icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
28. nov 2011

@esmemia no to je pravda, ze ak nahodou mala ovu az po 20dc tak by este nemusel byt test pozitivny.. no kto vie..

no pocasie je sice pekne, ale vela z neho nemam, kedze sedim v robote a vyjdem uz za tmy.. aspon ze vyhlad mam pekny z okna.. 😉 ale dnes som strasne otapena, bude skory vecer, pozehlim a idem spat.. aspon mam taky plan..

Inak baby, nechala som na balkone paprikas v hrnci a vonku je 11 stupnov, nepokazi sa mi to tam?? 😖

esmemia
28. nov 2011

@monika2712 No ja tiez ked strazim,tak skor ako o 5 sa von nedostaneme....ale tak aspon trosku pozitivnej nalady dodava to slniecko :D
Ja idem vecer behat a ak budem mat naladu tak pozehlim,ak nie,tak az zajtra :D no ked sa mi dovaria zemiacky tak by som mohla,ked nakrmim deti pozehlit aj kym si pride kamoska po malu,uvidim ake budu :D

monika2712
28. nov 2011

@esmemia za to behanie ta obdivujem! keby sa mne tak chcelo!

esmemia
28. nov 2011

@monika2712 moja musela som zacat a aj tak som sa nedockala podpory,hned mi bolo povedane ze to vzdam,no ja beham zatial stylom kym sa dostanem do formy dlhsie beham a potom ked nevladzem s dychom,tak idem rychlou chodzou a potom zas :D dufam,ze mi to vydrzi a dostanem sa do takeho stadia,ze budem behavat stale min 2x do tyzdna zatial dodrziavam obden 😉

monika2712
28. nov 2011

@esmemia pocuj a nerobi ti problem ten studeny vzduch? lebo ako ja mam problem v chlade behat.. mimo toho ze beh nenavidim z duse, isla som raz z muzom behat a teda vydrzala som menej ako on a to som si myslela ze mam lepsiu kondicku... tak potom som uz nesla.. akoze cokolvek ale behanie .. tomu ja asi nikdy nepridem na chut..

ktore
28. nov 2011

@esmemia preco ti vlastne vynadal do tlstych...ved nie si ani tlsta.opytala si sa ho potom co ti tak skaredo narozpraval ci ta vlastne lubi?a ci si ta vazi?nechcem byt hnusna ale vyzera to ze asi nie

esmemia
28. nov 2011

@monika2712 nie nevadi,praveze ja nemam rada strasne teplo a ked beham sa sakra zahrejem a spotim a ten chlad mi to tak vyrovnava je to fajn :D

ktore
28. nov 2011

@esmemia uch behanie nemam rada.to mi je vselijak.po chvili sa mi hlava kruti neviem dychat...proste nelubim behat.ja som doma zvykla cvicit.to mi je lepsie.

ktore
28. nov 2011

@esmemia ja by som odisla urcite niekam aby si uvedomil ze to prehnal alebo by som ho poslala k jeho rodicom.

esmemia
28. nov 2011

@ktore on je tazk apovaha na to by mi odpovedal,ze ma lubi,len ked je dobre,ked sa hadame a frflem,tak vtedy ma nelubi a uvidime uz je mi fajn,ked osm sa vyrozpravala babulky

lusip
28. nov 2011

@esmemia cyklus mam max 34,35 dni. Je pravda, ze som si robila test nie z ranneho mocu s citlivostou 25,..ale aj tak. Neviem, co si mam mysliet.

esmemia
28. nov 2011

@lusip no tak to ti meska nie az tak vela a vies kedy bola ovulka???Sledujes si to dako???Lebo ak bola posunuta,tak 25-ka ti nemusi vobec nic ukazat a skor by mozno zareagovala 10-tka a aj to nie vsetkym zenam ukaze tak skoro v pripade neskorsej ovulky,ja mavam tiez take dlhe cykly a ovulku vzdy na 17-18 DC

ktore
28. nov 2011

@esmemia trochu si schladla to je dobre.netreba riesit nic z horucou hlavou.ja by som take tazko prepacila...dlho by to trvalo.este by som aj ziarlit zacala...

ktore
28. nov 2011

@monika2712 je mi do placu.ovulka mi vychadza na stredu ak bude na 14 den.som z toho hrozne smutna.skusat mi vychadza od toho 5.12.keby som vedela privolat ovulku skvor.som velmi smutna.neviem to riesit tento mesiac nijako.jedine ist na cestu na tyzden z manzelom,ale co bude z malou.to je na nic.on nemoze dostat dovolenku.fakt nemam chut na nic.mohla mi ms aspon meskat dva tri dni

ktore
28. nov 2011

@monika2712 monika aka stranka to bola o tom krcku?dnes som pozerala.akoby bol tak v strede a pootvoreny.

nikol.l
28. nov 2011

Ahojte baby, tak dnes som nejak nestíhala ☹ ráno som vstala a tak sa mi zatočila hlava , že som myslela, že po rannej prechádzke bohvie či aj domov dorazím...cez víkend by mala prísť mecha tak som zvedavá, nemusela by doraziť 😉 Dnes som ešte bola u zubára takže fuuu ťažký to bol deň...Pekný večer Vám prajem 😉

monika2712
28. nov 2011

@ktore tuto si myslela?
http://www.lpp.sk/index.php?Itemid=114&id=47&op...

nuz s tou ovulkou.. bohuzial.. uvidis ako ti to vyjde, ale mozno pride 12 dc alebo 11 dc, tak nezufaj.. ja ratam s tym ze v piatok 10dc zaciname plodit, ak teda bude na to uz hlien, ak nie tak v sobotu uz urcite.

monika2712
28. nov 2011

@lusip no ako hovori esmemia, treba skusit 10tku a rano... potom uvidis. ked nic, tak doktorka.

ktore
28. nov 2011

@monika2712 sa mi za ze raz som mala ovu asi na 10 den az som bola paf z toho.

monika2712
28. nov 2011

@ktore no ono podla mna kazdy mesiac je iny.. ja som zatial nemala ani raz ovu rovnaky den dc.. takze uvidis.. skusajte kym bude mm doma, snad to bude stacit.. tesne pred odchodom este ho musit donutit a potom uz len dufat.

ktore
28. nov 2011

@monika2712 este dohliadnem na ten hlien poriadne!!!!kupim grap dzus a budem slopat

ktore
28. nov 2011

@monika2712 v nedelu to necame tak a v pondelok rano to urobime.ak nebola ovu na vykend.

monika2712
28. nov 2011

@ktore no pondelok rano by malo podla mna stacit uplne.. uvidis, este dojde skorej mozno 😎

ktore
28. nov 2011

@monika2712 mozno je aj to velka chcba ze pride vpiatok tak je v tom momente sex a mozno aj dvakrat a potom v sobotu a niekedy aj v nedelu.asi to pehaname a to nevravim zo zaciatku to bolo aj tri styri krat denne.nema to takto zmysel.musime sa ovladat a necht ten jeden dva dni nepokoji spermijky a dobre vyzivene pustit do krcku,len nech cez ten krcok vojdu.....

ktore
28. nov 2011

@esmemia ako je to s tebou?

monika2712
28. nov 2011

@ktore no moja uplne staci raz za den.. viackrat je zbytocne.. hlavne to dobre nacasovat.. sleduj hlienik, teplotu a uvidis bude dobre.

ktore
28. nov 2011

@monika2712 tak mam vynechat sobotu alebo staci nedelu.ja si myslim ze potrebuju dva dni na zregenerovanie,uz som dala dolu okuliare tam uz zacinam robit chyby tak sory ale niekedy mi lezu na nervi

ktore
28. nov 2011

@monika2712 budem vsimat hlinik a tie bolesti a no nezabudnime na teplotku

monika2712
28. nov 2011

@ktore uvidis podla hlienu kedy zacne.. ak by bol uz v piatok podozrivy tak zacnite v sobotu.. a ved co, dajte aj sobotu aj nedelu aj pondelok kludne.. alebo sobota pondelok by mala tiez stacit.. ale fakt uvidis podla hlienu.. ja pockam do piatku, ak v piatok zacne vodnatiet, tak piatok vecer alebo sobota rano ideme na vec.. a potom nedela vecer alebo pondelok vecer.. uvidim podla bolesti aj.

ivuss01
28. nov 2011

@monika2712
@ktore dievcata, mohli by se mi objasnit na co je dobra alchemilkovy caj a aky dlhy cas sa ma pit? a ten grepovy dzus? dakujem 😉