Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 wau tak tie sú krásne 😉 kvetinky vždy potešia 😀
@esmemia no moja dobre si to poriesila mna ked nieco trapi tak tiez radsej drahemu napisem na skype .. tam sa nemozem spoliehat ze preca vidi ako sa tvarim tak pochopi co tym chcem povedat tak mi to tak lahsie ide po lopate tak ako to chlapi potrebuju a ani mi nepride jeho polopate odpoved taka malo city prejavujuca, lebo on aj rad pouziva tie smailiky takze je to celkom dobry komunikacny prostriedok pre nas... :D...
no mne teda vcera zacala mrcha :(.. takze dalsie kolo zabavy zacina :D... ale inak este ze si pripomenula tu alchemilku veru si dnes zrobim...
@monika271 @ktore @asemilka ahojte babulky vcera mi vyplo net a uz mi ho nevedela nastatrtovat dakujem Vam za rady 🙂 som rada, ze mam sa tu komu zdoverit, lebo tu na Kanarskych nemam s kym .este raz dakujem.No ako dnes?rano ked somisla na WC tak toaletak bol trosku sfarbenyale fakt len trosku,tak ja som zvedava ako to vsetko dopadne 😉 a y ako?
@monika2712 krasny kvet, zlate od mazelika, ze ti kupil 🙂
@alyce ahoj moja no uz mame 🙂 mne nieako skoro prisla tento cyklus , no neviem co to je, ale vcera som mala nieako vela vytoku a dnes rano trosku ale fakt ze len trosku zafarbeny toaletak, tak uidime co to je 🙂 , a ty ako? trosku ma aj bradavky poboleivaju,nemozem lezat na bruchu 😀
@nikol.l dakujem moja,ono keby si si zacala merat teplotku tak by si sa pri druhom tretom mesiaci merania do toho dostala ...lava strana su teplotky pred ovu a prava strana po ovu a pred MS
@oskvarka no ja tiez cakam na prvy den MS a uvarim si cajik a plodenie je tak na volno,ze som strasne zvedava,kedy sa nam podari
@mukesina no tak super, aspon vies, ze sa nieco deje. Mna strasne boleli bradavky cez ovu a teraz prestali a nic mi neni. No mam dostat v stredu o tyzden, tak snad este mam cas na priznaky. Ale mna pred MS nebolievaju prsia, ani sa nezvacsia, takze keby teraz zacali, tak by to bol u mna priznak... Ach, mohli by, aj ovulacne testy som robila...
@mukesina dakujem... no zlatusik vie byt niekedy 😉
@kukucg no my sme tiez este chvilku kukali particku, a to som tu uz o pol desiatej pisala ze idem spat .. ale manzel chcel dopozerat, a tak som dneska zase nevyspata, a zase mam migrenu. ja uz neviem, ci to je pocasim alebo cim, ale citim dnes aj krk a chrbticu, tak je mozne ze aj z toho ma to boli... 😒
@esmemia a ty este uvazujes nad tym mat s nim druhe dieta? ako neviem... v takejto situacii aku mate.. by som mozno do druhe dieta este chvilku odlozila, kym sa to medzi vami nevyjasni.. ale tak nechcem ti do toho kecat, vies najlepsie co a ako.. ja len aby to neprehlbilo tie problemy este viac..
@alyce drzim palce aby neprisla 😉
@monika2712 vies co je to mozne prave som na to myslela lebo tak pred pol hodkou ma zacala boliet hlava a vacinou ma bolieva ku veceru ked si nedam kafco poobede 😒 a teraz hned z rana a to som si potrebovala porobit nieco a niv nerobim 😀
@monika2712 dakujem.... Bodaj by. No uvidime ku koncu tyzdna, ak nebudem nic citit, tak budem vediet kolka bije... Ale tie ovulcne testy su ina zabava. A potvrdila sa mi ovulaci na ten 13 DC, takze aj ked mam 24 dnovy cyklus, tak to staci na uhniezdenie. Tak som spokojna, ze mi to tam funguje. Ty kedy cakas ovu?
@kukucg no ja som mala pred tyzdnom dvojdnovu migrenu kvoli mrche. a dneska opat.. akoze pomoc... nevladzem. uz som si dala tabletku, caj.. a asi supnem aj kavu, aj ked ju moc casto nezvyknem.. 😖
@alyce no ja ocakavam nejak koncom tohto tyzdna, vikend a zaciatok buduceho.. dnes som iba 7dc takze este mam par dni cas..ale v piatok alebo sobotu by som chcela zacat so snazenim.. teplotu zatial nemeriam, nejak som si povedala, ze asi ani nebudem, max tak po ovulke, aby som si potvrdila ze bola... tak uvidim kedy ma tento krat prekvapi svojim prichodom, len dufam, ze nebude nejak moc meskat, lebo buduci vikend som prec bez mm.
@monika2712 neboj, isto to pride ako ma 🙂 Ale nejako casto ta bolieva hlava... Mozno uz aj prichadza ovulacia, sa ti tam tie hormony buria 🙂 Zacnite uz radsej vo stvrtok
@alyce no skusim sa riadit hlienom, uvidim kedy zacne vodnatiet.. teraz mam nejak sucho.. ze nic..
ta hlava.. no mam to z hormonom pocas mrchy a dneska.. neviem.. ale citim krk... mozno som zle spala. 😒
@mukesina Ja som mala na 12DC velmi silny ovulacny test a 13DC slabsi a strasne bolesti v bruchu, tak predpokladam, ze vtedy bola ovulacia. No teraz som 17 DC. No a na 24-25 DC mam dostat... U mna to ide takto rychlo.. Ale miesili sme len na ten 12DC a potom az 14DC rano. Tak neviem, ci sme trafili.
@monika2712 tak snad nieco z toho zaberie 😉 mozno to je vsetko dokopy, hormony, pocasie, zly spanok...
@monika2712 oooo moja opat prisla migrena? juuuuj nazavidim ti to.na tvojom mieste idem domov, zatiahne zaluzky nech mam tmu, otvorim okno a dycha z hlboka, malo by to pomoct.
@kukucg no asi hej. ja som dost meteosenzitivna.. tak dneska asi nie je dobra kombinacia faktorov na mna.
@mukesina hmm som v praci, a nie je to az taky extrem ako minuly tyzden, tak to tu dnes nejak vydrzim.. uvidim co bude zas zajtra, ci sa to nezhorsi. vecer skusim masaz krcnej chrbtice.
No dievcata, ja som posledne tri cykly nemala ziadny PMS, takze som vedela, ze sa nic nedeje. No nieje mi dobre? Ziadne naduvanie, ziadne napate prsia, ziadne bolesti. Takze pre mna je toto ukazovatel, ked pride PMS, hura, je tu nadej! Ale zatial nic. Zato ked som bola tehotna, mala som vsetky PMS...
@monika2712 No moja ja sa uz vobec neponahlam,je mi to jedno,aj tak nase snazenie sa tak neda nazvat,spime spolu strasne malo na to aby sa to tak lahko podarilo ,takze mozno ani nebude tak skoro a veci sa vyjasnia aj same
@monika2712 krasna kyticka 🙂 ja velmi dobre poznam tieto ruze, lebo som ich mala v svadobnej kytici spolu s normalnymi ruzami a freziami..

@monika2712 aj my sme pozerali ☹ az mi prislo neskutocne ze uz tu neni ☹ potom sme kukli este particku a sme s MM obaja zalomili, vcera prisiel nejaky utahany, po robote mal este pohovor v inej som zvedava co z toho bude... 😒