icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
23. nov 2011

@ktore moze byt,no jednoduchsie by to mala odpovedat hned,lebo potom ked pride s zprace alebo co,tak este precitat vsetky otazky a odpovedat na ne,no neviem neviem :D

monika2712
23. nov 2011

@marcovka1 manzel bol za lenze kupon bol az od 5.1. ☹ skoda lebo vyzeralo to fakt nadherne.. a v januari on nema dovolenku.. tak neviem no.. budem este kukat ci daco nenajdem ine.

Baby ja som sa konecne vytrepala z postele, spala som len chvilu, potom ma zobudil mobil, a tak som sa rozhodla ze je cas vyliezt z postele, najest sa a daco porobit.. tak som sa teraz presunula dole akurat, lenze hlava ma stale boli.. ako nechapem uz je to vyse 30 hodin co ma boli hlava a nie a nie prestat.. ma este niekto nejaku radu? lebo ja uz som zufala. idem este skusit kavu, uvarila som si druhy alchemylkovy caj, pekne poctivo budem pit teraz 😉

oskvarka
23. nov 2011

@monika2712 uf no to mas drsne lebo teda mne ked nic ine nepomoze tak spanok vzdy :(

monika2712
23. nov 2011

@oskvarka no aj ja som myslela akurat ze som doobeda nejak velmi nespala.. mozno sa mi podari este teraz zaspat pri telke uvidim.. dala som si pre zmenu iny liek, uvidim ci daco pomoze.. obvykle mi pomoze panadol rapid, ale tentokrat to je nejaky brutus a nezabera vobec nic 😒 rozmyslam ci to mam ist opat riesit k neurologicke, aj ked, oni na nic vlastne nepridu, ja tom mam vzdy z hormonov, teda 90 percent mojich migren je v case mrchy..

dajaja
23. nov 2011

caute baby. prave som sa vratila od gynekologicky. bola som na preventivke a vsetko vyzera byt v poriadku, tak som rada. aj mi potvrdila ovulaciu. vajicko by malo prasknut do 24 hodin, najneskor do 48. cize uplne navhodnejsi cas na snazenie. len mne sa dnes az tak moc nechce a myslim, ze ani mojej polovicke.. 😒 vcera sme mali super keksik, to by mohli plavci prezit, vsak?

monika2712
23. nov 2011

@dajaja ahojky, no ja by som povedala, ze mali by ste aj dnes.. zajtra uz moze byt neskoro.. ale ano mohli by prezit aj vcerajsi, ale iste to nie je ..

dajaja
23. nov 2011

@monika2712 viem, chcelo by to poistit.. no uvidime este, mozno sa nejako dostaneme do nalady. muzovi nechcem hovori o tej ovulacii, aby sa nevystresoval. sme to tu nedavno s babami riesili 🙂 ale neviem ako ho presvedcim, aby sme isli keksikovat stvrty den po sebe, ked sa ani mne moc nechce.. dam vam zajtra vediet ako to dopadlo 😉

monika2712
23. nov 2011

@dajaja jeeejda stvrty den po sebe? no tak to sa ti ani necudujem.. ste dako skoro zacali nie? no ta uvidis.. mozno to stacilo.
a hej, viem sme to tu riesili ze chlapovi ani netreba hovorit ze je ovulka. tiez to tak mam v plane tentokrat. ale tak on si to vie aj tak vypocitat.. pochopi ze ten posledny krat bude tesne pred ovulkou, takze aj tak na to pride 😉

dajaja
23. nov 2011

@monika2712 hej, zacali sme dost skoro, ale nebolo to planovane.. jednoducho sa nam tak chcelo 🙂 a teraz, ked treba tak uz dosli sily 🙂

ktore
23. nov 2011

@marcovka1 citala som otej 47 rocnej.vidis aj to sa stava.tak este mam nadej 10 rokov heh.

linuska1
23. nov 2011

@monika2712 moja mrcha zatial nikde... dufam ze sa mi teraz nerozhadze cyklus.. lebo ma drbne...

dajaja
23. nov 2011

@linuska1 a test si si uz robila?

linuska1
23. nov 2011

@dajaja ..ano..aj ked som vysledok uz vopred vedela.. negativny... a boli ma brucho ako pred mrchou..

monika2712
23. nov 2011

@linuska1 no tak drzim palce. ja som rada ze dnes som aj doma ostala, lebo prvy den mavam velmi silny a bolestivy, k tomu ta migrena.. dobre mi to padlo ze som nemusela trpiet v robote cely den.

linuska1
23. nov 2011

@monika2712 .. na migrenu jedine spanok monika a tmu... ja ju nezvyknem mavat casto.. ale ked ju mam tak ma tak boli hlava ze zvraciam... ale ja ju mam od prveho stavca... vytaca sa mi do strany..

linuska1
23. nov 2011

Rozvedený muž na zábave uvidí bývalu manželku s novým milencm.
Príde k nim a pohŕdavo sa pýta: "Tak čo, ako sa jazdí na opotrebenej mašine ?"
Milenec s úsmevom odpovie: "V pohode. Až na prvých 5 cm je nedotknutá...."

dajaja
23. nov 2011

@linuska1 ☹ tak nech uz dojde, mrcha jedna.. daj si teplu sprchu, mozno to pomoze

minusko
23. nov 2011

@monika2712
@ktore Ahojte banekny moje,tak ako je to s vami? Ja som si to spätne nečitala. Mrcha? Dufam že nedorazila,alebo?

monika2712
23. nov 2011

@minusko nooo dorazila a jakaaaa 😀 😀 😀 taka ze aj s dvojdnovou migrenou, ma to pekne odrovnalo, ze dneska som ani v robote nebola... asi ze rozluckova tak poriadna 😀 😀 haha dufam ze posledna.. 😎

minusko
23. nov 2011

@monika2712 to je teda škodaaa,už nemusela prisť ani teraz.Ale ak ma byť posledna tak už to nejako zvládneš a pod stromček dostaneš ten najkrajši darček 🙂 Ja som dnes 33DC a stale čakam na mrchu. Ak príde,tak mam aj ja veselo. Tiež sa nacpavam ibalginom a neviem vydržať v práci. A to mam tento tyždeň robiť piatok,sobotu aj nedeľu 10 hodinovky.

monika2712
23. nov 2011

@minusko fuuha no pekne, tiez som teraz ladovala do seba lieky jedna radost.. ale nedalo sa bez nich.. nerada takto zatazujem pecen, ale musim nejak fungovat a bez toho to proste nejde.. najlepsie ked mi povie kolegyna, ze jeejda, to nemozes takto zrat lieky jak lentilky, a pytam sa jej ze a ty vies co je to migrena??? a ona ze nie.. v zivote som ju nemala.. tak som sa zasmiala, ze OK, tak mi do toho teda nekecaj ! 😠
no co narobime, uz len dufat ze toto je naozaj posledna 😉

minusko
23. nov 2011

@monika2712 aj ja to nemam rada. Nemam rada ľudi,ktory sa staraju a hovoria čo maš robiť keď nevedia o čo vlastne ide. Ja síce migreny mavam len sem tam a to menusím mať ani mrchu ale je to na nevydržanie a tiež si tu tabletku radšej dam ako sa sama trýzniť.

ktore
23. nov 2011

@minusko ahojko.ja cakam ale nejak mam podozrivy vytok.takze zajtra to tu je jak na koni.prave som bola na zachode.juj.ale co uz ideme dalej...

minusko
23. nov 2011

@ktore podozrivý výtok? Aký? Ja mam taky hustejši do žlta už asi tyždeň. Stale beham na toaletu či už a ešte nič. A teplotku maš aku?

ktore
23. nov 2011

@minusko no taky do zlta a teraz uz meni na tmavsiu farbu sa mi zda.aj chodim pozerat ze uz uz uz??

ktore
23. nov 2011

@minusko kedy mas dostat?

minusko
23. nov 2011

@ktore tak to ti neviem povedať posledna mrcha prišla 34DC a ta predtym 40 tak ja už len čakam že čo.

mukesina
23. nov 2011

@monika2712 inac moni, ja ked som mala caste bolesti hlavy, bola som na neurologii a oni mi predpisali tabletky, ale teraz neviem ako sa volaju, lebo som ich zo sebou nezobrala ☹ ,Oni hned zaberu .

monika2712
23. nov 2011

@mukesina ja viem, ja som tiez brala uz kadeco, ale nechcem ich... oni su dost navykove, zpociatku zabrala polka a casom az jeden a pol.. tak sa tomu chcem vyhnut.. verim ze ked sa upravi cyklus tak snad uz aj migreny prejdu.

misselin
23. nov 2011

@monika2712 ahoj monika nespravila my ziadne vyšetrenia a nic nepotvrdila zacala som brat vitamin e400 a uz 5 dni meska menzes ale robila som si test taky za par centou lebo u nas ini nieje ale vysla jedna ciarka a strasne ma bolia krize porad my nieco 🙂