Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore @orchis @ivuss01 už jedno dieťa mám, (už som si to zas aj odtajnila) a tiež sa nám zadarilo na prvý šup tak verím, že v marci sa to zas podarí (aj keď to by bola fakt sila)
Bolí to strašne pri srdci, ale čas to zahojí (už dnes mi je lepšie ako včera) presne ako píšem asi to tak malo byť, niečo muselo byť zlé a preto radšej teraz ako v 20tt - 30tt... (aj pri dcére som mala v 20tt serkláž lebo sa pýtala von)
Verím baby že sa vám rýchlo podarí otehotnieť a že to pekne dotiahnete až do konca. My sa posnažíme v tom marci 🙂
@ivuss01 ahojko no brali sme sa teraz v lete po roku chodenia.tak to velmi malo.co mam nervi to je taka vec co by som nerada povedala.casom sa to da do poriadku treba len trpezlivost.ide o to ze ma dceru zo svojou ex a boli to od zaciactu problemy.mala ma tri roky a musi byt len po nej.vestko.takze len cusim aby som nepovedala nic zle len aby bolo dobre ale neviem kolko to zvladnem.dost sme sa nabehali po sudoch aby ju jej mater dala otcovi,takze musim teraz zvladat papulovanie.snad to casom prejde.dievcatko narastie.teraz na vianoce ju mater donesie na dva tyzdne takze ....
@ktore tak toto ti vooobec nezavidim 😕 my sme tu mali pred 3 rokmi na tyzden priatelovu kamaratku na navsteve s jej 2.5 rocnou rozmaznanou dcerkou 🙄 to bola teda antikoncepcia, ktora nam vydrzala az tri roky a u mna este stale trosku funguje, desim sa niecoho podobneho 😕 rodicia malej su rozvedeny a sutazia medzi sebou o cenu najlepsieho rodica takze jeden ju rozmaznava viacej nez ten druhy 😠 no nieco hrozne, ten tyzden som posledne dni mala permanentne bolesti hlavy.....najhorsie je, ze to nie je tvoje dieta a tak ani nemozes nejako nic prikazovat alebo okriknut....
@esmemia ahoj, my sme mali taku krizu, ked nasa dera mala 3 mesiace, tak mi vykrical, ze sedim doma a nic nerobim, tak som mu povedala, ze to dieta je aj jeho, a iba vdaka nemu som doma, myslim vdaka manzelovi, a ked chce, aby som robila, tak dobre, nastupujem do roboty na 3 smeny, a o dieta sa staraj, ako chces, a este som mu prizvukla, ze mi je jedno, kto sa a ako sa bude o dieta starat, tak po hodine sa spamatal a prisiel s placom s tym, ze on nechce, aby sa ina zenska starala o nase dieta, tak som mu na to povedala, ze mi este raz nieco vykrici o tom, ze sedim doma, a ze dostavam malo penazi, tak sa rozvediem, a necham mu malu, a nech sa stara.... potom bola este jedna hadka tyzden pred vyrocim sobasa, a to mala nasa mala 6 mesiacov,
@orchis
@ivuss01 moj manzel sa to snazi riesit a dohovara jej ze sa to nesmie.ale mala nechape,ze preco sa to nesmie.potom je to par minut ok ale ide to dalej.jej mater robi v cechach takze ju ame len kazdy treti vykend,ale zrazu nam ju chce dat aj na noc,co este vlani vykrikovala ze ju neda len na hodinu raz za dva tyzdne pod jej dozorom.teraz uz s nou nevladze taka je zla.dobra je ked vsetko ma a je po nej.je to velmi tazke.budem musiet najblizsie zakrocit ale mala sa moze doma stazovat a henta p...ju potom neda otcovi takze tak...je to fakt na nervi lebo chcem byt dobra...inak jej mater byva hned pod nami takze vsetko pocuje....no nablizsie na tie vianoce to malej vysvetlim ci sa bude hnevat hocikto.lebo fakt si potom neskvor dovoli ma poslat aj do riti ked uz teraz ma posle prec od nej.vlani to bolo uplne ine.hrali sme sa smiali sme sa ale teraz uz to je o nicom.chodi v cechach do skvolky mater jej furt robi ktovie kto sa o nu stara lebo ako vieme tak chodi do celodennej skvolky takze tam aj prespava.jej mater jej ani teplotu neodmeria ked je chora lebo mala nechce.ale ked ma vystipanu ritku tak robi sceny ze ju nechce natriet.tak jej nikto ani nenatre aby len neplakala.maju ju malo tak je to potom tak...aj manzel uz niekedy dostava nervi nervi ale po riti jej neda lebo sa boji ze nebude chciet ist k nemu...mozno casom...neviem
@ludka77 Moja je mi to strasne luto co sa ti stalo,ajked sa hovori,ze lepsie ked odide na zaciatku,ako by malo byt potom chore,ale aj tak to musi boliet,kludne sa nam vyrozpravaj a mozes ostat aj v tejto teme zatial
@monika2712 neviem co mu sadlo na nos,ale to v zlomku sekundy,ja som tomu nechapala a nechapem do dnes,dnes mu napisem mail od srdca a nechavam mu cas do konca tyzdna,nech si vyberie,ci chce rodinu,alebo chce byt sam a nech sa vyjadri ,lebo moje plany su take,ze v piatok sa balim a cez vikend ma svokor stahuje...
@ktore vies moja,ja som takehoto chlapa este v zivote nestretla a to mam sestry a tie uz mali kadejakych muzov,no on je proste exemplar a jediny svojho druhu a mozno si aj uvedomil,ako mi vcera ublizil,lebo som dostala aj pusu na dobru noc a j pri odchode do prace,sice taku chladnu,ale dal ale to nic nemeni na tom ako som sa rozhodla...bud sa vyjadri a len koli malej s nim neostanem,aj ked jej vezmem otca,ale ja trpiet nebudem a budem doma robit len sluzku,alebo odchadzame cez vikend
Inak sme spolu uz 5 rokov aj skoro 9 mesiacov
@ivuss01 moja dcerka je stastna ze ma nevlastnu sestricku.ma ju velmi rada,stara sa o nu ale ked sa hraju tak je to tak ze mala mojej vsetko berie a moja sa mi potom stazuje a je po hre.nie su casto spolu,ale moja sa na nu vzdy tesi ale niekedy povie ze zase mi bude vsetko brat a plakat.snazim sa jej vysvetlit ze ona je este mala zato to robi.ze ked aj ona bude mat surodenca aj potom to tak bude.mala mi povie ze ,ale svojmu budem moct povedat a jej nemozem...a ma pravdu...tak radsej ide mala von.vlani boli vzdy spolu a tento rok to je horsie.
@esmemia raz psychiate v telke hovril...lepsie je dietatu ked ma rozidenych rodicou len nech nevidia doma hadky...je to pravda...ale snzte sa udobrit aspon kvoli malej...ak to bude dlhsie pretrvavat tak chod na ten vykend k rodicom.mozno sa to zlepsi...teraz musim ist na kontrolu zatial sa majte.poobede sa ozvem
@ludka77 to ma mrzi co sa stalo, a bolo to samovolne, teda zacala si krvacat alebo musis na kyret?
@esmemia ako plne ta chapem.. len chlapi obcas tak nezmyselne vyletie, natrepu hluposti, ktore nam ublizia a az potom si uvedomia ako tym ublizili.. myslim ze toto sa raz stane kazdej.. akurat ze u teba to uz asi presiahlo istu hranicu ktoru uz nie si schopna tolerovat a ja to chapem. asi by som tiez radsej odisla od muza, aj ked by som mala s nim dieta, lebo nech ho rasdej vychovava jedna vyrovnana milujuca matka, ako by sa malo prizerat na hadky a plac..
@ivuss01 mala vraj toto iste robi aj v skvolke.od malicke jej mater nevie rozkazat,takze to takto dopadlo.aj doma sa z mamou len hada.aj ja si myslim ze mala nevie kam patri.nema riadnu vychovu.velmi ju lutujem,ako moze matka takto konat.ona nechala mojho manzela ked ostala tehotna.nasla si milenca zenateho....teraz ten milenec sa vratil k rodine...ona odisla do ciech a mala tam je z cudzimi ludmi.mozno po case sa to zmeni.jej mater tu bude od 21.12 do 28 .12 a chce tu nechat malu spat na tyzden lebo ide do roboty.ale jej otec a surodenci budu doma.takze tak.vecsinou ide mala k starej mame.tam ma vsetko dovolene.nikto sa s jej neoporuje.mala si vyzaduje stredobod pozornosti.bojime sa ze bude ako jej mater.vies aka zalta bola este vlani?na zjedenie.a to sme ju mali menej.a bolo dobre.my ju nemozme zobrat k psychologicke.mozno to vyrastie.ja sa budem dalej snazit.
@esmemia fuh citam teraz vasu situaci s manzelom...az tak silno?
😕 my sme mali teraz taku vaznejsiu debatu o spolocnom fungovani a tak... tak sa budem viac snazit aj manzel.... ale asi prvy krat nam pomohol rozhovor z takej nervoznej situacie.
jaaaj baby, inak ja som v pokuseni kupit dnes ovu test.. 😖 podla mna aj som nemohla mat ovu tak skoro, to je daka hovadina...alebo zeby? ked mam 27dnovy cyklus.. 😕 tento tyzden som zmatana, neviem kedy je dobre byt spolu...dnes 12.DC, len zas, usime sa krotit, nie jak minuly mesiac (every day is sunday 🙂 ) myslite ze kazdy 2.den je moc....? 😅
posielam vam taky optimisticky song:
😀 😀 😀
tak caute baby ja idem
@ludka77 jooj 😨 ....vela sil zelam !!! ale naozaj, ako baby pisu, vsetko ma svoj zmysel, aj ked nam sa to v danej chvili nemusi zdat najspravnejsie...
@katussska24 moja riad sa hlienom ci neda sa? kludne si ju mohla mat skorej.. ved vies, ze kazdy mesiac je iny, a prave tym ze sa aktivne snazime sa velmi rad cyklus rozhadze .. ako podla mna si ju uz fakt mala.. ale ak ti to neda, skus este teplotu merat tieto dni pripadne a ked tak velmi tak aj test, ale kup si tie rapiclear alebo co dostanes v lekarni, urcite nekupuj pepino z drogisky, tie sa mi neosvedcili.
@monika2712
@katussska24
@ktore
@ivuss01
@orchis uff babulky ,keby ste vy vedeli,po vcerajsku sa sama sebe cudujem,ze to s nim taham tak dlho ...ja ho uz nechapem,no necham to tak,bavit sa s nim nemienim,nech si premysla,ako velmi mi vcera ublizil a ake skarede veci mi povedal a bud alebo ....dakujem vam za povzbudive slova
@esmemia hm ale mas ho predsa rada nie? aspon si to pisala.. ja neviem, ako chapem ze ti ublizil.. ale asi by som dlhorocny vztah nehodila len tak za hlavu a skusila to nejak este riesit.. teda samozrejme pokial sa on k tomu bude mat... pokial nie, tak nie je o com.. je to teraz na nom aby sa nejak prejavil, aby spravil prvy krok..
tak ti drzim palce, nech to teda uz dako dopadne podla tvojich predstav, hlavne nech si stastna!
@esmemia pocuj, neviem ako je to u vas....ale keby ste videli niektore nase hadky s muzom..tak si myslite, ze sme blazni, ze sme jeden s druhym. ale na druhej strane, pre mna je moj muz to najdrahsie co mam, neviem to vysvetlit, viem, ze sa hadame na mnohych veciach a kazdy mame troska iny styl...ale skratka...nedam ho ani za cely svet 😝
ale vaznem keby ste videli ako sa so mnou niekedy rozprava atd....ked sme nervni na seba.. 😅 pred 2 tyzdnami sme boli obaja na konci so silami a nervami a vybuchlo to nejak medzi nami...a uz som v hlave riesila, ze ja takto nebudem vediet zit....no bol to skrat z enrvov...teraz sa to predychalo, chapem ho(uz s chladnou hlavou) a hlavne poznam ho - tak az nechapme seba, ze co som sa tak napajedila, ked to je typicke pre mojho mileho... 🙂 moj mazel je skvely chlap, ale tiez dakedy nepremysla co trepne...a nechape ako mi moze niektorymi vyjadreniami ublizit...on proste potrebuje "slobodu prejavu" - nemyslim tym vulgarizmy, skor to, ze trepe jedno cez druhe... 😉
@monika2712 no neda sa mi moc hlienom riadit....lebo to mam zmixovane uz... 😅
@katussska24 jaj no tak potom skus tie testy alebo teplotu..ale ja si fakt myslim ze uz mas po.
@monika2712 moja povedal mi,ze som obycajna vyzieracka a zakomplexovana tucna chudera a najvacsi tucny debil akeho kedy videl,no u nas je to velmi pestre a ano aj napriek tomu ho ako hlupa lubim !!!! Uvidime ako sa to tento tyzden bude uberat a cez vikend budem vediet na com som. Idem zobrat dcerku a malu co strazim a ideme k susedke sa odreagovat....zatial pekny dnik prajem
@esmemia hm.. tak to sa teda pekne prejavil 😠 😠 ach jo.. ti chlapi.. niekedy mam fakt pocit ze maju miesto mozgu daco ine... akoze... ach jaj. toto keby mi povedal muz tak ho asi tiez poslem kade lahsie.
@monika2712 začala som v sobotu krvácať tak som utekala do nemocnice, spravili mi sono, napichli do zadku, zobrali krv a čakali sme, na udržanie mi nedali nič lebo na 6tt+1 sa to zdalo malé a už to bolo vidieť na spodu teda už bolo skoro vonku. Na druhý deň (včera) mi zobrali krv (na HCG a kým prišli výsledky tam mi na wc vypadol taký kúsok asi 2cm ako pečienka to vyzeralo) a začala som zas krvácať, zatiaľ prišlo HCG a bolo o polovicu nižšie ako deň predtým takže už bolo po :(
Doktorka spravila sono, kukla ako krvácam a síce nebolo treba ale vyčistila ma. (našťastie som ráno nejedla tak som mohla ísť hneď aj na stôl) Doktorka je moja spolužiačka zo ZŠ 🙂 povedala že vyčistiť ma nemusí ale budem sa čistiť sama aj 2-3 týždne by som krvácala tak som radšej pristúpila na čistenie. Teraz nekrvácam takmer vôbec, trošku ma bolia vaječníky no a srdiečko to bolí strašneeee! Teraz máme mať od sexu pokoj 3-4 týždne a o bábo sa môžeme posnažiť o 3-4 cykli tak v marci ideme na to 🙂) dúfam sa hneď pošťastí 🙂)
Inak dopichaná som až až 🙂) do obocha strán zadku 🙂 krv mi brali z oboch rúk, infúzia z ľavej ruky a inekcia do bruška, na to že som bola v nemocnici 24 hodín fúúú 🙂)
ale už mi je dobre, ani si neviete predstaviť ako je super si takto s niekym o tom popísať, lebo rozpráva sa mi o tom strašne ťažko :( hneď mám hrču v hrdle a slzy sa len tak lejú :(
v tejto chvíli ďakujem za koníka 🙂) a za vás čo sem chodíte 🙂
@ludka77 moja no presne viem co prezivas, ja som to mala 1.7. teda kyret, ale nekrvacala som, proste plod sa nam neukazal na sone ani v 8tt, tak ma poslali na cistenie.. viem ze to velmi boli, aj ze sa ti chce plakat. ale kludne plac, ulavi sa ti.. je to normalne, a bude ti potom lepsie.. tiez som este dostavala po kyrete injekcie do zadku, lebo mi tam este ostala nejaka tekutina a ta nechcela ist sama von, ani po styroch injekciach to nejak neslo, az nejaky tyzden na to som zacala spinit konecne.. uz som sa tiez bala ze budem musiet na dalsie cistenie..
no neboj, maternica sa rychlo zahoji, skus teraz pit alchemilku niekolko tyzdnov kludne, dva denne, pokial to zvladnes, ona pomoze maternice sa zotavit rychlejsie..
my sa uz snazime 3 cykle odvtedy, a zatial neuspesne, myslela som ze to pojde tak rychlo ako sa podarilo prvy krat, ale nejde to tak lahko.. tak s tym treba pocitat.. ze aj ked clovek velmi chce, tak priroda rozhoduje za nas, tak ako rozhodla o babatku... 😒

@esmemia juuuj, tak ja sa poznam a viem, ze ak by mi vykrical to co tebe tak by som sa hned balila a odisla od neho 😠 za toto by sa musel ospravedlnovat az, az....a este k tomu si doma s vasou malou! to nie ze si hovies na zadku a nic nerobis! ale ty si poznas toho svojho najlepsie, ty vies ako sa k vam sprava v ostatne dni 😕 ja mam trosku vysoke naroky na priatela a viem, ze toto by som nestrpela 🙄 ja sa vobec cudujem, ze som si partnera nasla 😀