Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
no drzim nam palce, nech sa priznaky hrnuuuu.
@alyce no my sme sa toho nejako vela nanasnazili tento mesiac 😕 od vcera ma trosku pobolievaju prsia, ale to bude uz priznak bliziacej sa mrchy, teda este 7 dni do jej prichodu ale urcite pride 😉 inac ziadne ine boliestky alebo priznaky 😎 no a v decembri a v januari s priatelom pocas plodnych dni asi ani nebudeme spolu 😀
caute zenule 🙂 no u mna asi ide ral ovulacia alebo co...aj ked mam pocit, ze ten naj hlien uz bol 😅 ale dnes akoby znova startoval a zas ma boli nalavo....tak? asi die az teraz...ja somt ej skorej moc neverila..ale tak pre istotu sme zasiali aj vtedy 😀 u mna idu naj dni... 13.DC dnes 😝 dufam, ze sa zadari, chcem mat predsa STASTNE A VESELE.... doslova !
@katussska24 tak drzim ti moooc prsteky nech sa zadari a budes mat STASTNE A VESELE.
PRAJEM TO VSETKYM SNAZILKAM, ABY SME MALI STASTNE A VESELE S 2// 😉
@katussska24 aj ja Ti prajem aby sa podarilo poctiva snazilka :D
Juj baby ze cakate na mrsku o tyzden ja musim cakat az do toho 20 kym bude ovulka a potom uvidim ci sa budeme snazit,alebo si to rozmyslim :D
@alyce no mne sa stalo uz aj to, ze ma prsia boleli cele dva tyzdne pred mrchou a to poriadne 😕 ono je to tak, ze niekedy pred mrchou vobec nebolia inokedy len niekolko dni pred nou zacnu a malokedy ale stava sa, ze zacnu boliet tak skoro. ale nie som si sto percentne ista tym ci to bude na mikulasa, termin bude prekvapenim aj pre mna 😉
@orchis no mna prsia bolievaju beyne aj 2 tyzdne pred...takye ja som na priznaky velmi zle pripravena... 😖
@katussska24 no moja tak predsa len este len ide ta ovu?? no ty to mas divoke.. tak sa pekne snazte dneska! 😉 ja mam este par dni fajront a potom sa ide na vec.. 😀
@monika2712 no ja neviem.. fakt neviem. troska ma pichalo dole v brusku.. 😕 no a hlien vidim uz len na gatkoch.. 😅 takze to tiez nema velku vypovednu hodnotu...
inak babule, drzte mi palce, mozno sa mi rysuje nova robotka... 😵 to by bol darcek 😉
@katussska24 a coze coze jakaaaa???
@monika2712 😉
ahojte babule, hlásim že dnes dorazila mrcha takže som 1DC , začala som piť alchemilku tak dúfam že sa dlho nezdrží, pekný deň
@katussska24 aaale, priznaky to je uplna hlupost 🙄 kazda sme ina, niektora nejake ma ina zase ziadne 😕 tie prsia pobolievaju len velmi mierne 😉
tak drzim palce k tej novej praci a tisko zavidim 🙂 ako rada by som uz mala pracu, ale taku co by ma aj bavila, aspon trosku 😔 ale tak este stale sa pasujem s tou franinou 😠
@orchis ja neviem ci to vynde....uvidime..to by bolo....
inak ta ovulka je asi tu.....zas ma picha tak jemne....ta co je?
@katussska24 tisko zavidim tu pracicku, drzim prsteky nech to vyjde. ja marne haldam a niiiic, u zma to fakt prestavat aj bavit, ako sprosta posielam zivotpisy a niksa na neneozyva hruza ☹
Ahojte, ja asi zacinam blbnut, taake voloviny robim od vcera ze az na zaplakanie 😅

@alyce ahoj. myslim, ze ste sa posnazili v spravnu dobu, teraz uz len cakat. drzim palceky. aj ja som uz po ovulke, ale moc nam to nacasovanie nevyslo. posledny keksik bol 3 dni pred ovulkou, tak tomu davam male nadeje..