icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
24. nov 2011

@kukucg co myslis tuniaka?? ja viem. ani sushi... budem musiet sa este ist dobre napraskat kym nie som tehu.. vzdy ked som na sushi si hovorim, ze co ak je to moje posledne?? tak este mozno stihnem ist aspon raz.

monika2712
24. nov 2011

no kus bez jablcka kludne, a troska citronu do toho.. majoneza najlepsia ta helmanska starej mamy a kukuricku, cele zmiesat, a ked s jablckom tak bez supky.. jooj sa mi slinky zas zbiehaju na to.. hehe.
@kukucg

asemilka
24. nov 2011

@monika2712 neskusala... ale ked kupim majonezu, tak by sme mohli skusit 🙂 v nedelu na ranajky napr... 🙂 dobry napad si mi dala 🙂

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 No ja teda sushi moc nemusim 😒 ale inak rybky mooooc lubim, milujem aj tuniakovu natierku, tiez s kukurickou, a lososa 😵 a inak tiez si vzdy taketo mlsnoty uzivam v prevej polke cyklu, v druhej nie a ked dostanem MS tak si zase dam, ze vsak aspon viem ze mozem 😀 dnes som si napriklad dala male pivo, mala som nan hrooooznu chut 😅

monika2712
24. nov 2011

@asemilka no na ranajky neviem ci to nie je troska tazke ale skus.. ja to zbozbujem. na toastiky s maslom.. k tomu nejaku zeleniku, rajciny alebo ladovy salat navrh.. mnamka..

Baby inak ja uz pokukavam po destkych izbietkach... len zasnem ze kolko to stoji ten nabytok. uff. akoze taka komplet izba, ze 800 eur, no uvidim, mozno kym pojdem na matersku budu mat nejake kamosky dake veci na odpredaj suseda ma dcerku, mozno uz nebude potrebovat nejake veci, tak mozno posunie za symbolicku cenu.. joj len uz aby bol dovod zariadovat..
Aj tak stale vaham, ze ako to spravime, vsetci vravia ze babo musi spat v jednej izbe s mamou, len ako sa potom muz vyspi do prace? ja si asi budem musiet dat jednu postel do detskej a budem spavat tam, a manzel vedla v spalni..

monika2712
24. nov 2011

@kukucg hmmm pivko by som si aj ja dala.. ja teraz popijam bailyes 😉 to je taka dobrota.

asemilka
24. nov 2011

@monika2712 vies co, my cez vikend vstavame neskoro. teda ja aspon 🙂 emo je uz davno hore... kym ranajkujeme, je kludne aj desat hodin... to uz je aj desiata 🙂
@kukucg ale pivko je mnamka 🙂 niekedy fakt dobre padne si ho vypit 🙂
@monika2712 a spanie s babatkom... u nas sa to poriesi tak, ze si pojde emilko lahnut do obyvacky... ale ako ho poznam, tak to male moze kludne vrieskat vedla neho a on bude trvrdo spat 😀 pri nom mozu aj tanky padat a on spi 😀

monika2712
24. nov 2011

@asemilka hm tak to mas vyhodu, moj drahy prave potrebuje k spanku absolutny klud.. tak ja aj rozmyslam, ze mozno vedla v izbe ked snim budem spat tak sa aj tak zobudi aj on.. mame izbu aj dole, lenze co tam spravim detsku? neviem... neviem ako to rozmiestnit... ale asi mozno fakt spravim detsku dole docasne kym babo nebude spavat same, a potom premiestnim hore.. lebo ked budem na materskej doma, aj tak budem vacsinu casu travit v kuchyne a obyvacke, tym padom babo by malo byt so mnou dole tiez...

asemilka
24. nov 2011

@monika2712 neboj sa, urcite to nejako zariadite, ked bude treba 🙂

monika2712
24. nov 2011

@asemilka jaaaj ked ja by som uz najradsej malovala, kupovala .. zariadovala .. 😀 dnes mam taky den,. bola som v ikei daco pozerat, tak som uz poskulovala po postielach a komodach a tak. mania ma chytila.. no nic, tak som si aspon kupila malinku orchideu, taku mini a este maly bonsai..

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 Nas maly spaval s nami a dokonca aj s nami v posteli od naredenia do asi tak tri a pol roka, az potom sme mu urobili vlastnu izbu a uz tam zacal aj spavat 🙂 Viem ze teraz sa ti tak zda ze ako sa manzel vyspi a tak ale potom si ani nebudes vediet predstavit ze by bolo babo inde, budes ho chciet mat staaaale pri sebe (aspon myslim ze to tak ma vascina, ale som sisi iba ja 😀 )

kukucg
24. nov 2011

@asemilka veru dobre padne, dala som si male a normalne by som si dala este jedno 😅 😅 😅

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 aj my sme dnes chceli do ikei, ale nevyslo pojdeme zajtra 🙂 maly mal nejak predstavenie v skolke, taky bol zlaty, vzdy ma to tak dojme 😵 a zase som zistila ze mama jeho spoluziaka caka babo... asi raz do tyzdna zistim ze niekto v okoli caka babo a nie ze by som im to nedopopriala, to vobec... len mam take zvlastne pocity a je mi z toho nejak smutno ☹ ☹

monika2712
24. nov 2011

@kukucg nerob chute bo idem do chladnicky po pivo... akurat ze mame len nealko 😒

no ja chapem ze budem chciet byt s babom v noci urcite, ale viem aky on je citlivy na spanok, takze asi budeme musiet spavat oddelene kym sa bude babo v noci casto budit.. uz potom ked menej, tak by mohlo byt s nami aj v spalni...
jooj ten nabytok je tak krasny, ale strasne drahy 😖

asemilka
24. nov 2011

@kukucg neboj.. ja tak isto. tesim sa s nimi sice, ale uz aj ja by som chcela...

monika2712
24. nov 2011

@kukucg hm verim ti.. ja mam tiez kopec tehotnych kamosiek a neni mi z toho najlepsie..hlavne dve maju termin podobny tomu mojemu prvemu tehu, tak si obcas poviem, ake by to bolo, ked vidim ich bruska tak si predstavujem sama sebu .. no co uz narobime moja. musime vydrzat.. ty uz mas aspon jedneho krpca co ti robi radost 😉

inak trocha ma mrzi ako kamosky co maju deti.. a mozno to nechapem lebo nemam deti, proste ako sa im zmeni zivot a ako uz nemaju na nic cas... moja naj kamoska porodila koncom septembra, videli sme sa odvtedy len raz, ani raz mi sama nezavolala, a pritom je kazdy den v BA u mamy, ako viem, ze mala problemy s malym, lebo nechcel papat a tak. ale proste sa citim uz odstrcena, ze proste nema cas na mna.. pozname sa od 4 rokov, vyrastali sme spolu.. a teraz mam pocit ze ju uplne stracam 😒

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 Ved uvidis, so skusenosti viem ze vsetko aj tak vypali uplne inak ako si naplanujes 😅 😅 😅 a inak je poriadne drahy teda... my len postupne zariadujeme, niekedy na jar mozno dokoncime malemu izbu a nam spalnu (tu este nemame vobec, spavame v obyke na gauci 😝 )

orchis
24. nov 2011

@monika2712 no ja som asi poriadna striga lebo ja zase nemienim dopriat svojmu drahemu viacej odpocinku nez budem mat ja 😀 to uz tiez mame vyjasnene 😉 chcel babo tak si ho musi uzit so vsetkym co k tomu patri 😉 😀

monika2712
24. nov 2011

toto je kraaaasne

http://www.drevona.sk/image.php?file=shop_data/...

Sice my mame vsetko moderne zariadene, vobec by mi nevadilo mat destku v takomto style..ale tie ceny.. omg.. 😕

monika2712
24. nov 2011

@orchis hm vies, len ked on sa musi v praci sustredit, ja to mozno budem mat sancu dospat cez den s babom, ale on nie, takze musim mu dopriat aby sa vyspal.. ked je nevyspaty je nervozny a to zas nechcem.. prenasal by to na babo aj na mna.

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 no jasne ze vydrzime.. co ine ma ostava, ale proste ma to tak nejak zaboli vzdy a su to take chvile ze zatuzim hrozne aj ja potom, hlavne ked vidim tie brusinka... Som veru rada ze mam krpca 😵 😵 no tuzba po babatku je aj tak hrozne silna, mozno este vacsia lebo viem ake je to naaaadherne a aj pre to ze nechem aby bol sam 🙂

s tou kamoskou je to take zvlastne... chapem ciastocne ze sa zivot zmeni a tiez sa pomenej stretavam s ludmi co predtym, a mam kopec novych kamaratov co maju deti, ale to aj preto ze sme sa sem prestahovali a tu som nikoho nemala... mozno len potrebuje cas, aby si zvykla na matersvo, nejak sa s babom skonsolidovala, nasla si nejaky rezim a tak, a potom sa to zase vrati do starych kolaji 😉 mozno nie uplne ale aspon ciastocne 😉

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 ten link mi nefunguje 😒

asemilka
24. nov 2011

@monika2712 mne to nechce nic otvorit 😢

monika2712
24. nov 2011

@kukucg no je to tazke, lebo byva tiez na dedine s priatelom, ale chodieva s nim rano do BA a ostava cez den u mamy, aj som ju chcela prijst pozriet tam, lenze ona uz o 4tej odchadza zase naspat a ja som do piatej v praci, tak sa to tazko koordinuje, a ona s nim este nechce chodit von, teraz ked je zima.. ja neviem, ale aj ked som s nou volala, tak proste nemala ani cas na telefonat, lebo proste stale daco.. a hlavne mi to prislo ze ju ani nezaujima co mam na srdci, proste akoby bola duchom nepritomna.. tak uz mi je aj blbe jej vyvolavat, aby som ju neobtazovala. ako ja chapem ze s malym babom je to tazke, zabehnut do nejakych kolaji a este ked ma problemy, behala s nim k pediatricke, lebo nepapal.. ale tak ma to mrzi troska ze sa takto odcudzime len preto ze ma teraz dieta... vies ja nemam vela kamosiek, a na tuto som vzdy mohla spolahnut, ale zrazu mam pocit akoby bola niekto iny..

monika2712
24. nov 2011

neviem preco to nechce dat cely link, tak tu je ten nabytok.

http://www.drevona.sk/index.php?page=6&itm=2606

orchis
24. nov 2011

@monika2712 no ved jasne 😉 len u nas ma na babo nahovoril on tak len chcem aby ani nahodou nic nevymeskal 😅 a u nas ja som ta, ktora je mrzuta ked sa nevyspi 😉 veeeelmi mrzuta a nesustredena 🙄

asemilka
24. nov 2011

@orchis ja som rano chodiaca mrtvola 😀 a beda tomu, kto ma zobudi skor, ako sa zobudim sama 😀

monika2712
24. nov 2011

@orchis no tak aj ja si potrpim na spanok, ale pre babo sa obetujem a dufam ze schrupnem poobede s nim.. ak bude teda chciet spavat.. a manzel nech radsej peniazky nosi domov, aby z toho este nemal trable v praci ze je nesustredeny... aj ked.. akosi mi je smutno ked si predstavim ze by sme mali rok alebo kolko spat oddelene. ze on v spalni a ja s babom inde.. to mi pride take smutne..

asemilka
24. nov 2011

@monika2712 taketo nieco som videla, ked sme chodili na jesen po obchodoch a hladali postel... nechcelo sa mi odist odtial... 😵 🙂

monika2712
24. nov 2011

@asemilka ja som z toho unesena. pritom mam rada moderne veci.. ale toto je fakt izba pre princeznu.. uzasnaaaa 😉