icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
2. dec 2011

@monika2712 spat sa mi nechce... nejako neviem zaspat, ked som sama doma... ja ani neviem, kedy som mala ovu 😀 na 11 a 12 dc som mala pozitivny ovu test. na 13dc bola palicka slaba a potom uz nebol ani duch... ale poistili sme to pred palickami, cez ne aj po nich 😀

monika2712
2. dec 2011

@asemilka no ja teraz netestujem, teplotu som zacala az vcera pre istotu.. dve dni bol hlien a dnes uz ani moc nie.. tak som zvedava co sa vlastne udeje a kedy.. je to nejake posahanene zase tento cyklus..ale bolesti mam, takze predpokladam ze najneskor v nedelu pride..
tak som zvedava, ze kolkym z nas sa splni sen pred vianocami... uz sa to pomalicky blizi.. 😉

asemilka
2. dec 2011

@monika2712 mozno je to take rozhadzane naschval... 😀 ze aby si netusila nic a potom len bum... dve // 😀

monika2712
2. dec 2011

@asemilka no asi hej.. lebo zrovna tento mesiac som sa rozhodla netestovat, nemerat.. a zrazu zacnem ovulovat na 8dc??? no divne.. ale stale som pozitivne naladena, ze teraz to vyjde.. tak som zvedava.. mam obavy ze tento mesiac budem zase velmi sklamana ak to nevyjde...

asemilka
2. dec 2011

Príde východňar do Francúska a ide sa najesť.
Pride časník a východňar hovorí: La rysku, La bandury, La kapustu, La pivo.
čašnik mu to prinesie , a východňar na to " Východňar še vo švece nestraci"
Čašnik : Mal by ši La chuja keby som nebul s Prešova.
😀 😀 😀

asemilka
2. dec 2011

@monika2712 nemysli na to. co ma prist, to pride.. 🙂

monika2712
2. dec 2011

@asemilka ved hej.. len ked ta moja tuzba.. kazdym dnom narasta...
jaaaj no uz tu zaspavam.. idem buvat... bruuu moja.. a neupratuj celu noc! 😀 😀

asemilka
2. dec 2011

@monika2712 uz nemam co... a zacinat odznovu sa mi nechce 😀 bru noc 🙂

monika2712
3. dec 2011

Zeny caute, co porabate? Ja troska nechapem co sa deje.. od vcera ma dost picha pravy vajecnik, teplota dnes stupla, ale cakala som skor pokles, hlien je nijaky a ked je tak skor hustejsi... ze by som uz mala po ovulke? dnes som 11dc... mna asi porazi ak sme to zas presvihli nahodou... 😠

linuska1
3. dec 2011

@marcovka1

ja som velmi zvedava... aj ked som si to dala urobit skor preventivne.. nech sa nesnazilkujeme zbytocne.. 🙂 ak budu vysledky dobre tak budem vediet ze je vsetko ok. .len sa nam nedari..🙂

linuska1
3. dec 2011

@monika2712

ja som si len dnes zacala merat teplotku.. a zacnem asi dnes aj robit testy.. aj ked ja by som mala mat ovu az o 5 dni... ale mozno pride skor.. to by som skor asi len chcela.🙂)

monika2712
3. dec 2011

@linuska1 no ja meram len treti den, ale podla predchadzajucich mesiacov som ocakavala pred ovulkou pokles, cize dnes, podla bolesti som cakala ze to vyvrcholi asi dnes v noci alebo zajtra... lenze ona stupla.. takze ak stupne aj zajtra, ak uz je po ovulke zrejme... hlien by tomu nasvedcoval, krcok mam stale velmi vysoko, ledva ho nahmatam, len to pichanie vajecnika je celkom neprijemne.. zacinam mat troska obavy ci nie je nieco v neporiadku. 😒 ☹

linuska1
3. dec 2011

@monika2712 ja si myslim ze ovu len pride... vies ze s teplotkou stale schodikujeme..🙂)

monika2712
3. dec 2011

@linuska1 hm hej, len ked som mala ovulacny hlien uz dva dni do zadu.. a teraz sa mi zda skor hustejsi.. neviem. som zmatena... testy si kupovat nechccem.. no uvidim zajtra rana co povie teplota, dnes vecer sa chceme este snazit..
ach ten moj vajecnik... inak co si pamatam, tak vzdy ma picha len pravy... lavy mam asi nefunkcny alebo co..

linuska1
3. dec 2011

@monika2712 mna tiez stale picha.. ale stale lavy... 🙂) doktorka ma pozerala a povedala ze je vsetko ok..🙂 ziadna cysta.. nic... a vraj nevadi ani ten 25 dnovy cyklus.. tak ja uz tiez neviem.. co doktorka to iny nazor.. no uvidime.🙂

monika2712
3. dec 2011

@linuska1 no vies, 25 dni by bolo v poriadku, pokial by si mala ovulku skorej, ide o to aby si mala tych 10 dni minimalne lutealnu fazu... tusim to teda bolo 10 dni.. cize max ten 14ty den by si mala mat ovulku aby ti to vychadzalo...

linuska1
3. dec 2011

@monika2712 - vraj v tom nie je problem... ze problem bude v hormonoch... ze ak sa daju hormony do poriadku.. ze bude aj toto... ona to skor tipuje na stitnu zalzu.. co ma prekvapuje... lebos tym som nikdy problem nemala.. som velmi zvedava na vysledky.. zacnem uz konecne pit tu alchemilku.. na dalsi cyklus.. stale to odkladam.. lebo caje nemusim....🙂

monika2712
3. dec 2011

@linuska1 aha.. no moze to byt cokolvek samozrejme.. ja mam stitnu vraj v poriadku, riesili mi to tento rok, zrovna ako som bola tehotna mi robili komplet krv, aj na stitnu, takze aspon to viem... ale stale mam troska podozrenie na mm, ci ma on tie spermie v poriadku... no uvidime, ak sa nebude dlhsie darit, tak pojde na vysetrenie.

linuska1
3. dec 2011

@monika2712 a nechce si ich dat vysetrit uz teraz?... preventivne?.. aby ste zbytocne nestracali cas.. aj ked ich bude mat asi ok... ved ste uz cakali babatko....

monika2712
3. dec 2011

@linuska1 hm mala som bezplodove tehotenstvo, cele to moje bolo take zahadne.... mozno to cele bolo iba velka nahoda.. rozmysla nad tym, aj ma doma papiere od urologa, ale neviem ci by mu ten vysetril vsetko, vraj urologovia nerobia morfologiu alebo daco take.. tak uvidime, mozno by si to mohol specialne vyziadat... asi to skusime v januari poriesit ak dovtedy neotehotniem..

asemilka
3. dec 2011

bre ranko 🙂

esmemia
3. dec 2011

Ahojky,tak ja mam navarene,krmim malu a som dnes 4 DC a mam po mrske :D

lienkalienocka
3. dec 2011

@monika2712 ahoj, nechcem ti do toho kecat, len poradit. my sa snazime 9m a nic, mm bol na spg. vsetko co nema mat ma. teraz si uz aj vnutri nadavam ze som ho tam neposlala skorej. uz sa mohol liecit. samozrejme ze to nemusi byt vas pripad ale po tejto skusenosti by som si hned dala urobit spg

monika2712
3. dec 2011

@lienkalienocka dakujem za radu, nesnazime sa este tak dlho ale dam tomu este tak dva tri cykle a ked nic pojde mm na vysetrenie, ale mozno aj skor lebo on mal ist aj tak kvoli inym veciam len sa mu nechcelo zatial.

katussska24
3. dec 2011

Bre ranko, uz si pisete? co mate dnes na plane? ja musim upratovat a hodim uz advetno-vianocnu vyzdobu.
inak same zle spravy.....dnes mi pisali moji podlahari ze nasa podlaha je dost limitovana a asi sa prestane vyrabat :( vcera ta super sprava s DNP, kt. si platim od janurara...skvele.... 😖 a inak musim sa ucit na skusku nech to spravim ...a strasne sa mi nechce 😒

katussska24
3. dec 2011

a ab som nezabudla... asi mam konec plodneho obdobia -aspon podla tej "super"kalkulacky na webe -takze nase snazenie 7:DC,9.DC,11.DC,13.DC,17.DC. akoze tie dni 14,15,16 to sa nedalo :( najblbsi cas tyzdna hadky, nervy(sice nie s manzelom🙂...bola som rada ze spim. 😒

katussska24
3. dec 2011

@monika2712 monik, ty co mas nove? s tym gestapom za chrbtom co mam v praci sa mi neda pisat...a uz vobec nie ze modrykonik, lebo by asio cela agentura dostala spravu ze som 100perc tehotna... 😀
no co, ideme na pizzu do rovinky? 😉

marcovka1
3. dec 2011

@linuska1 no ved ani nam sa nedari ☹ neviem ci tiez neskocim k lekarovi ,lebo zase mam take svrbenie zo spodu a neviem ci to nemam od leta ach tie kupaliska 😠 ja hned nieco chytim naposledy to boli ueroplazmi 😝 tak nech mi spravi vytery 😖 tiez pockam tento cyklus a ked nic tak ine len zasa ist k dokimu 😖 milujem liez na kozu 😀

alyce
3. dec 2011

@monika2712 ahoj, neboj, ved sa snazite uz od stvrtka, tak ak aj ovu bola, tak ste miesili a to je dobre. Predstav si, ze mna od vcera vecera bolia na dotyk prsia a mam pocit, ze uz uz dostanem, pritom mam este 4 dni cas.... A ja som teda PMS uz 4 mesiace nemala.... Hmmmmmmm

monika2712
3. dec 2011

@alyce ale hej stvrtok sme sa snazili len mam pocit ze vo mne skoro nic neostalo neviem preco aj som mala nohy hore, aj tak vytieklo, este dnes vecer skusime a uvidim co ta teplota zajtra povie
@katussska24 moja ja som na zahori u otca, sme sa najedli a teraz drahy pili drevo s otcom, ja som odskusala nas novy vysavac na listie co mame darcek k vianociam ale vyprosikala som ho od otca uz teraz lebo potrebujeme to nase listie zliklidovat, tak tento roo budu same prakticke darceky, na narodky dostanem kubik dreva 🙂 aby sme mali cim kurit 🙂