Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katarina_st no odporucam ti asi ist k lekarovi buduci tyzden... moze byt ze ti velmi pomaly rastie HCG co ale tiez moze byt zle ak si nahodou tehu.. takze radsej chod.. iny dovod tam ani nemusi byt, mozno ti len zblbol cyklus, ale samozrejme su aj ine moznosti, cysta..
@monika2712 dakujem za odpoved. Snad to bude v poriadku. Dam potom vediet ako som dopadla. A citala som, ze Tebe uz asi zacina ovulacia, tak prajem pekne a uspesne snazilkovanie 🙂
@katarina_st hej hej.. uz to tak vyzera.. nejak skoro tento mesiac, asi sa mi to zblaznilo alebo co 😀 😀 alebo uz je aj moje telo nedockave a chcel rychlo plodit!
drzim ti palce nech si OK, nech to nie je teda nic vazne!
@monika2712 dam si poradit, a nebudem ho pit..... ale pocas ovulky, ak niejaka bude, si mozem dat, nie? ale taky 10dc pojdem ku dokimu, nech kukne, ci mam vobec ovulku, lebo aj teraz ma picha vo vajecnikoch, a ovulka to urcite nie je....
@monika2712 dakujem pekne. No mozno preto Ti tak skoro zacina ovulka, aby si uz na Vianoce mala ten najkrajsi darcek - pozitivny tehotensky test 🙂
@ivuss01 no okolo ovulky si daj kludne... inak mne asi fakt ide ovulka.. uz ma pobolieva aj brucho.. nechapem ze co tak strasne skoro to prislo..
@katarina_st ano ano ze by moje telo nasluchalo mojim snom a tuzbam?? 😀 😀 pekne od neho..
@monika2712 tak snad ano 🙂. Priroda vie asi najlepsie, kedy je najvhodnejsi cas pre babo
ahojte baby 😎 my sme si s priatelom vcera urobili krasny dnik, mal volno, pocasie bolo krasne, pekne teplucko a tak sme takmer cely den stravili vonku 🙂
@monika2712 no aj ja by som na tvojom mieste zacala so snazilkovanim uz dneska 😉 ty mas teda nedockavu ovulku 😅 vidim, ze vcera ste sa zase rozpravali o cviceni 😅 tak ako, nakoniec bolo z toho nieco? 😕 ja tiez mam nejake dve kila navyse, ale tak to pojde dole len musim obmedzit pouzivanie slaninky a smotany pri vareni 😀
@orchis ja som vecer poctivo cvicila asi hodinku... so vsetkymi moznymi pomockami dokonca.. tak som rada.. aj ked dnes rano vaha zase ukazala viac ako vcera... comu trosku nerozumiem,ale zistili sme potom s mm ze ta vaha ukazuje dako divne, staci ze ju polozis inde a zrazu ukazuje ine kila..
no moja ovulka sa nejak extra poponahlala.. som si myslela vcera ze to bolo len tym dzusom,ale dnes rano to bolo zase take.. takze hej, dnes vecer uz ideme na vec, nebudem to radsej odkladat uz, lebo citim troska brucho, aj ked tak nie uplne ovulkovo, ale kto vie, ani ta bolest nemusi byt kazdy mesiac.. takze snad to neprepasneme a trafime sa.. ovu testy kupovat nemienim kvoli tomu, ale zmeram si teplotu pre istotu nech viem ze kedy vlastne bola..
@monika2712 ja som ti to hovorilaaaaaaaaa. mna boli hlava jeden den pred ovu a jeden den pred MS. Tak sup do toho, nech sa to podari!
@alyce no ja viem, len sa mi to zdala hlupost tak strasne skoro! boze to moje telo si robi co chce.. akoze 8-9dc mat ovulku?? ma porazi.. no nic, tak dneska ideme na vec, a potom ak nebude este neskoro tak aj sobotu... ale podla bolesti.. no myslim ze zajtra uz mozno aj bude po. tak uvidim podla teploty ze jak sa to bude prejajovat.. mozno to je nejaka haluz.. hlava ma uz dneska neboli.. za to brucho ano, a tie vodopady dole.. akoze.. to som snad ani nikdy nemala taketo...
@monika2712 Mozno nie 8-9 den, ale uz to o par dni pride. Moj tip je zo soboty na nedelu. 🙂
@alyce no neviem, podla bolesti.. si myslim ze skor piatok-sobota. a aj ten hlien teda.. neviem si predstavit ze ho budem mat takyto este niekolko dni.. vacsinou ho mavam jeden max dva dni..
no nic, idem varit, pekne sa snazte
@orchis vy mate vo FR este teplo? tu je dnes zase uzasna hmla, a este aj mrholi... tak to je akurat tak na poladovicu dneska.. rano som dokonca mala mierny smyk.. 😖
ahojte baby,ja som sem písala asi pred mesiacom..to ešte sklamaná z prvého pokusu,ale druhý mesiac to vyšlo,tak už som tehu🙂 už som si robila aj test a vyšiel mi pozitívny..veľmi sa teším..kedy by som mala ísť na vyšetrenie, ak mi ms mešká 10 dní? neni ešte skoro? neviete ako to je,ak by som si zavolala,objedná ma aspoň na nejakú hodinu alebo si tam budem musieť počkať? u môjho doktora sa totižto čaká aj 3 mesiace na objednanie,ale toto by mohli brať inak,nie?
@amsi ahojky, gratulujem! dufam, ze bude vsetko v poriadku! na sono by si mala ist tak v 6tt zhruba, pripadne 7tt, vtedy by uz malo byt vidiet aj srdiecko, zavolaj si dokimu, povedz ze mas tehu test pozitivny, on si ta zrejme zavola najskor na krvne testy, aby potvrdil hladinu HCG a potom ostatne ta urcite objedna skor ako o 3 mesiace.. musi, ked ti potvrdi ze si tehu, tak ta musi najneskor do 8-9tt vysetrit..
@monika2712 tak s tou vahou to mame podobne, ta nasa tiez ukazuje podla toho kde ju postavim 😕 asi nerovna podlaha. ja som sa dneska rano zvazila a neprekvapilo ma to, mam 51 kil a aj som sa na to citila 😎 ked cvicim tak sa nevazim, lebo ked ubudnu tuky, ale pribudnu nejake svaliky tak na vyzor mozem byt stihla ale na vahu tazka, vazit sa je klamlive 😉 aj ked zostanem na 51 to nie je take strasne lebo len co pride jar tie 2 kila zhodim ako nic 🙂
@alyce no ja som si ista na 100% ze to nevyslo 😉 😀 tento mesiac som mala nervy na dranc, bola som velmi vystresovana a plus ten chrbat, snazilkovat sa mi v takom to stave nejde 😒 vobec na to nemam chut a ovulku sme asi netrafili. stale mam bolesti prs ktore skor hlasia prichod mrchy, ono mi to vobec nevadi, len by som bola rada keby sa mi cyklus konecne dal doporiadku a neskakal by tak 😎
takze ty tiez nic? ani naznaky?
@orchis jaaj moja ja mat tolko kil tak som stastna jak blcha, tolko som mala naposledy tak v 14 tich, no mne tie kila teraz nejak nechcu dole tak sa budem snazit aspon posilovat doma troska, zpevnit a mozno aj to mi troska pomoze
@monika2712 no tu mame este tych 15 a viac stupnov v priemere len v nedelu a vcera (v dni ked mal priatel volno) sme mali nad 20 😎 a vlastne este aj minuly stvrtok, to sme sa po meste este prechadzali s kratkymi rukavmi 😅 je to nezvycajne teply november, aj nejake kvietky zacali kvitnut a v nedelu sme si v lese vsimli, ze stromy zacali pucat 😕 ale mne to teda vobec nevadi, ani keby cela zima bola takato 😀 normalne sa z toho vytesujem 😅
@orchis no to ti verim, ja by som tiez prijala teplu zimu.. ako aj tu bola pomerne tepla a pekna jesen, skoro vobec neprsalo, ale december uz ma byt uplne iny, a uz dnesnym dnom to aj zacalo, to mrholenie je dost neprijemne.
@monika2712 chudnutie si daj od januara ale aj to len pomaly, teraz sa ti to neoplati, pocas sviatkov je to priam nesplnitelny plan 😉 a chapem ak niektora otehotnie potom co zacne cvicit a chudnut, ja ked s tym zacnem tak sa po psychickej stranke hned citim lepsie, som so sebou spokojnejsia a to je dobry zaklad k tomu aby sme otehotneli 😉
idem sa dat dokopy, dnes idem na svoj dalsi kurz franiny tak uvidim ako to dopadne, lepsie povedane idem sa dohodnut s tou babou, ze kedy a ako budeme pokracovat
@monika2712 no aj ja som pila ten grepovy dzus a celkom poctivo.. vysledok bol taky, ze som mala cely tyzden na striedacku jeden den priesvitny a na druhy den zas kremovy hlien. potom uz zacal byt vodnaty, tak sme sa zacali snazit. ale vodnaty bol zas cely tyzden a uz nam dosli sily a chut posledne dni. tak nakoniec posledny keksik v stredu v noci a ovulka podla bolesti bola az v sobotu. jednoducho vsetko zle 😠
ahojte moje
e tak co noveho?takto ma vyzerat hlienik ktore ste scheli vidiet
http://static1.asmira.com/photo/88/312188/forum... http://static0.asmira.com/photo/88/312188/forum... http://static0.asmira.com/photo/88/312188/forum...
baby neda sa to pozriet sory skusim daco ine neskvor

@monika2712 ano, snazime sa o babatko, aj tento mesiac sme sa snazili aj pocas plodnych dni. Cykly mam 28-29 dnove. Ovulaciu mavam tak 10-14 DC. Takze som ju mala asi pred dvoma tyzdnami. Ja sa len bojim toho, ze ked tie testy bolki vsetky negativne, tak ci nemam nejaky iny problem preco som mrchu zatial nedostala.