icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
2. dec 2011

@ivcek dakujem ti. no mame tam este vela veci co treba dokupit, ale neda sa vsetko naraz, chybaju nam svietidla a kade co ... no pomalicky snad, daco dostanem na vianoce mozno, a ostatne ked budu nejake peniazky nazvys tak pokupime.. je to tazke, lebo zijeme z vyplaty do vyplaty a tak sa neda len tak vyhodit 300 eur na nieco pekne kazdy mesiac.

@orchis no snazim sa na to nemysliet, ale ked vidim ako sme na tom kazdy mesiac tak mam dost obavy z buducnosti.. 😖

ktore
2. dec 2011

@monika2712 to w je co a tie dve xx

ktore
2. dec 2011

@monika2712 ja si meriam rano uz o siedmej hod lebo sa mi zdalo ze ma nizke teploty ale je to to iste

ktore
2. dec 2011

@monika2712 a kde mas foto domceka?aj by som chcela vidiet a nabrat inspiraciu .ja nemam ziadny zmysel na efekt

monika2712
2. dec 2011

@ktore to je vcerajsie snazenie 😉 a domcek mam na modrej streche, musis sa prekliknut tam, poslem ti link do posty.

esmemia
2. dec 2011

@ktore ahojky,no ja teplotku nemeriam mam treti den mrsku,ale zase taku strasne divnu...je treti dena ja vyhadzujem tampony spinave len z 1/4 vobec nekrvacam dako extra,praveze ked som si vecer pred spanim menila tak uz mi to pripadalo ako spinenie,takze vazne tomu zas nechapem a tak ani nemeriam teraz a asi ani nebudem ,nechcem sa pred Vianocami s tym stresovat,mozno budem tak odňbden,len aby som si potvrdila ovu ci bola ci nie a inak uz ee

monika2712
2. dec 2011

@ktore uz som zmenila, to xko tam malo byt len jedno.. ja som tam davala "both" omylom..

ktore
2. dec 2011

tu je cipokty neda sa mi stiahnut tak si to vytukajte
Symptotermálna metóda IV. - Syntéza

monika2712
2. dec 2011

Inak baby mne sa dnes v noci snivalo, ze som porodila chlapceka.. bola som sklamana troska, ze syncek, ale bola som aj stastna.... a vraj zo stvrtka na piatok sa plnia sny 😀 😀

esmemia
2. dec 2011

@monika2712 No baby ked som si vecer menila tampon,tak som narazila na krcok strasne nizko a na moje pocudovanie bol tak stredne makky a mala som pocit ako keby bol otvoreny 😕 😕 😕

ktore
2. dec 2011

@monika2712 monika je to skvele aj chem prerobit by tale to najmenej o pet rokov.zatil nejaku inspiraciu na detsku izbu PRE 10 ROCNE DIEVCATKO.farby si uhadla super

monika2712
2. dec 2011

@esmemia nizko je OK.. otvoreny.. ty uz mas dieta, takze tvoj bude stale mierne pootvoreny.. vraj po porode to uz tak byva stale.

ktore
2. dec 2011

@esmemia presne som aj ja tak bola ale potom sa krcok stiahne bhare a prep ovu ide dole

dajaja
2. dec 2011

@monika2712 to vazne, zo stvrtka na piatok? lebo mne sa snivalo, ze som sa topila 😅
inac baby, vcera som zazila riadny sok. nas dvojrocny drobec sa nam stratil v nakupnom centre. a to sme tam na neho davali pozor dvaja. bola to doslova sekunda nepozornosti, ked som sa pozerala na mojho muza a nie na dieta a ked som sa otocila uz tam maly nebol. hladali sme ho asi 3 minuty, ale zdalo sa mi, ze to bola vecnost. nezasiel daleko, ale tak sa zasil, ze keby nebol vykrikoval mama mama, tak ho nemam sancu najst.. ☹

monika2712
2. dec 2011

@ktore no nam robil navrh dizajner, my sme podla toho potom zariadovali a malovali.. takze nie je to uplne z mojej hlavy,ale tak robil to na zaklade nasich preferencii a toho co sa nam paci.. mame radi moderny styl a vsetko japonske.. preto tam mame vela takych doplnkov aziijskych..

monika2712
2. dec 2011

@dajaja no pocula som to.. a dokonca sa mi to uz par krat splnilo..

dajaja
2. dec 2011

@monika2712 tak hadam sa ti to splni aj teraz 🙂

esmemia
2. dec 2011

@monika2712 dakujem moja,no teraz som ho prvykrat odkedy ho sledujem citila taky otvoreny a posles aj mne prosim ta link?

ktore
2. dec 2011

@monika2712 a mozem vediet co staji taky dizajner?

monika2712
2. dec 2011

@esmemia myslis na domcek?jasne poslem.

monika2712
2. dec 2011

@ktore no nam navrhol cely spodok, cize od kuchyne az po obyvacku, hoci to je vlastne jedna dlha miestnost, ako som ti pisala na streche prave... a cena zalezi od m2, my sme ale vtedy chytili akciu, stalo to nejakych 200 eur.

ktore
2. dec 2011

@esmemia kolky den si dc?

ktore
2. dec 2011

@monika2712 je to velmi pekne dik

monika2712
2. dec 2011

@ktore vdaka za pochvalu 😉

dajaja
2. dec 2011

@monika2712 ja uz som si tiez obzrela vas domcek. je kraaasny.. 🙂

monika2712
2. dec 2011

@dajaja no hlavne zvnutra.. zvonka keby ste to videli.. ach jaj.. my sme totiz radovka, a tak sme si fasadu nemohli vybrat a teda vobec sa mi nepaci farebna kombinacia aku nam dali... taka bordova skareda s kremovou.. ono to zvonku vyzera jak zmenseny panelak.. taka kocka.. a k tomu to hrozne zelene pletivo co nam dali.. ach jaj.. chceli by sme pekny murovany plot..ale to stoji kopec prachov, takze asi nic 😒

ktore
2. dec 2011

@monika2712 ahojko tak ja uz som 9 den cyklu som zvedava ako to bude po dnesnom poklese.aj minule som mala dva dni pred tym dva dni velky pkles.tento mesiac to skusim bez dufiku len tie vityminy dam.

monika2712
2. dec 2011

@ktore no ja mam rovnaku, tak neviem kedy bude nejaky pokles, tiez som zvykla mat pred ovu tusim pokles.. hm.. tak neviem.. dnes opat troska citim brucho ale menej ako vcera.. ale zacinam si mysliet ze to bol fakt oblb s tym hlienom tak skoro, ze za to mohol ten dzus a ovu pride neskor.

ktore
2. dec 2011

mozno bude uvu skvor.teraz by sa zisiel ovu test

monika2712
2. dec 2011

@ktore komu mne ci tebe? ja nemienim testovat.. ved teplota ukaze, a budeme sa snazit obden, cize 9,11,13 a to by mohlo stacit.