icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katussska24
27. nov 2011

@monika2712 tak dufam, ze bude co po novom roku len piseme, ze ake su prve mesiace ? 😀

monika2712
27. nov 2011

@katussska24 no Augustovky to istia 😀 teraz to uz musi vyjst ! ja uz chcem ist na matersku.. aj ked.. sklamana som.. z tych zakonov a tak..ze to teraz ani nepredlzia ani nezvysia zrejme.. a tak.. celkovo.. neviem ako vyzijeme.. bude to zaujimave.. 😠

katussska24
27. nov 2011

@monika2712 monika, ja uz neriesim...nejako bolo nejako bude....hlavne ze budeme rodinkou 🙂

monika2712
27. nov 2011

@katussska24 no hej.. tak budeme musiet riadne priskrtit opasky, ale snad to nejak zvladneme.

jasin
27. nov 2011

@monika2712 ja, Janko (moj sef) a zeby sa nepovedalo tak aj jedna kolegovci z prace 🙂

monika2712
27. nov 2011

@jasin aha.. no ja len tak.. som sa bala ci nahodou byvaly ... dufam ze mas od neho pokoj.. kedy ides na sono?

jasin
27. nov 2011

@esmemia aspon budes pred vianocami od upratovania pokoj a ja este ani netusim kde budem cez vianoce 😅

jasin
27. nov 2011

@monika2712 nie s byvalim nie, akurat som mu vcera volala ze este nachadzam jeho veci v byte ze kedy si ich chce vyzdvihnut.. a k dr. idem 2.12-cize v piatok..

monika2712
27. nov 2011

@jasin super tak dufam, ze uz budes vidiet plodik aj srdiecko! budem drzat palce.. tieto tyzdne su kriticke, dufam, ze babo sa dobre uhniezdilo a pekne tam ostane az do konca.

jasin
27. nov 2011

@monika2712 dufam ze bude vsetko v poriadku toho sa najviac obavam hlavne pre tie stresy co mam 😔 .. dodnes si ako tehu nepripadam..

monika2712
27. nov 2011

@jasin a mas aj nejake priznaky? nevolnosti alebo daco? lebo 6tt to uz vacsinou zacina..

jasin
27. nov 2011

@monika2712 vobec ziadne prave preto som pisala ze si ako tehu nepripadam 😔

monika2712
27. nov 2011

@jasin no tak len dufajme ze vsetko je OK.. ale uz si raz bola u dokiho ze? v 4tt tusim nie? a testy si uz nerobila odvtedy?

asemilka
27. nov 2011

ja nemam macku... ja mam pocitacoveho maga... ona najde take skratky na notebooku... ze potom to pol hodinu davame dokopy...

jasin
27. nov 2011

@monika2712 bola som na zaciatku 5tt, a testiky som uz nerobila-nejak som na to ani nemyslela .. uvidime co bude v piatok snad len vsetko dobre..

jasin
27. nov 2011

@asemilka aspon sa nenudis potom 😀

asemilka
27. nov 2011

@jasin no tak to teda nie 😀

babule... nakoniec robim ten kolac... coko puding som sice doma nenasla...ale vanilkovy ano 😀 tak som tam len primiesala kakao 😀 a zamestnala som aj moju polovicku 🙂 😉

jasin
27. nov 2011

@asemilka aky kolac robis? som tu nebola ked si pisala ak mozes napis este raz🙂

jasin
27. nov 2011

Okrem dneska mam tri dni na balenie veci 😒 a obyvak, kuchyna,kupelna vobec neupratana porazi ma zo seba 😒 ale ked sa mi tak nechce do toho..a k tomu nemam ani tusenie kam pojdem odtialto. na zblaznenie..

monika2712
27. nov 2011

@jasin takze sa stahujes? no bolo by dobre vediet kam skor nez ten byt opustis... 😉 verim ze daco si najdes..

dajaja
27. nov 2011

@katussska24 wow, 11DC a uz po ovulke, to si mala naozaj bleskove 🙂 Ja som mala ovulaciu pravdepodobne vcera a to som bola 24DC.. mna uz asi porazi s tych mojich dlhych cyklov 😠

dajaja
27. nov 2011

@asemilka dala by som si taky pudingovy kolacik, mnam 🙂

katussska24
27. nov 2011

@dajaja no ja praveze neviem...podla mna este nebola...len som mala take tlaky, bolesti v podbrusku, typicky pre mna nalavo dole a do toho plodny typ hlienu. ale netusim.... len moj manzel mal intuiciu alebo co 😉 tak kiez by mal pravdu... 😵

monika2712
27. nov 2011

@katussska24 nuz moja ale priznakov ovulky si mala viac nez dost. kludne mohla prijst skor.. ved ja som tiez mala 12 dc a uz do 10dc som sa tak citila .. tak teraz tiez budem v strehu uz skorej pre istotu.

dajaja
27. nov 2011

@katussska24 no ktovie, mozno sa ta intuicia potvrdi.. ved ked si mala tie bolesti a hlien, tak je to dost pravdepodobne. drzim palceky, nech to vyjde.. ja neverim, zeby nejaky plavci zo stredy prezili az do soboty, ale nadej umiera posledna. uvidime o 2 tyzdne 🙂

katussska24
27. nov 2011

@monika2712 ked teraz necitim nic... 🙄 tak co si mam mysliet... 😕
no ideme my do kostola...dnes som dorobila nakupy kuchyn.doplnkov 😝 a inak ziadna aktivita 😉 uff...tak by som sla na vianocne trge 😵 pohar medoviny...aaaaaach....holandskeee wafle, ciganska, lokse, strudel..... asi najskor vo stvrtok.... 😝

dajaja
27. nov 2011

@monika2712 no a ja som mala priznaky ovulky cely tyzden, teraz mi hlien vymyzol, ale zacal ma pre zmenu boliet druhy vajecnik. mozno stihnem ovulovat aj druhykrat 😀 😀 😀

asemilka
27. nov 2011

@jasin skoricovych jezkov 🙂 som to robila prvy krat... a manzel mi hned jeden plech zjedol 😀 a ja ze co mi tak ochotne pomaha... a vybera tych jezkov z plechu 😀 on dal jedneho jeza do dozy a dvoch do pusy 😠 ale prisla som mu na to 😀 no a kedze jezovia su take susienky v podstate, tak sme robili aj jablckovo skoricovy z krehkeho cesta. ten som robila minuly tyzden prvy krat a mal uspech, tak som upiekla aj dnes 😀

asemilka
27. nov 2011

@dajaja puding isiel iba ako prasok do cesta... nevarila som ho.

dajaja
27. nov 2011

@asemilka aha. to isiel do tych jezkov. pocuvaj, ty vypekas same specialitky. asi aj ja idem upiect nieco.. normalne ma inspirujes 🙂