icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

kukucg
23. nov 2011

@monika2712 To ma mrzi teda 😒 Tak teda december 😵 😵 😵 ja mam stale slabucke, velmi zvlastne sipenie 😠

monika2712
23. nov 2011

@kukucg no co uz, vcera som trochu smutila, dnes uz som rada ze hlavne prisli, aspon ich budem mat cim skor z krku, no a december je dufam nas 🙂 troska tomu uz prestavam verit, s kazdym neuspechom menej a menej ale tak uvidime ... dufam ze to bude skoro 😉

linuska1
23. nov 2011

@ktore a co to neriesite dovolenkou?... par dni dovolenky ho nezabije... a lepsie sa je takto poistit .. ako sa spoliehat... 🙂

ktore
23. nov 2011

@linuska1 dovolenku uz nema.uz ma podpisanu na vianoce.takze uz nemoze.ale aj tak hocikedy nemoze zobrat dovolenku.ma taku robotu ze dovolenka len po dohode.ale neva sak to vyjde snad.a ked pojdem na iui tak si tu dov bude musiet zobrat a donesie papier aj od lekara.

ktore
23. nov 2011

baby isla som na voyo a ordinaciu v ruzovej zahrade,je tam jedna diskusia a gynekologicka radi.date otazku a doktorka odpise.zatial je tam len jedna otazka ako sa urcuje prvy den menstruacie.odpovedala ze vecsinou sa rata od prveho dna silnej ms

ktore
23. nov 2011

pardon prvy den sa rata odo dna z normalny kravacanim.takze to spinenie sa nema ratat

ktore
23. nov 2011
kukucg
23. nov 2011

@monika2712 Ano december je isto nas, ved musime dobehnut usacka, nezabudaj 😉 😉 sme sa dohodli tak ver a nesmut 😵 mne by aspon ta mrcha mohla mohla prist, lebo spinenie uz mam dost dlho a furt nic 😠 😠 takymto stylom sa k tomu ani v decembri nedopracujem 😝

kukucg
23. nov 2011

@ktore Fiha super, mozno oskusam 😀

ktore
23. nov 2011

@kukucg no uvidime ci bude stihat odpisovat.a ktovie po akom case odpise

monika2712
23. nov 2011

@kukucg ale jasne uz nesmutim.. len uz som viac skepticka.. ked vidim ako sa nam tu viacerym babam nedari.. to moje prve tehu bolo asi fakt strasna nahoda.. ale tak dufam, ze raz pride cas aj na nas..a december by bol fajn 😉

kukucg
23. nov 2011

@monika2712 No ja viem, ale december by bol uplne super 😵 😵 😵 neboj, stastna nahoda bude znova 😉

kukucg
23. nov 2011

@ktore No to je fakt 😒

mukesina
23. nov 2011

Ahojte babule dlho som tu nebola a az teraz som Vas docitala 😀 , @monika2712 oo je mi to luto moja, ale december to uzi isti 😉 som rada, ze to beries takto a nie ako minuly mesiac.Nech ti tie bolesti co najskor odidu.
@ktore a ty co? ako? pozeram, ze uz len cakas na mrchu.skoda, myslela som si, ze tento mesiac uz to vyjde aj monike a nic :(
@orchis ahoj dlho som ta tu nevidela.ako sa mas?
Ja som dnes 16DC a ako som tu pisala, asi najpravdepodobnejsie som mala ovu toho 12-13DC a to osm nieaka prekvapena, lebo ja mam cyklus 31Dnovy.Dnes uz sucho. Ale s maznelovym si vychutname sexik, bez toho, aby sme to silili

monika2712
23. nov 2011

@mukesina ahojky moja, no tak stalo sa, ideme dalej.. uz sa nebudem kvoli tomu tolko trapit, budem sa snazit to brat s kludom a rezervou, ako aj manzel vcera povedal, ze ked budem stale taka vystresovana, tak sa to nikdy nepodari, takze pre vlastne dobro viem, ze proste musim to brat pohodovejsie, aj ked.. je to naozaj tazke, lebo ta tuzba je obrovska a tak aj to sklamanie potom je velke.. a ktomu tie hormony, podrazdenost, migreny 😖 no to mi na psychike nepridava..

mukesina
23. nov 2011

@monika2712 ved toto aj ja mam obcas migreny a je to dost neprijemne, poznam ten stav.tak tak ako pises moja, nemysliet nato az tak, a uvidis podari sa to 😉 .Inac mas krasnu fotecku 🙂

monika2712
23. nov 2011

@mukesina dakujem 😉 taka krasna som bola pred rokom a pol 😀 😀 😀 teraz mam o 10 kil viac 😠 😠 😠

tak o necele dva tyzdne zaciname znova.. snad uz uspesnejsie..

mukesina
23. nov 2011

@monika2712 urcite aj teraz si pekna.aj aj som pribrala od svadby :( , snazime sa to dat dole ale nieako to pomaly ide 😒 .jasne, ze to bude uz uspesnejsie, hlavne nemysliet nato.sexikovat castejsie 😉 , uvidis december je uz Vas 😉

monika2712
23. nov 2011

@mukesina hej hej hlavne castejsie, lebo doteraz sa nam dako nedarilo viackrat.. tak snad uz teraz sa aspon toto podari 😉
inak ani mne nejdu uz kila dole.. musela by som makat 3-4 krat do tyzdna kardio a na to nemam ani cas ani chut. 😒

mukesina
23. nov 2011

@monika2712 tak tak castejsie 😉 . No katastrofa, chodim aj do fitka s manzelom, ale nieako to nejde dole 😒 , som z toho zufala.nemam tu ani vahu, ze asi kolko som pribrala.hlavne to vidno na bruchu, mam ho o dost velke 😲 , ako tehu 😀 .mne staci len brucho dat dole a budem happy, ale asi tak skoro sa to nstane.

linuska1
23. nov 2011

@ktore je tam toho vela.. 🙂 aku otazku si jej dala?..

monika2712
23. nov 2011

@mukesina no aj mam velke brucho a citim sa dost trapne ked mi ludia na neho kukaju, urcite sa pytaju ci uz som tehotna.. taki co vedia ze sa snazime, ale nevedia podrobnosti.. napr sef, svokra obcas kukne tiez.. je mi to dost neprijemne, citim sa blbo ze som taka tucna ale co narobim 😒

mukesina
23. nov 2011

@monika2712 ved toto, aj ja ked dam na FB fotky, aby rodiaci ama videli 🙂 furt mamina, moja aty nie si nahodou tehu? je to dost neprijemne, ked viem, ze nie som a oni sa to pytaju.Ale snad raz budem odpovedat aj , ze ano som tehu 😉 . Vcera sme boli s kamoskou na kontorle u gyndy, ked vysla von a ukazala mi ultrazvuk uff nebolo mi jedno, od vtedy som bola smutna ☹ , ze preco ja nemozem?manzel ma potom chytil a povedal, neboj za chvilu aj my tak budeme chodit od doktora s foteckami 🙂 , tak potom sa mi uz ulavilo. Hadam,ze to bude coskoro 🙂

monika2712
23. nov 2011

@mukesina no tak to poznam.. tiez mam kamosky tehotne, a ked vidim tie fotky zo sono tak smutim.. ale tak musime verit ze to pride coskoro.. ja si fakt totiz neviem predstavit ze by sme mali cakat rok na to... ako jasne, stat sa to moze.. ale to mi pride hrozne dlha doba 😒

ktore
23. nov 2011

@linuska1 ja som jej nedala otazku....musim rozmyslat aku jej dam....najradsej by som jej dala otazku nech mi povie presne datum a cas kedy sa mi oplodni vajicko heh 😀 😀 😀 😀 😀

esmemia
23. nov 2011

@ktore ja som jej napisala,ale nikde nevidim moju otazku a ci mi na nu odpovedala
ako ju najdem?

ktore
23. nov 2011

@esmemia no asi este neodpovedala.podla mna sa tam objavia len zodpovedane otazky.aj ja som uz dala otazku.som to nejak dala do kopy,zvedava som.
@linuska1 myslim ze najnovsia odpoved bude hned prva na strane.potom to ide az po najstarsie.ale poviem vam ze teda su tam otazky o dusu...

marcovka1
23. nov 2011

@monika2712 to je super vyzera to krasne tie Rajecke to nie je zle pokecaj z mm ze co on na to 🙂
@esmemia ja som to tiez teraz pozerala ,ale je tam dost otazok 🙂

ktore
23. nov 2011

ja mylsim ze odpovede budemem mat mozno tak naskvor zajtra,nie???sa jej to tak zozbiera,sadne a naraz vybavi denne otazky.

marcovka1
23. nov 2011

@ktore a tu otazku si citala niejaka baba 47r.je v 16tt ci je to mozne sa jej pita asi je a mi tu stresujeme 😀 😀