icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
30. nov 2011

@kukucg no sak este teraz mozem troska, do ovulky aspon.. a par kil by som mohla dat dole.. ja sa strasne zle citim takto neviem si pomoct.. musim so sebou daco robit lebo sa zblaznim. 😒

kukucg
30. nov 2011

@monika2712 aj ja mavam take stavy fakt ver mi, zostalo mi po malom cez 10 kil, aaale radsej budem tehotna ako chuda 😅 podla mna to teraz neries, idu sviatky a navyse idete plodit 😵 😵 zeny co drzia dietu a cvicia a tak vraj tazsie otehotneju

monika2712
30. nov 2011

@kukucg no super, zo zumby dneska nic nebude, nejde mi to dvdcko spustit.. do kelu.. keby som vedela ze nepojde, mohla som sa zbalit a ist tutok do miestneho kulturaku na zumbu... tusim akurat dnes tam mame hodinu 😀 ale este som tam nikdy nebola...

monika2712
30. nov 2011

@kukucg ked ja som v zivote nikdy takto zle nevyzerala... a nemam ani dieta, takze ziaden dovod mat nadvahu!! do kelu... ja som vzdy nadavala na tucne mlade baby, ze proste nemaju pravo byt jak gule, len za to ze su lenive a prezieraju sa... znie to hrozne ja viem, ale proste.. hrozne je to nezdrave cele, a teraz som taka ista aj ja... fuj... hambim sa za seba..

kukucg
30. nov 2011

@monika2712 vidis ber to dvd ako osud a netrap sa uz 🙂 a zachvilku budes mat dieta a bude to vsetko ok, neeeeboj nic 😉

asemilka
30. nov 2011

babule... ja tusim idem zehlit... uz by sa mi patrilo 😀 paa zatial

ivuss01
30. nov 2011

dievcata, pozriete sa, ako sa testy so mou zahravaju 😕 😠

dajaja
30. nov 2011

@ivuss01 no to som este nevidela taku rozmazanu ciarku 😕 ale podla mna je to pozitivne 🙂 skus si kupit nejaku inu znacku testu. Mamatest je zevraj najlepsi..

ivuss01
30. nov 2011

@dajaja ten ruzovy je rapid clear, a ten biely je women secret, a na tom ruzovom nieco vidis?

dajaja
30. nov 2011

@ivuss01 no je tam taky slabulinky duch 🙂 skus si spravit este jeden testik zajtra, najlepsie 10tkovy.. som veeeeelmi zvedava 🙂 🙂

katussska24
30. nov 2011

@monika2712 to by bol skok po minovi 😉

esmemia
30. nov 2011

@monika2712 Asi treba veru aj z takych veci mat radost :D
No ja somsa tiez rozhodla chudnut,ale ci to pomoze,no ja tiez nejem po 6 a snazim sa ako tak dodrzat ten beh,aj ked dnes som dostala MS a zabehla som len 2,5 km,lebo som to akosi nezvladala a naozaj sa tazko chudne
@asemilka moja ty mas doma snad supermana ,bozinku,nech si dava pozor

vladka1828
30. nov 2011

@ivuss01 mne sa takáto rozmazaná čiarka objavila pred rokom.....a tehotna som nebola ☹ skús zajtra ešte raz testnúť 🙂 držim palce 😀

esmemia
30. nov 2011

@ivuss01 taku cmuhu som mala aj ja a podla mna to bol vadny test-nemam rada,tie kazetove testy skus etse jeden 10-tkovy mamatest

monika2712
30. nov 2011

Baby pomooooc, ja som si prave nahmatala vodopaaaaad v sprche.. dokonca bielkovy hlien! som 8 dc!! mala som dnes pohar grepoveho dzusu, ze by ten tak zavadzal??? aj vcera vecer som mala vlhkejsie, ale dnes ovela viac... normalne som v soku ...
@katussska24 nemala si to nahodou aj ty tento mesiac tak? ze uz velmi skoro bol hlien?tusim hej ze? bolesti nemam, ale nechapem z toho vcelku.. ten grepak asi radsej pit nebudem lebo potom si budem mysliet ze mam ovulku furt.. uz som to povedala aj mm, a ze zajtra teda zacneme uz snazilkovat, krcok sa mi nezda este uplne makky, hoci vysoko je dost... ale chybaju mi tie bolesti.. no zajtra asi zmeram aj teplotu pre istotu..

monika2712
30. nov 2011

@katussska24 inak na mina asi pojdem buduci tyzden.. musim sa dokopat tam ist konecne.. aspon minut kredit uz ked nic ine 😉

monika2712
30. nov 2011

@ivuss01 to je pokazeny test podla mna!

monika2712
30. nov 2011

@esmemia zeny moje desteeee??? 😀 😀
@asemilka
@ktore

esmemia
30. nov 2011

@monika2712 moja tu som ,pozerala som modre z neba a som si poplakala,tak som nebola schopna ani pisat
Inak nieco bude na tom grepovom dzusiku,lebo ja som vcera ci predvcerom zjedla grep a dnes som sice dostala MS,ale s takym klzavym hlieikom to som nikdy nemala normalne som nechapala

monika2712
30. nov 2011

@esmemia no konecne aspon niekto sa mi ozvala tym dzusom.. ja som normalne sok mala.. som myslela ze to ani nepocitim a nie ze po jednom pohari budem mat vodopady!!! 😀 😀 no nic ja nebudem pit radsej uz toto, lebo sak si budem mysliet furt ze mam ovulku.. tak uvidim ako zajtra, ci to este bude vecet taketo.. ale mam pocit ze citim aj brusko uz troska, ale mozno to je tym ze som dnes dost cvicila.. zajtra asi bude svalovica 😀

esmemia
30. nov 2011

@monika2712 neprehanaj na zaciatok :D,lebo ta svalovica odradi :D ...inak ja co som zas pocula,tak vacsinou zeny ktore sa odhodlaju cvicit a chudnut ostanu tehotne,neviem co je na tom pravdy,ale ja som chodila tento rok od vianoc na Zumbu az kym som nezistila,ze som tehu :D poslednu zumbu som si odcvicila aj s miminkom v brusku ,ale to ze som ehu som zistila az kedmi neprisla MS
No a ja po vasich skusenostiach s tym dzusom a mojou skusenostou s tym spapanym grepom pit dzusik nebudem :D

monika2712
30. nov 2011

@esmemia no to si ma potesila.. takze ja idem chudnut a cvicit!! a dzusik uz asi ani ja nic lebo ma to myli dost..

esmemia
30. nov 2011

@monika2712 no ja tiez ocakavam,ze by toto moje zacatie behat mohlo o dake mesiace priniest ovocie :D

monika2712
30. nov 2011

@esmemia no ja skor zeleninku ocakavam (fazulku v brusku) 😀 😀 😀
no nic, idem spat.. bruuu nocku prajem. dneska sme tu nejake opustene..

esmemia
30. nov 2011

@monika2712 Dobru nocku moja,ja za chvilku zaparkujem Tiez,este chcem pozriet dake rolety alebo so na okna miesto zaluzii :D

ivuss01
1. dec 2011

@dajaja
@monika2712 ahojte dievcata, tak test bol asi isto pokazeny, takto rozmazany je stale.... a dnes rano som zacala spinit, tak predpokladam, ze sa mi v priebehu dna mrcha rozbehne naplno 😕 testy uz kupovat nebudem, dala som vcera 10 e za testy, a nakoniec su k nicomu, som radsej mohla malej daco kupit 😠 a ten grepak sa kedy ma zacat pit?

monika2712
1. dec 2011

Bre ranko zeny, tak moje vodopady dneska pokracuju, takze pre istotu zaciname dneska so snazenim uz aby sme to neprepasli, strasne skoro to prislo tak neviem ci to uz je fakt ono alebo to je tym dzusom.

katarina_st
1. dec 2011

Ahojte dievcata 🙂, poprosila by som vas o radu/nazor. Mam 32 DC a este som nedostala mrchu. Robila som si uz asi 3 testy (dnes, predvcerom, predpredvcerom) a vsetky vysli negativne. Mam aj obcas mensie bolesti v podbrusku, ale potom zas den nie, potom zas trochu ano. Tak ja neviem, asi pojdem buduci tyzden k lekarovi, snad to nebude nieco vazne... Stretli ste sa uz s takymto pripadom? Dakujem pekne

monika2712
1. dec 2011

@katarina_st ahoj, a a je moznost ze si tehotna? teda snazili ste sa v case plodnych dni? a kedy si mala zhruba ovulaciu a ake dlhe cykly mavas bezne?

monika2712
1. dec 2011

@ivuss01 ten grepak radsej ani nepi.. ja som si dala dva dni po sebe, a normalne uz mam ovulkovy hlien a som len 9dc.. takze ono to mozno robi pekny hlienik, len akurat prilis skoro.. kedze ovulacne bolesti vobec nemam..