Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 dakujem krasne 🙂.. a ved si pekna aj tak tak neviem co spekulujes 😉
@jasin ja nespekujem 😉
@jasin nespekulujem to malo byt 😀 uz brepcem... a dakujem.. aj ty si kocka 🙂 ja som bola pred rokom a pol.. odvtedy uz mam vela kil na sebe a aj vela vrasok pribudlo 😒
@monika2712 nebud k sebe az taka kriticka ..
@jasin musim 😉 aby som nebola namyslena 😀 😀
@monika2712 😀 no niekedy je lepsie ked je clovek namysleny 😉
@jasin no pokial ma byt na co 😀 ale ja nemam byt na co.. a moj muz namyslene zeny nema rad 😎
@monika2712 hlavne je ze ta tvoj muz ma rad 🙂 a urcite sa najde nieco na co mozes byt namyslena..
Utekam prajem pekny zvysok dna 🙂
@jasin papa aj ja prcham pomaly.
@monika2712 no akurat som domov dosla posta sa nekonala... 😅 som sa dlhsie zrdzala v praci a uz sa mi nechcelo absolvovat vecernu prechadzku,takze zajtra. 😠 a neboj nic farbit nebudem , ja len tak provokujem 😝
čafte kočky, som tu nová. Mám 28 rokov a s priateľom sa snažíme o mimčo. Ešte len krátko, ale viete poradiť niečo na podporu mužskej plodnosti? Vy užívate femibion 800? Ď Saša
baby cez tyzden som mala niekde tu plodne dni podla jonasa.neviem kde som to mala.cez ms by mal byt sex tak mi to tiez tam vyslo.
@monika2712 presne dnes mi vychadzala ms a dnes mi vychadza plodenie pre dievcatko....
tak ja som sa dnes objednala ku doktorke... najblizsi volny termin 11.1.2012 😨 takze som si musela priplatit 7 eur a idem 02.12..parada nie??...
@ktore neboj ono sa to rozbehne este... 😉
caute babule 🙂 som tu 🙂 a hladna zase 😀
@asemilka si robis srandu nie?? nemas pasomnicu ? 😀 😀 ja som prave dovecerala, a uz mam na stole cajik alchemilkovy, dneska len prvy, ale tak zabudla som nan..
@monika2712 a co ja ti viem 😀 uz som do seba natlacila malu bagetu v robote... teraz polievocku... ale som leniva vstat a ist si pre druhe... 😀
@asemilka my sme mali tuniakove toastiky.. milujem to.. by som mohla na kila jest tuniaka .. 😎
@monika2712 ja ho tiez lubim 🙂 ja vseobecne lubim rybicky... len moja polovicka moc nie... ale tuniaka a rybie prsty a rybie file sa obetuje 😀 ale povedal, ze nechape, ako mozem svojich sukmenovcov papat 😀 lebo som znamenim rybka 😀
@asemilka a skusala si tuniaka s majonezou a kukuricou a jablckom? vyborna kombinacia na toastik.. to sme dneska mali, da sa to aj bez jablcka..
@monika2712 Mmmm to znie fakt dobre 😵 Ale mm by som musela bez jablcka, lebo nema rad take kombinacie ale ja to tusim skusim
@monika2712 No moja v tehu by si ale kila nemala tak si pomaly odvykaj 😝 😀 😀

@esmemia tak teda držím palce 😉 v tom prípade musíš použiť nejaké tajné zbrane 😀