icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
28. nov 2011

@ktore no jasne aj teplotu si sleduj.. ja uvidim ci budem merat.. mozno tento mesiac kaslem aj na to.. proste hlien a bolesti musia stacit na zistenie...

monika2712
28. nov 2011

@ivuss01 alchemilka je dobra hlavne pri nepravidelnom cykle, bolestivej ms, po kyrete na regeneraciu maternice..
a grepovy dzus je dobry na hlien .. 😉

ivuss01
28. nov 2011

@monika2712 a pije sa do ktoreho dna cyklu? lebo som tu niekde postrehla, ze sa nepije cely cyklus... 😕

monika2712
28. nov 2011

@ivuss01 len do ovulky.. potom uz nie.

ktore
28. nov 2011

@ivuss01 grepovy caj DZUS dobry na tvorbu hlieniku baby a uz mam presne ten vitemin pre muzov tu je link na to idem si to objednat aj tie vitaminiky co sa mi uz minaju cHlapom sa to vola WALMARK SELEZIN NATUKAJTE NA NETE JA DAM DO TOHO TENTO MESIAC TO CO MOZEM

ivuss01
28. nov 2011

@monika2712
@ktore tak od buduceho cyklu zacinam, pit, lebo este tento cyklus neviem, ako sme na tom.... 😕

ktore
28. nov 2011

@ivuss01 beries kyselinu listovu vitamin e a vitamin b?

ivuss01
28. nov 2011

@ktore ano, beriem, acidum folicum, ci co to je, 🙂

ktore
28. nov 2011

@ivuss01 to mi je zname ale neviem naco som ho brala....bolo to uz davno.velmi davno.to obsahuje vsetky vitaminy?meraj si teplotku moja....huraaaa rano meriam

asemilka
28. nov 2011

caute 🙂 aspon na chvilu som sem prisla kuk 😉

ivuss01
28. nov 2011

@asemilka cau 😉
@ktore to su viaminy B skupiny, a teplotu si meriam, ale je to momentalne bezpredmetne, lebo som nemerala cely cyklus, len od cca 25 DC teraz mavam teplotu v rozsahu 36,5-35,7 ale ako hovorim, neviem, ake som mala teploty pred ovulaciou, ak vobec niejaka bola.... 😕

mukesina
28. nov 2011

Ahojte babule, moje telo si so mnou fakt zahrava ☹ , dnes som 21 DC mam nieaky vytok, ovulka uz bola.nechapem co sa s o mnou deje a obcas ma pichne v strede podbruska, nie vajecniky.neviete co t moze byt?dakujem

asemilka
28. nov 2011

@mukesina mozno uhniezdovanie 😉

ktore
28. nov 2011

@ivuss01 nechcela by si skusit take vitaminy v ktorych su aj b vit.aj kyselina listova?????je to dobre fakt

mukesina
28. nov 2011

@asemilka nooooo zeby?podla man nee,ale asi sa nieco s mnou deje, lebo asi uz 3 den ma blia prsia a ja bradavky take mam citlivejsie.zeby druha ovulka?ale podla mna nie, lebo o 8 dni by mala dorazit mrcha. a ked je to tak potom mam kratku LZ ☹

ktore
28. nov 2011

@mukesina aj mne sa zda uhniezdovanie kolky den si po ovu?

ktore
28. nov 2011

@mukesina inak sa stava ze zvykne byt v ojedinelich pripadoch aj dvakrat ovulka

mukesina
28. nov 2011

@ktore no ked dobre som si ju vyratala tak 7 den po ovu by som mala byt.

mukesina
28. nov 2011

@ktore no keby bola teraz ovu tak mam kratku LZ a to by ma tiez asi boleli vajecniky ci?ja z sama neviem.no uvidime

ktore
28. nov 2011

@mukesina to je akurat na to ze sa zacina uhniezdovat.moze to byt.len aby sa uhniezdilo.beries nieco na uhniezdovanie?

ktore
28. nov 2011

@mukesina na to je dobry dufik alebo befoli alebo lanovy olej

mukesina
28. nov 2011

@ktore nie nic :( som v zahranici a ked nieco pytame v lekarni tak na nas pozeraju ako na blbych tu su trosku zaostalejsi ☹

ivuss01
28. nov 2011

@ktore ano, ake presne myslis?

asemilka
28. nov 2011

@mukesina tak 7 dpo... to by mohlo byt uhniezdovanie 😉

ktore
28. nov 2011

@mukesina musis si zase objednat zo slovenska.je to dobre lekary davaju na pripravu sliznice na oplodnenie duphaston ten je ale na recept.to befoli su vitaminy ale dobre posobie na sliznicu tiez....tu na nete to frci hlavne na stranke duphaston

ivuss01
28. nov 2011

@ktore duphaston so vcera poslednu tabletku zjedla, mala som 5 dni 2x1, a teraz necakam mrchu 😕

mukesina
28. nov 2011

@asemilka len ked to je tak, ja nic neberiem :( :( len papam teraz zeleninku, nahradzam to tou listovkou, lebo tu mi dali listovku ale silnu

ktore
28. nov 2011

@ivuss01 je to befoli stji to okolo vyse 1 euro

ktore
28. nov 2011

@ivuss01 kedy si si nasadila dufik

asemilka
28. nov 2011

@mukesina neboj, ak sa babatko ma uchytit, tak sa uchyti aj bez liekov 😉 🙂