icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
2. dec 2011

@lusip hej mas pravdu. prave som to hladala na nete ze ako to vlastne je 😀 som z toho totiz jelen furt.. je to tak hej, ze teraz sa to bude pocitat 65 miesto 60...

orchis
2. dec 2011

@monika2712 no ja som sa o tom tiez musela porozpravat s mojim drahym, tu je zvykom, ze zeny asi po 2 mesiacoch po narodeni dietata supsnu dieta do nejakych jasli a idu do prace 😕 ak niektora musi ok, ale v takej nudzi nie sme a ze ak chce dieta tak nech rata s tym, ze minimalne rok budem s babom doma!!! ja po dietati az tak velmi netuzim ako on, ale ked ho raz budem mat tak sa on mienim starat tak ako sa patri, nedokazem si ani len predstavit, ze by som dvojmesacne babo davala od seba 😨 kamaratka, slovenka sa so svojou fr svokrou uz ani nerozprava prave kvoli tomu, ze ju jej svokra odsudzuje za to, ze nechce ist od maleho do prace! tak nechapem na co maju tie deti, ked o ne nemaju zaujem!a to si predstav ak je zenska v praci od 10tej do 6tej vecera......

orchis
2. dec 2011

@mawiya 😉

linuska1
2. dec 2011

ahojte..🙂 ja som dnes bola na preventivke.. zobrali mi krv na hormonalny profil.. vysledky budu v utorok .. tak uvidime... ci je vsetko ok..🙂 vyfasovala som zatial len celaskon a vitamin e..🙂)

linuska1
2. dec 2011

@orchis ja som prave dnes v cakarni citala rozhovor s polnisovou... zije na striedacku... tu a vo fr... odpovedala ze je velmi smutne ze vo fr v parku nestretava matky s malickymi drobcami ale pestunky.. ze ani ona by nemohla.. a to ma maly uz cez rok..

monika2712
2. dec 2011

@orchis no poznam tiez take, hlavne v nasej firme co mame pobocky kade tade, tak viem ze sa baby dost skoro vracaju do prace, pretoze toto je taky job, ze nemozes na dlho vypadnut, lebo ta lahko nahradi niekto novy, a ten sa im moze zapacit viac,a hlavne velmi dobre platena, takze ani ja nechcem o to prijst, a preto budem na materskej len tak kratko. bohuzial.. neviem si to sice vobec predstavit, ale snad sa to bude dat zvladat, dufam, ze sef mi vyjde v ustrety, ze povoli nejaky home office obcas a tak.. no to je este hudba buducnosti.. najskor treba otehotniet 😀
inak dnes ma celkom silno picha pravy vajecnik.. takze asi dozrieva folik..

monika2712
2. dec 2011

@linuska1 ahojky, si tu tusim dlho nebola.. tak drzim palce, nech je vsetko OK, inak co je ten hormonalny profil? teda co sa da z toho zistit? hladiny progesteronu ?

linuska1
2. dec 2011

@monika2712

mala som toho doma vela.. oslavovali sme cez vikend,, ja narodky a aj muz narodky..
da sa zistit vsetko... aj progesteron.. aj stitna zlaza... vsetko co brani otehotneniu..🙂

orchis
2. dec 2011

@linuska1 presne to iste mi povedala kamaratka, stretava len deticky s pestunkami aj podla mna je to velmi smutne 😒 ani jedna zo sloveniek, ktore tu poznam to tak nerobi, pekne su doma s detickami a ich deticky su im za to naozaj vdacne 🙂

orchis
2. dec 2011

@monika2712 no prave o to ide, ze ked musis tak jednoducho musis. no tu idu do prace len preto, ze sa doma s babom nudia ci co a kojenie to je tiez dalsia zvlastnost, ktora sa tu medzi zenami nenosi 😕 ale ja som rada ked mozem byt ina 😀

monika2712
2. dec 2011

@linuska1 aha dobre vediet. tak dodatocne vsetko najlepsie! 😉

orchis
2. dec 2011

@linuska1 tak vsetko najlepsie k narodeninam 😅

monika2712
2. dec 2011

@orchis hm to je ta dnesna doba uponahlana.. deti vyrastaju s pestunkami, zeny nekoja aby im ostali pekne prsia... ale ano, ked clovek musi tak sa neda nic robit.. aj ked.. asi mi to zlomi srdce ked sa budem musiet vratit do prace od takeho babatka malinkeho..

orchis
2. dec 2011

@monika2712 ale aspon ho nechas manzelovi, otcovi babatka a nie cudzej osobe 😉 tak ale to sme vazne uz nejako popredu 😀

monika2712
2. dec 2011

@orchis no hej.. len ani manzela si velmi neviem predstavit na rodicovskej..to bude velka sranda 😀 tak moj tato mu moze prijst obcas pomoct kocikovat alebo navarit.. pripadne svokor ked nebude robit.. takze chlapi v domacnosti.. no uz to vidim... cez vikend sa nezastavim lebo budem musiet cely dom pucovat 😀

linuska1
2. dec 2011

@orchis
@monika2712

dakujem..🙂

monika ja som tiez mala v plane vratit sa skor do prace.. lebo mam dobru robotku... ci uz platovo..alebo funkciu..
ale ked sa narodila mala.. tak sa vo mne vsetko zmenilo... ziadne peniaze a ani funkcia mi nenahradia malej prvy usmev.. prve krociky.. objatie.. pusinku... nemenila by som za nic.. toto obdobie mi nikto nevrati..a mrzelo by ma keby som ho presvihla..🙂 a v praci sa este narobim... do dochodku daleko .. daleko...ci uz v tej alebo inej..🙂

monika2712
2. dec 2011

@linuska1 hm lenze u nas ide o to ze manzel nas neuzivi s jeho platom.. takze nemam velmi na vyber.. 😒

linuska1
2. dec 2011

@monika2712
to sa poriesi.. ani nebudes vediet ako..🙂 ako aj u nas... 🙂 sme setrili tych 9 mesiacov..🙂 a potom aj pocas materskej... a teraz zijeme z tych uspor...🙂 nemame vsetko.. ideme z vyplaty do vyplaty... ale da sa... su rodiny co ziju z ovela menej penazi.. a vyziju...🙂

orchis
2. dec 2011

@monika2712 😀 to je predstava 😀 😀

ktore
2. dec 2011

ahojte baby dnes nemam dobry den.dnes a zajtr mame vazny rozhovor z mm jeho dcere a o jeho ex.placem nariakam neviem co mam robit,ci vlastne ked sa to takto kompilkuje a nevyriesi cai ma zmasel mat dalsie spolocne babo

kukucg
2. dec 2011

@alyce to neva, oki skusim teda 🙂

kukucg
2. dec 2011

@monika2712 Toto je inak tazko 😒 Ja som mala tiez v plane chodit dalej do skoly ze vsak s malym bude MM a nakoniec som bola doma dva a pol roka 😀 proste som tam isla ked mal asi pol roka, ale hrozne tazko sa mi islo, kazdu minutu a sekundu som myslela len na to co robka, ci nie je hladny (dojcila som ho), ni neplacka, ci mu nechybam... a ked sa to zopakovala viac krat zistila som ze to proste nejde ze aj tak nie som schopna nic robit ked s nim nie som 😅 nevravim ze sa to neda, poznam kopec bab ktore to zvladnu v poho ale ja napriklad viem ze nie v tomto som asi slaboch 😝

monika2712
2. dec 2011

Baby caute, aj mne sa cely den pokaslal cestou domov.. jednak ma zapcha vytocila zas, a potom som pri parkovani nedala pozor, skapal mi motor a jak nadskocilo auto tak mi vrazil volant to palca tak nestastne, ze sa mi v polke zlomil necht, tak som tam na parkovisku pred obchodom v dazdi a zime hladala nieco v lekarnicke.. a proste.. ostalo mi uplne na houby, citim sa jak keby ma presiel parny valec, strasne ma rozbolel ten pravy vajecnik, obcas ma tam tak pichne az sa zlaknem...

katussska24
2. dec 2011

@monika2712 fuuuh to je pekny zaver dna 😠

monika2712
2. dec 2011

@katussska24 no to hej kati.. neviem ci mi na tom parkovisku krize neofuklo, citim sa fakt blbo, tak nejak choro.. 😒
zajtra musim k otcovi.. tak dufam, ze nebudem chora este..

katussska24
2. dec 2011

@monika2712 inak zrusili mi moj pekny obrazok, nemozem mat v albume 😒 ...co uz..... 🙄

monika2712
2. dec 2011

@katussska24 ano ano tvrde pravidla adminov, z toho si nic nerob.

marcovka1
2. dec 2011

@linuska1 ahooj nech ti hp dopadne na vybornu ja som tiez mala problem hlavne prolaktin ☹ ale som sa ojedla tych liekov 🙂 mas pravdu ta chvila sa nikdy nevrati ked nevidis vlastne dieta rast 😉

asemilka
2. dec 2011

caute. vcera som bola uplne grogy, tak som tu ani nebola... vecer sme sa pekne napapali, pozreli si kung fu pandu 2 na dvd... potom ano sefe a isli sme spat 😀 a teraz som sama doma... moja polovicka isla do roboty... bol tri dni doma, tak mu robota chyba 😀 stihla som upratat, dat prat, periny prezliect... a teraz nemam co robit 😀

monika2712
2. dec 2011

@asemilka moja a co tak spinkat? ja este pozeram x-factor, ale dnes je tu dako mrtvo.. tak dokukam a idem spat, lebo som dnes nejaka nesvoja, dufam, ze na mna nieco nelezie, cely vecer ma boli brusko, aj picha vajecnik, tak som zvedava kedy ovu vypukne, zajtra sa chceme opat snazit vecer, tak dufam, ze to dako neprepasneme a hlavne zvladneme, lebo drahy bude zajtra asi unaveny vecer..