Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia ja som pocula, ze den pred ovulkou je najplodnejsi. vtedy je najlepsi hlien, v ktorom sa spermie lahko pohybuju a dokazu dlho prezit. ked dojde k ovulacii, vajicko sice este prezije okolo 17 hodin, ale hlien uz nemusi byt. ja by som sa to snazila nacasovat co najblizsie pred ovulkou..
@esmemia ja by som dala den pred ovulkou..
@dajaja
@monika2712 dakujem,tak snad sa mi toho 19 podari milacika zviest :D dakujem
@esmemia no budem drzat palce.. 😉
@monika2712 dakujemeeeeeeeee,ved aj ja vam,dufam,ze buduci mesiac sa vam zadari
@esmemia noo snad ano.. ved uz by sa patrilo 😒
@orchis Nooo, každý má samozrejme svoj názor...ja si naopak myslím, že žena môže otehotnieť aj mimo plodných dní. Dokonca som čítala, že nejaké africké kmene veria, že dieťa sa dá splodiť len v čase cyklu a tak to aj praktizujú. Čo sa týka môjho výpočtu... Dr. Jonáš mi vypočítal každý mes. 4 vhodné dni na splodenie bábätka, ktoré sú určené fixne na celý kalendárny rok. Čiže on dopredu nevie, kedy bude MS, či moje plodné dni. Napr. tento mesiac mi tie vhodné 4 dni vyšli len deň pred cyklom, čiže úplne mimo mojich plodných dní. Možno to naozaj nemá logické opodstatnenie, ale mám naozaj zopár kamarátok, ktorým to vyšlo presne podľa jeho výpočtu. Ja osobne s výpočtom zatiaľ nemám skúsenosť, keďže som ho ešte neodskúšala, ale chystám sa naň, tak potom zreferujem 😉
dievcata, no co je tu nove? mna dnes tak boli hlava.... 😖 pocitam minutz kedy pojdem domov.... 🙄
po ocku vas sledujem,ale musim sa priznat, ze nestiham, tu sa debatuje vo velkom... 😉
@dajaja dakujem krasne
@monika2712 veru veru,nech mame novy rok krajsi :D
@kukucg tak to by bolo super :D dakujem babulky,som rada,ze vas tu mam :D ja som zas dorobila tu nepecenu torticku,ostalo mi doma mascarpone ,tak som vyslahala dve slahacky a urobila dalsiu torticku ,ale teraz jahodovo-mandarinkovu :D
@esmemia no teda ty same torty vyrabas.. ja mam robotu ale strasne sa mi do nej dnes nechcem.. leniva som jak vos! 😀 a mam traumu ze idu vianoce, musim zorganizovat vianocny vecierok... a teda voooobec sa mi nechce to riesit ale co sa da robit.. celkovo koniec roka ja nejak nemusim.. cele tieto zhony, prepchate shoppingy, neni kde zaparkovat.. otras..
inak baby z mojho planu niekam vypadnut cez sviatky asi nakoniec nic nebude ☹ drahy mi vcera oznamil, ze zatial nema schvalenu dovolenku a ze je dost mozne ze bude musiet robit 😖 tak super.. takze nie len ze nikam nepojdeme, este aj budem cele dni sama doma ☹
Pekny dnik prajem 🙂 Sme domenka zo sluzobky po dvoch dnoch, vybavili sme co sme mali viac sa nam nechcelo a hned sme sa aj vratili.. Som tomu rada..
negativne..
@jasin jeeej ahoj 😉 a ako sa citis? vsetko v poriadku?
@katussska24 moja si striedame tu bolest hlavy co? 😒
@monika2712 na to ze som unavena inak vsetko v poriadku nastastie 🙂
a ty ako?
@jasin a co som to citala vo fotoblogu??? inak sef vie ze si tehu?
@jasin ja inak mrchujem, takze pohodka, tesim sa na dalsiu ovulku 😎
@monika2712 sef vie ze som tehu, vie o vsetkom, nemam pred nim co skryvat, a ja ho trosku tiez nechapem- ale je ku mne taky iny ako k ostatnym, proste vidiet to, a dost to daval najavo na sluzobke, hlavne na sluzobnom vecierku som paru dostala jemny boztek 😅 ..
@monika2712 cize mrcha dorazila, ale je dobre ze to tberies tak ze sa tesis na dalsiu ovu 🙂
@jasin jasne, sak co sa budem vesat.. no tak prisla, za chvilu dufam odide a ideme znova na vec.. mam dobry pocit, vyriesilo sa mi par takych veci rodinnych co mi lezali na srdci, a tak proste zacinam akoby od nuly, ale s lepsim psychickym stavom akoby.. proste lepsie naladena, menej vystresovana.. a tak teraz budem mat dost vela roboty, takze sa nebudem mat cas velmi zaoberat blbostami, takze mi to aj pomoze urcite sa menej sledovat .. tak dufajme, ze december uz je naozaj nas 😎
@monika2712 no ja neviem co mi je...ale asi celkovo...neustale mame doma neporiadok, chodime domov o deviatej a z domu o pol siedmej rano... 😝 tak asi som unavena uz...na zajtra berem dovolenku, potrebujem nieco porobit doma, a sadnut si za nejake papiere 🙄 uvidim co vo finale stihnem 😉

@kukucg asi by bolo najlepsie dako noc pred ovu :D
a budem spat s nohami hore :D