Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katussska24 no Augustovky to istia 😀 teraz to uz musi vyjst ! ja uz chcem ist na matersku.. aj ked.. sklamana som.. z tych zakonov a tak..ze to teraz ani nepredlzia ani nezvysia zrejme.. a tak.. celkovo.. neviem ako vyzijeme.. bude to zaujimave.. 😠
@monika2712 monika, ja uz neriesim...nejako bolo nejako bude....hlavne ze budeme rodinkou 🙂
@katussska24 no hej.. tak budeme musiet riadne priskrtit opasky, ale snad to nejak zvladneme.
@monika2712 ja, Janko (moj sef) a zeby sa nepovedalo tak aj jedna kolegovci z prace 🙂
@jasin aha.. no ja len tak.. som sa bala ci nahodou byvaly ... dufam ze mas od neho pokoj.. kedy ides na sono?
@monika2712 nie s byvalim nie, akurat som mu vcera volala ze este nachadzam jeho veci v byte ze kedy si ich chce vyzdvihnut.. a k dr. idem 2.12-cize v piatok..
@jasin super tak dufam, ze uz budes vidiet plodik aj srdiecko! budem drzat palce.. tieto tyzdne su kriticke, dufam, ze babo sa dobre uhniezdilo a pekne tam ostane az do konca.
@monika2712 dufam ze bude vsetko v poriadku toho sa najviac obavam hlavne pre tie stresy co mam 😔 .. dodnes si ako tehu nepripadam..
@jasin a mas aj nejake priznaky? nevolnosti alebo daco? lebo 6tt to uz vacsinou zacina..
@monika2712 vobec ziadne prave preto som pisala ze si ako tehu nepripadam 😔
@jasin no tak len dufajme ze vsetko je OK.. ale uz si raz bola u dokiho ze? v 4tt tusim nie? a testy si uz nerobila odvtedy?
ja nemam macku... ja mam pocitacoveho maga... ona najde take skratky na notebooku... ze potom to pol hodinu davame dokopy...
@monika2712 bola som na zaciatku 5tt, a testiky som uz nerobila-nejak som na to ani nemyslela .. uvidime co bude v piatok snad len vsetko dobre..
Okrem dneska mam tri dni na balenie veci 😒 a obyvak, kuchyna,kupelna vobec neupratana porazi ma zo seba 😒 ale ked sa mi tak nechce do toho..a k tomu nemam ani tusenie kam pojdem odtialto. na zblaznenie..
@jasin takze sa stahujes? no bolo by dobre vediet kam skor nez ten byt opustis... 😉 verim ze daco si najdes..
@katussska24 wow, 11DC a uz po ovulke, to si mala naozaj bleskove 🙂 Ja som mala ovulaciu pravdepodobne vcera a to som bola 24DC.. mna uz asi porazi s tych mojich dlhych cyklov 😠
@dajaja no ja praveze neviem...podla mna este nebola...len som mala take tlaky, bolesti v podbrusku, typicky pre mna nalavo dole a do toho plodny typ hlienu. ale netusim.... len moj manzel mal intuiciu alebo co 😉 tak kiez by mal pravdu... 😵
@katussska24 nuz moja ale priznakov ovulky si mala viac nez dost. kludne mohla prijst skor.. ved ja som tiez mala 12 dc a uz do 10dc som sa tak citila .. tak teraz tiez budem v strehu uz skorej pre istotu.
@katussska24 no ktovie, mozno sa ta intuicia potvrdi.. ved ked si mala tie bolesti a hlien, tak je to dost pravdepodobne. drzim palceky, nech to vyjde.. ja neverim, zeby nejaky plavci zo stredy prezili az do soboty, ale nadej umiera posledna. uvidime o 2 tyzdne 🙂
@monika2712 ked teraz necitim nic... 🙄 tak co si mam mysliet... 😕
no ideme my do kostola...dnes som dorobila nakupy kuchyn.doplnkov 😝 a inak ziadna aktivita 😉 uff...tak by som sla na vianocne trge 😵 pohar medoviny...aaaaaach....holandskeee wafle, ciganska, lokse, strudel..... asi najskor vo stvrtok.... 😝
@monika2712 no a ja som mala priznaky ovulky cely tyzden, teraz mi hlien vymyzol, ale zacal ma pre zmenu boliet druhy vajecnik. mozno stihnem ovulovat aj druhykrat 😀 😀 😀
@jasin skoricovych jezkov 🙂 som to robila prvy krat... a manzel mi hned jeden plech zjedol 😀 a ja ze co mi tak ochotne pomaha... a vybera tych jezkov z plechu 😀 on dal jedneho jeza do dozy a dvoch do pusy 😠 ale prisla som mu na to 😀 no a kedze jezovia su take susienky v podstate, tak sme robili aj jablckovo skoricovy z krehkeho cesta. ten som robila minuly tyzden prvy krat a mal uspech, tak som upiekla aj dnes 😀

@monika2712 tak dufam, ze bude co po novom roku len piseme, ze ake su prve mesiace ? 😀