icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
30. nov 2011

@jasin moja budem na teba mysliet v piatok nech je vsetko OK!

jasin
30. nov 2011

@monika2712 dakujem 🙂 zajtra idem na krv, piatok po vysledky aj ku dr. snad bude vsetko v poriadku 😔 po tych stresoch..

mukesina
30. nov 2011

@monika2712 dakujem popozeram sa na to.No viacere sme cakatelky 🙂 dalsi tyzden bude napinavy 🙂 .

mukesina
30. nov 2011

@jasin aj ja drzim prsteky nech fazulka rastie 🙂

jasin
30. nov 2011

@mukesina dakujem krasne 🙂 snad bude rast a bude vsetko ok 🙂

monika2712
30. nov 2011

@jasin urcite potom napis ako si dopadla! 😉

rysauka
30. nov 2011

čaute baby, tak na mňa dnes niečo lezie a nie je to manžel 😀 , ráno ma začalo škrabať v hrdle a teraz sa dostavila nádcha, no super

monika2712
30. nov 2011

@rysauka jeejda tak rychlo nadopovat Ceckom, zinkom! vyzmykat citrony alebo pomarance. skore uzdravenie prajem!

esmemia
30. nov 2011

Ahojky babulky,tak ja hlasim prvy den cyklu a zacala som pit alchemilku 😉

mukesina
30. nov 2011

@esmemia ahoj,ako sa mas?yak poctivo pijavaj alchemiku
Baby potrebujem Vas nazor: 25DC bude asi hlupost robit test vsak?ked mam 30DC,, len kvoli tomu, ze cez vikend ideme oslavovat.aj ked nic nevyjde ta este nadej je nie?

monika2712
30. nov 2011

@mukesina kedy bola ovu podla toho.. kolky dpo si den.. ale myslim ze 25 je skoro.. ale tak moze ti dako ukazat..
inak kludne si daj za poharik niecoho, vinko alebo nieco take lahsie ti neuskodi aj keby si bola tehu... akoze nie na mraky sa opit ale tak vypit si mozes.. nerobila by som z toho nejake drama.

monika2712
30. nov 2011

@esmemia ahojky.. ako doma? ticha domacnost ci uz lepsie?

mukesina
30. nov 2011

@monika2712 no dens by som mala byt 9DPO, takze by nemalo uskodit, keby osm bola tehu?.fuj to som si vydychla.Uvidim co nam ponuknu 😀 , al eoni moooooc lahsie nepiju, ale hadam sa tam nieco najde 🙂

monika2712
30. nov 2011

@mukesina ja si nemyslim ze to ma nejaky extra vplyv na tak malinky plodik.. akoze kolko zien nevie aj do tretieho mesiaca ze su tehotne, fajcia, piju.. inak tak v sobotu rano by si uz mohla testovat.. to uz by mohlo daco ukazat.. tych 11dpo je taky najskorsi termin na testovanie.

mukesina
30. nov 2011

@monika2712 dakujem ti za radu, no uvidim, ale asi skusim, aby som vedela na com sm 🙂 , ked nic tak nic.nebudem si z toho robit tazku hlavu. POjdem teraz kupit,lebo manzle ma od dnes volno a nechcem, aby vedel ze si chcem kupit, bo by potom so mnou testoval 🙂 .

mukesina
30. nov 2011

@monika2712 moni vies co mas pravdu 🙂 ,necham to tak, radsej budem testovat az ked bude meskat.Tak som si predtym povedala tak to aj dodrzim.Vikend nam zbehne rychlo a potom uz len 3dni a uvidime ci sa tento mesiac poarilo.Nviem preco , ale mam nieakeho tusaka, ze tento mesiac sa to mohlo podarit 😀

esmemia
30. nov 2011

@monika2712 @mukesina dakujem dievcatka za opytanie.No je to o cosi lepsie,komunikacia je taka neutralna,no uvidime,ale snazi sa sekat dobrotu a aj sa venovat :D,tak uvidime ao dlho mu to vydrzi
Babulky a je normalne,ked som dostala dnes mrsku a ja som uplne happy??? Mala som tento mesiac iba 31 DC :D

monika2712
30. nov 2011

@esmemia nuz... niekedy sa treba tesit aj z takych "malickosti"

Ja dnes riesim moju traumu z vahy.. hrozne zle sa citim.. mam nadvahu minimalne 5 kil.. snazim sa po 6tej nejest, dnes si chcem aj zacvicit doma, len ci to cele bude mat nejaky vyznam a aj daco zhodim.. ked tie kila sa tak lahko naberaju ale tak tazko davaju dole ☹ dnes bolo v zlavedna mesacne clenstvo do fitka, ktore poznam, bola som tam nedavno na taky jednorazovy vstup, a strasne som si to uzila, bazenik, sauny.. ach jaj... ale nemam na to prachy aby som si to kupila, poslala som to drahemu ze by som to chcela, ale neviem ci by mi to kupil ako darcek..a keby aj.. ak nahodou otehotniem, tak uz to asi nestihnem vyuzit...tak moc by som chcela schudnut aspon tych 5 kil, ale tazko to je, teraz pred sviatkami to je asi takmer nemozne, a po sviatkoch budem rada ak nenaberem dalsich 5.. ked ja tak rada papam 😀 😀 a tak moc sa mi uz nechce cvicit...

monika2712
30. nov 2011

@mukesina jaaaj no bodaj by... by sa zas spustila vlna tehuliek! 😉 to by bolo skvele!

mukesina
30. nov 2011

@monika2712 moja nie si sama, ja som sa dnes pozrela do zrkadla a bruchio ako v 3mesiaci tehtoenstva 😀 ,nechpaem chodim cvicit a furt tam je 🙂 . Mam ho take pevne ,uz ani sa stiahnut neda ☹ .poctivom beham a chodim na steper a nic z toho nezabera, pri manzleovi som teraz pribrala 5 kil, al ale ani neviem ako, ed tu nejem vela.tiez uz po 6 nejem, ale ked osm moooooooc haldna tak si dam nieake ovoce max. alebo jogurt.Aj ja sa bojim sviatkov ako priberam.Hambim sa prist aj domov, kazdy bude kukat na mna, ze je zo mna baculka

monika2712
30. nov 2011

@mukesina no mna stve aj oblecenie a tak celkovo taky blby pocit.. ze nie som ani tehotna a musim menit satnik. to je dooost zle... a ta celulitida 😠 😠 no nic no.. dnes som si stiahla zumbu dvdcko, teraz pockam hodku lebo som vecerala, a skusim si ho tu pustit v obyvacke, a uvidim ci sa mi bude chciet trsat pred telkou podla toho 😀 😀

asemilka
30. nov 2011

caute baby. ja mam dnes den debil... nielen, ze je toho v robote nad hlavu, ale este aj manzel mal pracovny uraz... ten cvok chytal padajuci stroj... a pomliazdil si lavu ruku... stredne tri prsty ma fialove a cervene... a minimalne z dvoch nechtov mu pojde nechet dole... ale hlavne, ze stroju sa nic nestalo... 😠
vsetko ma boli, v brusku pocit akoby chcela prist mrcha... chrbat si necitim...

monika2712
30. nov 2011

@asemilka jeeeejda moja, to co ten tvoj muz stvaral??? ach jaj este teraz ked nam lekari strajkuju... fuuu to je zleee, bol aj na pohotovosti? mne sa v anglicku stal taky uraz, ze mi okno pricviklo dva prsty, tiez mi z jedneho zliezol nechet, ale bola som s tym na pohotovosti po par dnoch lebo som to mala podliate krvou, a oni mi spravili horucou ihlou malu dierku aby to vytieklo, a potom ten prst menej bolel, ten tlak mi polavil z neho..

asemilka
30. nov 2011

@monika2712 bol na pohotovosti. bol aj na rontgene... ze zlomene to nie je, len pomliazdene. ale prsty ma dvonnasobne a fialove... a chytal nejaku cast stroja ci co.. ze povolil nejaky piest a poklop padal na zem a aby sa neznicilo cidlo, tak tam dilinko strcil ruku, ze ten poklop chyti... ibaze nedomyslel, ze ten poklop vazi tolko, co on..

monika2712
30. nov 2011

@asemilka jeeejda no sikovny!! 😀 😀

mukesina
30. nov 2011

@asemilka ooooo , to ako keby som o svojom pisala 🙂 ten tiez radsej zachrani.Nepozera na to, ze ake bude mat potom nasledky.to su chlapi.

mukesina
30. nov 2011

@monika2712 ja este uvidim ci budem menit satnik, nemam tu zimne veci, len letne.ale bruchi vytrca spod kazdeho trika a riadne.Xatial nohavice obleciem 😀 ,mne niekao len to brucho rastie, nic viac.katastrofa.No aj ja sa tak sama zle citim, ze to nie som ja.

asemilka
30. nov 2011

@mukesina som tomu mojmu dohovarala, ze planuje rodinu, splaca hypoteku... tak nech si vstupi do svedomia laskavo 😀

monika2712
30. nov 2011

@mukesina no ja prave s nohavicami mam najvacsi problem. tricka sa snazim kupovat vacsie aby ma moc neobtahovali... ale momentalne mam uplne nekonfekcnu velkost, lebo nohavice musim brat velke cisla, kvoli bokom, pasu, a potom na stehnach su obrovske...
no nic baby, idem ja pustit to dvdcko zumby, a troska tu zatraposit pred telkou, este ze som sama dama.. 😀 😀

kukucg
30. nov 2011

@monika2712 moja kasli na to 😵 chudnut budes po porode 😀 ja mam tak 10 kil navyse a uz tie kaslem na to, pred tehtotenstvom sa inak nema chudnut lebo pri odburavani tukov sa dostavaju do tela toxiny 🙂 a uz mame len par dni, nezabudaj 😅 😅 😅