icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
23. nov 2011

@minusko
@mukesina
@monika2712 ja citim ze to rano bude cervene baby.ja to uz viem,mozno uz aj dnes este ma to dobehne....nieeeee, nech to len rychlo ubehne

ktore
23. nov 2011

@misselin ahojko asi bude ms nie??????

linuska1
23. nov 2011

tak uz aj u mna mrcha v plnej zbroji... 🙂

ktore
23. nov 2011

@linuska1 jojoooj tak ja budem za vami,nehram sa s vami

ktore
23. nov 2011

@linuska1 ale aspon to je rozdelene

misselin
23. nov 2011

@ktore nerozumiem ?

ktore
23. nov 2011

si pisala ze ta bolia krize tak som pisala ci nebude ms?
@misselin

barbora21
23. nov 2011

@monika2712
@ktore Ahojte, ako sa vam dari...co vase mrchy... teraz niekedy ste mali NEcakat. Dajte vediet ako ste dopadli. Ja teda nemeriam vobec teplotu a fakt je to super pocit, tak si to celkom uzivam a som kludnejsia 🙂 jednoducho taka pohodicka 🙂 Tak vam drzim palceky a dajte vediet 🙂

ktore
23. nov 2011

baby bolia ma vajecniky a krize tak sa to rozbieha.vytok uz mam spinavsi ako zlty.och joj.dnes pride muzicek domov na noc tak to este chcem stihnut.ojojojoj

ktore
23. nov 2011

@barbora21 ahojko tak to mame rozbehnute.mne sa to asi do rana rozbehne.co uz.teplotu si meriam aby som vedela ovu.mozno o dva mesiace uz budem na to kaslat.alebo ked nastupim dakde do roboty.

monika2712
23. nov 2011

@barbora21 mrchujem poctivo od dneska 😉

barbora21
23. nov 2011

@ktore Skoda... ☹ tak ideme skusat rovno pod vianocny stromcek 🙂 i ked mi skor oddychovo ako vazne 🙂 na kedy by ti mala vychadzat ovulka?

barbora21
23. nov 2011

@monika2712 Skoda, no nevadi ideme s darcekom rovno pod vianocny stromcek 🙂

misselin
23. nov 2011

no neviem ti povedat uz my meska 5dni tak velmi dufam 😅

monika2712
23. nov 2011

@misselin ak bol test negativny, tak ti len meska..

misselin
23. nov 2011

ale este nikdy my nemeskala ale test som si robila vecer o piatej ☹
@monika2712

ktore
23. nov 2011

@barbora21 ak pride zajtra ms tak ovu by mala byt 7.12 asi

ktore
23. nov 2011

caute baby ja sa ozvem uz len zajtra pa dobru noc

asemilka
23. nov 2011

caute 🙂 konecne som tu... kurnik.. stale som dlhsie a dlhsie v robote... je streda a ja som uplne vyplutaaaaaaaaa ☹

marcovka1
23. nov 2011

@asemilka ahojky a ides si nieco dobre pripravit na veceru???co to dnes budeee 😀

marcovka1
23. nov 2011

@linuska1 tak si sa jej dockala ☹

linuska1
23. nov 2011

@marcovka1 veru...dockala... ja uz neviem kolko sa treba snazit kym to vyjde...:(

asemilka
23. nov 2011

@marcovka1 no... chlebik so salamkou 🙂 a bola u nas mamina a priniesla nam sisky 🙂 a chceli byt na ranajky... ale tak neviem, ci nebudu na veceru 😀
@linuska1 raz to vyjde, neboj 🙂

marcovka1
23. nov 2011

@asemilka urcite vecera do rana daleko to by sa nacakali 😀 😀
@linuska1 ja racej na to nemyslim ,lebo ked to bude ako pri prvom tak neviem ... ☹

asemilka
23. nov 2011

milacik... mame ten dekel na casopisy, co pouzivame? v preklade... milacik, kde je deka? 😀 moja polovicka totiz zaspala vedla mna pri telke 😀 😀

anastacia242
23. nov 2011

@monika2712 ahojky...no akú peknú foto si si dala 🙂 🙂 🙂 🙂 pozerám, ze aj napriek naplanovaniu a odporucaniu gynek. sa nezadarilo?... 😲 😲 😲 tak to už je fakt na porazenie...ale nebooooj...príde, ked nebudeš čakať...ja už tu aj pomenej chodím, lebo ma to deptááá...ja beriem cele to snaženie tak nad vecou, ale ked tu čitám ako su niektoré sklamané, aj napriek tomu, že robia všetko preto, aby sa zadarilo, tak potom aj ja stresujem a to mne určite neprospieva 😉 😉

anastacia242
23. nov 2011

@ktore

@asemilka
@monika2712 ahojte, baby ako sa mááte??? čítam vás, ale nestíham všetko prečtíať, chodievam sem nakuknúť, myslím na vas, ktorá má, čo nové a tak, či už sa zadarilo...napr.viem, ze teraz ste poniektoré čakali mrchu tak som bola zvedava ako to dopadlo no a už som sa dočítala....takže snažilkujeme dalej.. 😉 ja som teraz po ovu...tak zaciatkom decembra sa dozvieme, ale asi nic, lebo malo snazilkujeme 😒 😒 unavení sme 😖

anastacia242
23. nov 2011

@ktore inak skusila som grepovy dzusik 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 tak uvidime 😉

asemilka
23. nov 2011

@anastacia242 ja ked som ho nechcela, tak bol vsade.. a teraz, ked chcem ten dzusik, tak ho zajoba neviem nikde najst 😀 ja inac nic takeho noveho... kopec roboty v robote... klasika, koniec roka sa blizi 🙂 a som 8.dc a furt by som do seba nieco pchala 😀

asemilka
23. nov 2011

@marcovka1 tak nie sisky... malinove cokopiskoty 😝 😀