icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
23. nov 2011

mne sibe... dorazila som cipsy, co si nacal manzel.. spi, tak mu to nevadi. asi 😀 a za tym piskoty... co mi jeeeeeeeeee? 😢 ja som takato nebola... normalne zacinam mat zo seba pocit, ze som chora... 😠

esmemia
23. nov 2011

@asemilka chora???Pocuj vies ze mozes byt tehu aj ked mas normalne MS :D

linuska1
23. nov 2011

@marcovka1
@asemilka

raz urcite ano...🙂 zajtra sa objednam ku mojej doktorke.. nech ma pozrie a urobi par vysetreni... len pre moj klud..

monika2712
23. nov 2011

@anastacia242 ahojky, dakujem, a hej no zase nevyslo.. troska sklamanie, ale uz si asi pomaly zvykam a zacinam byt viac menej skepticka.. no tak stale dufam, ze dalsi mesiac to uz vyjde, ale uz vidim ze aj nemusi.. co sa da robit.. nejak to uz dopadne hadam...

@asemilka pocuj moj a ty co uz trenujes na tehotenstvo??? 😀 😀 si roztahujes zaludok na to obzerstvo co pride potom? 😉

asemilka
23. nov 2011

@esmemia vies co.... prestan namotavat, hej 😀
@monika2712 tak nejak asi 😀 sak ved zeriem dve na tri... ale zle sny som vcera v noci nemala 😀 tak hadam aj dnes sladko zaspim 😀

monika2712
23. nov 2011

@asemilka no pekne.. tak len tak dalej 😉 😉 ja radsej netrenujem, lebo mna je uz dost aj tak.. mam teraz problem daco zapnut vobec, jak mam brucho nafuknute z mrchy.. hruza ..
no nic zeny, idem spat.migrena konecne odisla. huraaa
bruu vsetkym.

asemilka
23. nov 2011

@monika2712 ja tiez netrenujem planovane 😀 ono to na mna tak nejako prislo 😀 bru nocku 🙂

esmemia
23. nov 2011

@asemilka ale jaaaaaaaaa :D,nikdy nevies :D
@monika2712 dobru nocku

asemilka
23. nov 2011

@esmemia no tak to mas pravdu... neviem... aaaaaaaaale... uz prestan 😀 lebo si zase zacnem namyslat 😀

esmemia
23. nov 2011

@asemilka no ja ta nechcem namotavat,ale ja kebyze som takto gniavila,tak si pre istotu robim test :D a mam doma zasobu,tak by som uz testovala

asemilka
23. nov 2011

@esmemia no ja by som mala mat jeden. tusim 😀 si zlaaaaaaaa 😀 😀 😀 teraz mam cervika v hlave 😀

esmemia
23. nov 2011

@asemilka Chod si radsej lazkat :D

ktore
24. nov 2011

dobre ranko dievcata.ms este nikde,ale uz vecer ma tak bolelo brucho a krize ze som musela dat tabletku.dnes rano vlozka cista,ale zacalo ma riadne bodat ,trahat v brusku.zvykne mi prist okolo 10.hod ze by si pockala ms aj na cas?teplotu som si uz nemerala.

ktore
24. nov 2011

este ziadna nova odpoved na tej stranke v ruzovej zahrade....

esmemia
24. nov 2011

@ktore Dobre ranko,aj ja som pozerala a neviem teda kedy odpisuje a ani ta nasa otazka sa neda najst,tak som strasne zvedava
ci radi len ked ide ruzova zahrada :D

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 Tak uz sa to rozbehlo aj mne 😝 😝 mrcha hnusna, ale nech je rychlo po nej 😵 😵

ktore
24. nov 2011

@esmemia vidis mozno len vtedy ked ide film.ktovie ale som zvedava.mozno si vyberie nejake otazky a ostatne neodpovie.ale nevidim ziadnu odpoved od vcera.
@kukucg tak aj tebe prisla.mne ide o minuty kym sa rozbehne.som zvedava o kolkej.ci fakt si pocka presne oklo 10 hod.heh.zacina ma hlava boliet.

ktore
24. nov 2011

baby je mi z toho smutne ked ani jedna z nas co sme tu stale neda pozit testik.juuuj.

kukucg
24. nov 2011

@ktore Hej prisla, v podstate tiez presne stvrtok rano ako pred 4 tyzdnami 😝 Az sa cudujem tej presnosti po kyrete hm teda az na to spinenie to som predtym nemala 😖 😖 Ty mas este sancu 🙂

ktore
24. nov 2011

@kukucg nuz uz vecer som mala obrovske bolesti brucha a križe,musela som dat tabletku.rano nic.vcera uz aj to spinenie bolo trochu.ten vytok bol uz taky na ms.rano cista vlozka a aj teraz.ale uz ma rano tak trhalo v brusku chvilku.mala som si pekne odmerat teplotu ale myslela som ze uz bude teplomer cerveny od ms.teraz lutujem ze som nemerala.aj som vstala na cas a kaslala som na to.ale urcite uz pride ako minule.pusti sa plnym prudom na cas.

sepi
24. nov 2011

Ahojte dievčatá, čítam tu Vaše príspevky, ako sa ktorá snaží o dve paličky, tak mi nedá nezareagovať...ja som na tom podobne, tiež by som rada pod stromček taký pekný darček 🙂 Len ja som skúsila napísať Dr. Jonášovi, ktorý mi poslal výpočet na celý rok. Tak chcem skúsiť, či sa vydarí...čo vy na to?

orchis
24. nov 2011

uf, no konecne som si vas docitala 😅
@monika2712 @ktore @kukucg no ako vidim, tak sa vam nakoniec tie vase mrchy rozbehli, resp uz su za dverami, ale tak nevadi, coskoro bude po nich a pojde sa na dalsi pokus 😉
@monika2712 no aspon, ze mas konecne po tej migrene! ja som tiez mala posledne dni bolesti hlavy ale to bolo kvoli chrbtici, skusila som si dat paracetamol ale nepomohol. nechcem si davat nic silnejsie lebo tie bolesti zase nie su take strasne, s migrenou sa to neda ani porovnavat, ale kedze teraz mavam pravidelne masaze od priatela a pravidelne cvicim tak uz aj bolesti ustupili 🙂 teplotu si ides meriat aj tento mesiac? tusim si pisala, ze si zacala pit aj alchemilku 😉

kukucg
24. nov 2011

@ktore Tak bolesti ako pred MS som mala aj ked som bola tehu.. presne ako pises aj som si tabletku brala a MS nedosla 🙂 mno len to zle dopadlo... 😒

@orchis No rozbehli, ale ja som s tym aj ratala, lebo snazit v plonom prude sme sa chceli az po druhej, tak nech je aspon rychlo prec 😵 A okrem toho sme sa s monika2712 dohodli na december 😵 😵 😵
Inak aj ja si chcem merat BT, aj ovu testu som kupila tak skusim... a neviem ci mam alechemilku pit alebo radsej brat femi kvapky...

orchis
24. nov 2011

@ktore takze by ti mala dojst okolo tej 10tej?
no inac aj mne sa zda trosku divne, ze zatial ziadna z nas tu stale nema // 😒 ale neboj, niektorej sa coskoro zadari, to by v tom musel byt cert aby tu na buduci mesiac ziadna nehodila svoje vytuzene // 😉

ktore
24. nov 2011

@sepi nuz ja som bola za dokt.osobne ale nic moc to nebolo.vypocty moze dat tym ktore maju uplne pravidelne vzdy na den ms.inak to nevyrata ani on.neviem skus to.ja tomu moc neverim ale odhovarat nechcem nikoho.je to len nahoda podla mna.lebo myslim ze aj my si vieme vyratat kedy su plodne dni a ked tak ,tak aj dievca chlapec.

orchis
24. nov 2011

@kukucg tak to je pekna dohoda a dufam, ze ju aj dodrzite 😉 baby si tu pochvaluju alchemilku no na tie femi kvapky som uz pocula rozne nazory, niekto si ich pochvaluje a ine zase tvrdia, ze su na nic.....no vyber si 😅 ale uskodit asi neuskodia 😉

ktore
24. nov 2011

@kukucg joj ako to dopadlo?

ktore
24. nov 2011

@orchis no to som zvedava ktora z nas to bude.bodaj by sme vsetky.a bude naval na nove forum... 😀

monika2712
24. nov 2011

@orchis ahojky... jeeejda si mi teraz pripomenula, ze som si chcela vziat caj do roboty a zabudla som.. no co uz, tak si uvarim vecer aspon jednu salku, vcera som mala dve... a dnes uz ani bolesti nemam, ani hlava ani brucho.. super.. som rada ze to konecne preslo.

teplotu uvidim.. ale asi budem iba okolo ovulky, aby som si ju potvrdila ze presla.. inak pred a po to nema zmysel.
ale nemienim ani testovat ovu testami, proste tento mesiac chcem skusit inu taktiku.. ked zacne vodnatiet hlien ide sa na vec, az kym neskonci aspon obden, tak mozno to vyjde 😉

orchis
24. nov 2011

@sepi ahoj 🙂 no ked uz mas tie vypocty tak ich skus, ale podla mna sa riadi tabulkovymi hodnotami teda zovseobecnuje a to ja velmi nemam rada, no a ja v taketo veci neverim. ovulku si viem na nete vypocitat aj ja, a najpresnejsi sposob ako vediet kedy mas plodne dni je odsledovat si to. ty najlepsie poznas svoje vlastne telo 😉