Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 My sa sme s manželom spolu 5 rokov, z toho 2 manželia ale tiež budeme tento rok so svokrou prvy krat cez vianoce a pri večeri 🙂
@minusko no ja sa na toto obdobie moc netesim.. ludom sibe, jazdia jak blazni, preplnene centra.. hruza.. najradsej by som ani nikam nechodila cely december ... bude vela roboty aj v praci, plus tie stresy z vianoc.. ach jo.. uz aby bolo po sviatkoch.. 😖 neviem ci sa mi v tom strese podari otehotniet.. sice to uz bude buduci vikend plodne dni, tak snad este nebudem taka vystresovana .
@monika2712 ale hovori sa že čim viac to vypustiš z hlavy a pride stres a zhon,tym sa lepšie zvykne zadariť. A toto bude originalny mesiac 🙂 Ja sa na vianoce stale teším ako malá 🙂 asi z toho už nevyrastiem 🙂. Ale dufam,že prave vďaka vianociam sa mi podari otehotnieť. S Nicole Christin som tiež otehotnela v januari 🙂
@minusko No hej to sa vravi, ze ked clovek na to najmenej mysli a to sa mi asi bude najviac darit tento mesiac.. nemysliet na to.. tak kto vie mozno to fakt zabere... 😎 mala ma zaujimave meno 😉
@monika2712 tak jedine čo urob je že napiš Ježiškovi a hneď aj na to prestaň myslieť. A možno ešte pred štedrym večerom nam tu daj koľajničky 🙂. Meno? To moj manžel vždy chcel Nicole a ja ked som sa nudila na materskej tak som si k nemu vymyslela aj to Christin 🙂 A ak budem mať druhe mimi tiež dcerku tak sa bude volať Ashley-Fay 🙂
@minusko no ja som poprosila vcera maminku na cintorine ze nech mi posle darcek na vianoce.. tak uvidim ze ci ma pocula 😉 ja uz mam tiez mena pre dievcatko vymyslene, ale pre chlapca ani potuchy
@monika2712 no peknei moja , ze si pri tom zaspala 😲 .ja uz chodim 2 mesiaacdo fitka s mazelom ,ale nieako nebadam, zeby som schudla, skor sa citim viac tucn ejsie a to fakt nechapem preco.
@mukesina a robis kardio alebo posilujes? vies dolezita je tepova frekvencia pri chudnuti.. aby si spalovala .
@monika2712 aj cardio aj posilujem, al eskor cardio a aka ma byt, beham na pase, chidim na steper aj bicykel a potom kus poposilujem brucho ruky
@mukesina no vies, na tu vypocty, podla vahy, veku tusim, skus pozriet na nete, urcite najdes nejaky vzorec ako sa to vypocitava.. musis sa pohybovat v aerobnej zone tep.frekvencii aby si chudla.. ale bez tepomeru nezistis svoj tep a najlepsi je na to taky v hodinkach, lebo tie tepomery co su priamo na strojoch nie su vobec presne.. ja som dostala na vianoce hodinky - tepomer, a podla tych som cvicievala.. a ono to naozaj pomaha lebo velakrat som isla nad tu aerobnu frekvenciu a vtedy nespalujes ale zvysujes kondicku...
@monika2712 ja to mam doma, lebo v minulosti som sa aktivne venovala sportu ( lyzovaniu), ale tam sme potreboali priberat , tak neviem ako to je schudnutim,asi popzeram nieco na naete, dakujem.asi budem len casrdio riesit a vobec neposilovat, a hadam sa to uz konecne podari
@monika2712 ale najviac ma stve brcuho ho mam ako v 3 mesiaci tehu a to nie som.len to by som chcela dat dole, ostatne je v poho.
@mukesina no vies samotne brucho nejde schnudnut.. ale posilovanie s tym neprestan.. a mala by si pridat aj ostatne svalstvo.. to je tak, ze cim viac svalov mas na tele, tym rychlejsie budes spalovat, lebo prave tie svaly spaluju ten tuk.. takze len pekne posiluj.. ja som to robila tak, ze som dala hodinu kardiu a potom posilka.. v posilke sa vzdy zameraj len na dve casti, raz brucho a ruky, druhy den napr nohy a chrbat..
a ak mas tepomer doma, tak ho ber so sebou, a vypocitaj si ten tep na spalovanie..
@minusko juuj, skoda, ze dosla. drzim palce buduci cyklus 🙂 ja mam pocit, ze nam to teraz tiez nevyslo.. najskor som bola cela happy, ze sme sa posnazili v spravnu dobu, ale teraz si myslim, ze ovulka bola o par dni neskor ako sme predpokladali ☹ no co uz nevadi.. len ma hneva, ze pri mojom dlhom cykle budeme mat dalsiu sancu asi az v januari ☹
@monika2712
@mukesina baby aj ja by som uz potrebovala nieco so sebou robit. Nieze by som mala vela kil navyse, ale potrebovala by som spevnit telo. Tiez rozmyslam nad posilkou..
@dajaja no ja tiez rozmyslam, ale u mna to asi ostane iba pri rozmyslani.. ja sa v zime neviem donutit nikam chodit, v lete nema problem ist na korcule aj kazdy den.. ale v zime.. to presuvanie sa do fitka, domov.. a vonku tma uz o 5tej.. som leniva jak vos 😠
@monika2712 ved aj ja som strasne leniva 😅 ale tie moje roztrasene stehna ma uz riadne hnevaju.. 😠
@dajaja no keby len stehna u mna 😀 😀 inak normalne nechapem.. bola som vo stvrtok v Ikei.. vyslapala som tam par schodov.. a v piatok rano som mala na stehnach svalovicu jak hrom... skoro som odpadla.. ze to ja uz mam jake ochabnute svalstvo ked mi par schodov sposobi svalovicu?? sa hambim jak pes tfuj..
@monika2712 ja mam svalovicu aj s keksikovania 😀 niekedy som chodila pravidelne na aerobic a teraz uz niekolko rokov uplne nic.. akurat chodim s malym kazdy den na prechadzky, aspon nieco 🙂
@dajaja no tak aspon nieco mas.. ja len do prace a domov.. ziadne prechadzky nic.. na aerobic som tiez dlhe roky chodila.. prestala som minuly rok. uz mam tolko klbov znicenych ze uz mam problem daco robit.. 😒
baby, je tu niekto? my sme akurat dosli 😀 a noc je este mladaaa 😎
@katussska24 no co zas len my dve? akurat som znova otvorila komp... dnes nejaka nuda.
vsetci upratuju a vecer nevladzu....to len ja som zla hospodynka 😠 ale ja sa zmenim cestne pionierske 😉
(aj ked som nebola ani iskricka 😝 ) no boli sme papat vonku, mali sme taku akcosku tak som sa zas napratala jak....lokse kacka, kolace strasne vela 😅 ale tak...hmmmm 😅 😅 😅
monik, inak s tym clenstvom radsej pockaj do januara, ked tak sa ti to oplati potom viac
@katussska24 no hej, lenze akciu maju teraz 😖 ale aj tak nemam prachy na to.. to mozem rovno chodit do ntcka cvicit a nemusim si platit clenske.. v tom body som to chcela hlavne kvoli tomu bazenu a saunam.ale tak co uz.. dala som si zavazok, ze sa budem snazit aspon nejest po 6tej, a teda prestat so vsetkymi hlupostami, sladkostami a slanostami... mozno to aspon troska pomoze.. a vela ovocia.. tak uvidim ci aspon to brucho splasne trochu. a samozrejme doma troska cvicit.. ozaj a co tvoje plodne dni?
@monika2712 moje dni..neviem...vcera ma to cele nejak prekvapilo...ta bolest aj hlien. dnes som nejako nepozorovala hlien...teda oproti vcerajsku...tak uvidime
ina ja a strava....v kazdom prpade mame doma z pochuzky este cipsy a pivo 😝 takze moje chudnutie...asi sa nekona este 😅
@anastacia242 ved aj v lidli som hladala... ale nemali... musim zajtra vyslat manzela 😉 😀
@katussska24 no ja mam tiez doma este chrumky. ale sladke uz nemame nic.. tak som rada.. no skusim zaviest aspon to nejedenie po 6tej aj ked viem, ze utoroky a stvrtky sa mi to darit nebude, lebo to len o 6tej chodime domov. a trocha skusim vyclenit chlieb z jedalnicku.. lebo z toho asi najviac priberam.
caute babule 🙂 co tu mate noveho? my sme prisli az o osmej vecer... boli sme este s kamosmi na nakupe v metre, prisli k nam na kafe... 🙂 este sme si spravili veceru - francuzaky 🙂 a teraz moja polovicka kuka transformerov... tak ja som na chvilu tu 😀

@monika2712 vitám vitám 🙂. No tento mesiac bude ten najzaujimavejší lebo každa z nás chce vianočny darček 🙂. A možno nam to naozaj vyjde. Tento advent je take napoly stresujuce a napoly ukľudňujuce obdobie. Aj ľudia su iní. A hlavne ja na to nebudem myslieť,lebo budem doma a odreagujem sa od všetkého. A z dovolenky si možno odnesiem oneskoreny darček 🙂