale hladna som ako vllllllllllk 😀
@esmemia btw.. prave mi dorazila mrcha... este sa len rozbieha ale uz je tu.. aj som nakoniec rada ze o dva dni skorej, lebo sa mi tym padom posunula ovulka a vychadza mi teraz uz zaciatok snazenia na vikend co je fajn.
@asemilka nooo len ked chcem ist uz cez sviatky tak musim rychlo najst a rezervovat lebo to bude obsadene.. a takuto dobru ponuku som uz druhu nevidela 😢
baby ja uz sa z tej migreny asi zblaznim 😢
@monika2712 Moja,nebud smutna,mozno sa este nieco najde a mrzi ma,ze Ti vobec mrcha dosla.Dokelu,ale dalsia ovulka uz musi byt tvoja ok?!
@monika2712 a ani pitie studenej vody nepomaha?
@esmemia no mna uz aj tesi ze prisla lebo ta nervozita, podrazdenost a vsetko to mi uz liezlo na nervy.. teraz ma ale trapi ta migrena, mam ju uz od druhej v noci, dnes uz tri tabletky ale vobec nezaberaju a mam obavy ze sa s nou znova zobudim 😢
@asemilka pitie studenej vody??? tak z toho si najskor uzeniem anginu..
@monika2712 ja som myslela len taku chladnejsiu z vodovodu. trosku si odpustis, nech nie je tepla, resp. vlazna... nie chladenu, to by nebolo dobre
V živote ženy poznáme sedem období: 1. Batoľa, 2. Dievčatko, 3. Slečna, 4. Mladá žena, 5. Mladá žena, 6. Mladá žena, 7. Mladá žena!!! 😀
@asemilka a to ma pomoct na migrenu? to som v zivote nepocula.. no ja uz neviem.. snad zabere spanok.. mam tu este jedny lieky na migrenu ale bojim sa dat, lebo raz som si dala jednu tabetku a bolo mi z nej velmi divne..
@monika2712 chlad zuzuje cievy... resp. ked vela pijes, tak mas redsiu krv, lepsi krvny obeh a to ti tiez moze pomoct. ja sa neviem dobre vyjadrit... 🙂 dnes mi prakticke veci vobec nejdu... nejako som sa divno zobudila... tak trosku mimo seba si pripadam..
@asemilka aha.. no neviem ,idem pozriet ci mam este magneziove tabletky, to je moja posledna zachrana alebo este ten Sumatriptan, to mam na predpis, ale neviem. mam z neho obavy...
inak kocur so mnou dnes asi suciti alebo co.. uz si na mna nejake dva tyzdne nelahol, ani na gauc nedosiel.. a dnes uz druhy krat mi lezi na nohach.. divne.. 😕
@monika2712 macky vycitia, ked ich spriaznena dusa trpi... 🙂 aj nasa liza si lahne ku mne a prituli sa, ked neviem zaspat 🙂 alebo ked nas niektoreho nieco boli 🙂 inac to magnezium je dobry napad. drahemu to tiez pomaha 🙂
@asemilka ahaaaa.. no zvlastne... lebo uz dlho takto pri mne nebol.. a este divnejsie.. dnes cely den nebol ani len vonku.. obvykle by uz bol davno prec o takomto case..
a prave som si spomenula, ze vtedy ked som potratila, tak tiez mi spal pri nohach v noci v posteli.. po tajomky 😉
Baby tak supla som magnezko a idem skusit spat.. ale migrena neustupuje tak to bude tazka noc ☹

pikantna salamka... a na to malinova horka cokolada... to som zvedava, ako to bude pokracovat... 😀