Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katussska24 to je práve nevýhoda nepravidelného cyklu, človek nevie, či mu to mešká, alebo má práve ten dlhší cyklus....bodaj by mi to teraz meškalo tfuj tfuj 😀 taký vianočný zázrak by som dopriala každej 😀
@vladka1828 kazde vianoce sa deju zazraky, to je uplne jasne... 😀 len uvidime, ak zazrak k nam zavita tento rok 😵 😵 😵
a inak tie priznaky...ja uz im neverim. asi robi psychika a "chcenie" vela...
@katussska24 tak-tak ako vravíš, človek si vie veľa príznakov aj sám domyslieť tým , že až prehnane chce aby to vyšlo 😀 do konca cýklu mám ešte nejaký ten deň, takže treba to využiť 😉
@vladka1828 noo tak taký krásny Vianočký darček by si prial asi každý 😀 a tie dohady je to fakt všetko len o psychike si myslím...aj ja mám ten pocit , ale uvidíme... Podla mňa si to tak veľmi prajeme , že si to vsugerujeme presne ako píšeš!No bodaj by si mala pravdu 😉
@vladka1828 no priznaky sa daju namyslat jedna radost,to ti poviem heh.tuto nam uz vsetko bolo.vobec si nevsimaj co ti je.vsimni si len to ci ta picha alebo boli nieco a teplotu.to je vsetko.priznaky neber za nic.prvy priznak bude pozitivny test a hotovo.my sme tu toho zazili dost to mi ver.
@vladka1828 a neberies nic na napravu ms???
baby, ak som vcera mala cely den mierne bolesti v podbrusku (dneska len niekedy) to znamena, ze ovulku by som mala mat do dvoch dni? alebo ze som ju mala vcera? som z toho trosku zmatena 😕
Ahojte, presne toto sa chcem spytat aj ja. Ja som si vcera robila ovu test, hned vysla testovacia silnejsia ako kontrolna, tak sme sa vcera posnazili, ale dnes ma boli brucho tam dole, ze si ani nesadnem, tak neviem, co a ako... Asi mi poviete, ze som si mala merat teplotu...co?
Baby no pozrite, ja som bola minuly cyklus na sono v utorok, a to uz vajicko bolo pomalicky na odchode k uvolneniu, a bolesti som mala v pondelok. Gynda mi povedala, ze bolesti su smerodatne, a teda ze podla tych sa mam riadit, ze vtedy asi dozrieva vajicko ked su bolesti..
Otazne je ci nemozete mat bolesti az vtedy ked sa uvolnuje.. v tom pripade by som sa riadila skor teplotou alebo testom. Takze tazko povedat ... niekto moze mat bolesti vtedy niekto vtedy.. ja som to pisala @ktore kvoli tomu, ze sme mali ovulku aj bolesti uplne v tie iste dni.
@monika2712 no teoreticky ak by bola ovu dnes, tak snad tam tie vcerajsie spermie preziju, lebo ja si s tymito bolestami neviem sex predstavit... Ale ma neboli na strane, ale naspodku... Inac je to take trosku odveci,ale chcela som si skusit nahmatat krcek, a predvcerom som ho nasla prvy krat a vcera ked som to chcela skusit, tak uz som nedociahla... No cez ovu by som ho mala dociahnut,nie? Jaaaj to su otazky, keby to chlapi citali tak neviem...
@asemilka ahoj, tak moj muž nahodou kupoval džúsiky a vody a medzi nimi aj dve krabice grepoveho (nahodou) 😀 😀 😀 v Lidli majú určite 😉
@monika2712 nooo ja som mala bolesti napr v ten den ako mala byt ovu.to kazda inak pocituje si mylsim.uz som si to zistovala.podla toho ako ide von aka je citlivost zeny a tak.
@ktore zatial nebeirem nič na úpravu cyklu, ale ak sa nebude dlhšie nebude dariť otehotnieť, potom nad tým pouvažujem
@vladka1828 no vies dolezite su hlavne dve veci, jedna je spravne odsledovat ovulku.. to ci prebehla si najlepsie odsledujes meranim teploty.. lebo pocity a hlien je jedna vec,ale ci sa vajko aj uvolni je druha.. a potom este jedna vec je dolezita, ci mas dostatocne dlhu lutealnu fazu, tj. od ovulky po koniec cyklu by malo byt min.10 dni.. ked je menej, vajicko sa nestihne zahniezdit.
@monika2712 aha. a ja ze naopak. Vidis ja som taka blba. Mohla som to vcera nechat tak, a radsej sa snazit dnes. Lebo uz treti den po sebe to je moc aj na mojho draheho. Keby bol vikend, ale takto vecer po praci sme hrozne unaveni. Tak neviem, ked dame este zajtra, ci to bude na nieco dobre. Ved vecer skusim este test, ak bude silny, tak hadam ovulacia este len pride..
@monika2712
@ktore
@mukesina vdaka baby 😉 takze este aj v tomto sme rozdielne 😕 a ja som si myslela, ze aspon tie bolesti znacia u kazdej to iste, povedzme, ze uvolnovanie vajicka 🙄 no ja som mala dost vela vytoku posledne tri dni a vcera zaroven s bolestami, dneska uz skoro ziadne bolesti a uplne suchoty. znamena to, ze ovulka bola vcera? vcera sme sa nesnazilkovali lebo priatel bol dlho v praci prisiel domov uplne vystaveny a ani ja som nemala chut kvoli neprijemnym bolestiam. tak ale dneska asi bude chut aj cas 😉
@orchis no ak uz nemas ani hlien.. tak je mozne ze mohla byt vcera.. a predvcerom ste neskusali?
@monika2712 nepametam si.ak som mala vtedy tak ovu bola v utorok.takze den po prvom pichani.ako dobre ze si to pametas.a krcok nema byt dole ked je ovu?a ovtoreny?ja som to tak vedela.alebo vstrede.ale hore nie...neviem.
@monika2712 nie, naposledy v utorok 😕 v stredu sme prisli domov uplne vycerpany, vecer sme si boli este zabehat no zabilo nas to 😀 a vcera bol fakt KO, ale ako som vravela, najprv musite byt tehulkami vy a neskor sa k vam pridam aj ja 😉 ved dneska si este trosku uzijeme a ak to nevyjde nevadi, vyjde to na buduce 😉 ale aj ja si myslim, ze streda a stvrtok mohli byt naj-dni.....
Dievcata a mozete mi blizsie popisat to pichanie? Je to ako keby si odspodu prechladla? Ci ako?

baby máte aj vy niekedy pocit, že niektoré príznaky si nejak vsugerujete?....ja som mala včera celý deň pocit, že mi trocha narástlo bruško no ale ako tak naňho teraz pozerám je plochejšie ako kedykoľvek predtým 😀 😀 ...už sa len smejem nad tou mojou domýšľavosťou 😀