Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
tak uz aj u mna mrcha v plnej zbroji... 🙂
@monika2712
@ktore Ahojte, ako sa vam dari...co vase mrchy... teraz niekedy ste mali NEcakat. Dajte vediet ako ste dopadli. Ja teda nemeriam vobec teplotu a fakt je to super pocit, tak si to celkom uzivam a som kludnejsia 🙂 jednoducho taka pohodicka 🙂 Tak vam drzim palceky a dajte vediet 🙂
baby bolia ma vajecniky a krize tak sa to rozbieha.vytok uz mam spinavsi ako zlty.och joj.dnes pride muzicek domov na noc tak to este chcem stihnut.ojojojoj
@barbora21 mrchujem poctivo od dneska 😉
@monika2712 Skoda, no nevadi ideme s darcekom rovno pod vianocny stromcek 🙂
no neviem ti povedat uz my meska 5dni tak velmi dufam 😅
@misselin ak bol test negativny, tak ti len meska..
ale este nikdy my nemeskala ale test som si robila vecer o piatej ☹
@monika2712
caute baby ja sa ozvem uz len zajtra pa dobru noc
caute 🙂 konecne som tu... kurnik.. stale som dlhsie a dlhsie v robote... je streda a ja som uplne vyplutaaaaaaaaa ☹
milacik... mame ten dekel na casopisy, co pouzivame? v preklade... milacik, kde je deka? 😀 moja polovicka totiz zaspala vedla mna pri telke 😀 😀
@monika2712 ahojky...no akú peknú foto si si dala 🙂 🙂 🙂 🙂 pozerám, ze aj napriek naplanovaniu a odporucaniu gynek. sa nezadarilo?... 😲 😲 😲 tak to už je fakt na porazenie...ale nebooooj...príde, ked nebudeš čakať...ja už tu aj pomenej chodím, lebo ma to deptááá...ja beriem cele to snaženie tak nad vecou, ale ked tu čitám ako su niektoré sklamané, aj napriek tomu, že robia všetko preto, aby sa zadarilo, tak potom aj ja stresujem a to mne určite neprospieva 😉 😉
@asemilka
@monika2712 ahojte, baby ako sa mááte??? čítam vás, ale nestíham všetko prečtíať, chodievam sem nakuknúť, myslím na vas, ktorá má, čo nové a tak, či už sa zadarilo...napr.viem, ze teraz ste poniektoré čakali mrchu tak som bola zvedava ako to dopadlo no a už som sa dočítala....takže snažilkujeme dalej.. 😉 ja som teraz po ovu...tak zaciatkom decembra sa dozvieme, ale asi nic, lebo malo snazilkujeme 😒 😒 unavení sme 😖
@ktore inak skusila som grepovy dzusik 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 tak uvidime 😉
@anastacia242 ja ked som ho nechcela, tak bol vsade.. a teraz, ked chcem ten dzusik, tak ho zajoba neviem nikde najst 😀 ja inac nic takeho noveho... kopec roboty v robote... klasika, koniec roka sa blizi 🙂 a som 8.dc a furt by som do seba nieco pchala 😀

@minusko
@mukesina
@monika2712 ja citim ze to rano bude cervene baby.ja to uz viem,mozno uz aj dnes este ma to dobehne....nieeeee, nech to len rychlo ubehne