Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis
@alyce
@mukesina tak aj ja ovulujem prave, tak budeme zasa spolu cakat 🙂 V stredu mi gynekologicka potvrdila ovulaciu do 24 hodin, tak sme sa vecer posnazili. moc sa nam nechcelo, lebo to bol uz 4 den v poradi, kedy sme keksikovali. bola som spokojna, ze sme to tak dobre nacasovali. No ale na moje prekvapenie este vo stvrtok a aj dnes mam ovulkovy hlien, tak sa tomu vajicku asi nejak nechce von 😒 Vajecnik ma boli uz pomaly tyzden a dnes zacal boliet aj druhy. Uz som z toho jelen 😖 Inac som 23 DC, ine baby uz pomaly testuju a ja este len riesim ovulaciu.. 😀
@dajaja no ja mam 31 dnovy cyklus, tiez je to trosku dlhsie, ale nie velmi, ale ani ty nemas dlhy, take teraz by mal byt este dlhsi podla ovulky nie? ja som rada, ze mam eraz tky, predtym som brala antikoncepsiu asi 6 rokov, potom som sa rozhodla, z euz ju nechcem vyse roka som mala katastrofalny cyklus, nie a ni eupravit. a teraz asi pol roka, chodi vzdy nacas, tak som aj rada.aj ked som brala antiku tak vsetko ok a ked som ju prestala brat ak hned gunga mozno v buducnosi bude problem s tehu :( . Snazime sa pol roka, ked pridem na SR tak idem hned za nou, nech mi da nieco nato, aby som otehotnela
ahojte baby, ako sa tu máte a čo máte nového?? Pribudli nejaké nové tehulky s tých báb čo sem už dlhšie chodia ako vidím Jasin sa to podarilo je už v 5 týždni GRATULUJEM!
babule tak Vám prajem pekný víkend, veľa pohody a úspešného snažilkovania 😉
baby ja to uz vzdavam uz som vyskusala hocico a stale nic ako vzdy len mrcha 😢 ja uz nemam na to nervy a ani chut dva a pol roka zbytocneho stresu uz to necham tak ak to ma prist tak to pride a ak nie tak my to nieje sudene ☹
babenky ahojte,tak ja mam konečne prvy deň z osmich pracovnych dni za sebou. Už sa tešim na taky krasny pracovny víkend. A navyše ked stale beham na wc či už nedošla mrcha. Niekedy ma aj bruško pobolieva,aj prsia a vždy si poviem,už už pride a nič. Tak uvidime. Dnes som 35DC.
@minusko fuuu no to uz mas pekne dlhy cyklus... 😒
@monika2712 ved to že stale čakam a nič. Je to na nervy! Dnes mame s manželom vyročie,2roky,chcela som mu dať ako darček pozitivny test a namiesto toho dostal len sladkosť ☹
@minusko a testovala si vlastne? uz si nepamatam...
@monika2712 ano na 31DC a nič. Ale ja ani neviem kedy som mala ovulku.
babyyy...nechapem....od rana ten hlien a teraz bolest v podbrusku....9.DC !!! troska sok, ja som mala furt ovu tak 14.-16.den. ale uz dlho si teplotu nemeriam, cyklus je vacsinou 27dnovy... uz vcera vecer som citila nejak tlak v podbrusku a potom rano ten hlien.... 😕
myslite si, ze mohla ovu prist skorej ? 😕 😕 😕
@katussska24 ja si myslim, ze hej. radsej sa uz zacnite snazit, aby ste ju nepresvyhli. ja to mam tiez tento mesiac nejak divne. bielkovy hlien uz mam siesty den 😨
😖 no moje telo sa asi naozaj zblaznilo... 🙄 🙄 🙄 minuly mesiac uplne ze skoro ziaden hlien.... eraz 9.DC !!! predtm cel rok okolo toho 15.dna... raz dokonca 21.DC ! nerozumiem....
a dnes sme sa ku vsetkemu chytili.... 😔 ☹ tak neviem ci sa to podari dnes vecer s "udobrovanim" 😖
@katussska24 ved aj to moje sa zblaznilo 😅 ja uz to ani neriesim, uz ma asi nic neprekvapi.. Ja som teraz 23DC a ovulka mozno este ani nebola, aj ked priznaky mam uz tyzden.. stale ma boli vajecnik a mam vela hlienu, tak si myslim, ze este stale neprasklo. Dnes by som tiez chcela tutumutu, ale mame doma navstevu, tak to asi nepojde.. 😒
@dajaja tak ja neviem ci to dnes prekusnem... som vytocena 😖
ved vy sa zamknite pre navstevou a mas poriesene 😀
@katussska24 no navsteva v jednej izbe a v nasej izbe spinka drobec.. ale este zostava kupelka volna 😀 😀 😀
@katussska24 a co to moja?? tak skoro ovulka? ty sa dako ponahlas s tym vianocnym darcekom! 😀 nuz tak sup sa udobrovat 😎

@alyce ja som uz znicene zuby predtym 😒 ale dufala ze som vydrzia, stale mam nedostatok vapnika a nech robim co robim nezvysim ho, ale uz bol pokoj a zrazu odide predny zub 😔