icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
3. dec 2011

@monika2712 no mne sa uplne sprav tak ako by osm bola tehu v priberani,co mesiac to som pribrala skoro kilo,teraz sa drzim,alemin 10 potrebujem dat dole aby som sa ako tak citila a dalsich 10 aby som bola aspon na vahe zo strednej
ale n atie mozem zabudnut,tak aspon tych 10 keby som schudla

esmemia
3. dec 2011

@jasin
@monika2712 idem aj ja,dobru nocku

jasin
3. dec 2011

@monika2712 ani mne sa nechce ale od 3tej som nevypla notebook zajtra budem len tak klipkat ocami 😒

monika2712
3. dec 2011

@esmemia bru zienky. ja este dokukam diesla a pojdem skusit spat tiez 😉

asemilka
3. dec 2011

@jasin bru noc 🙂

jasin
3. dec 2011

@monika2712 tebe ten diesel neda pokoj 😉 😀

asemilka
3. dec 2011

@esmemia @monika2712 ja dopijem kafe a tiez idem. mne sa po kafe dobre spinka 🙂 🙂

monika2712
3. dec 2011

@asemilka to fakt? a ja citim jak keby bolo 8hodin.. akoze neviem dokedy mi bude ta kava slapat.

monika2712
3. dec 2011

@jasin tak mam to rozpozerane, tak uz to dokukam.. a pomaly mam aj dostrikovany ten jeden stvorec.. uz len par riadkov.. 😀

asemilka
3. dec 2011

@monika2712 ja mam kafe ako relax 🙂 mna to pekne upokoji a mozem ist haji 🙂

monika2712
4. dec 2011

Bre ranko zeny, tak tej mojej ovulke sa dako nechce vyvrcholit, zacinam mat obavy ci k tomu vobec pride... bolesti som mala v piatok, hlien tiez... a dnes je nedela a teplota az teraz klesla a to uz by mala stupat.. hmm.. dufam, ze sa mi to niekde nezaseklo a ze ten folik nakoniec praskne.. tak to vyzera, ze nase snazenie sa este neskoncilo, ze budeme musiet zajtra pokracovat... ach jo fakt som myslela ze najneskor dneska uz bude po.. 😠

asemilka
4. dec 2011

@monika2712 asi to tak ma byt 🙂 ze sa mate viac snazit 😉 🙂

inac, dobre ranko vospolok 🙂

jasin
4. dec 2011

Ze dobre ranko.. ja strasim od piatej 😖 trebalo sa mi stazovat ze nemam ziadne tehu nevolnosti 😔 Ale co uz nejak to zvladneme🙂

Inak uz len2tyzdne a mame Vanoce..

asemilka
4. dec 2011

@jasin bez jedneho dna tri tyzdne... az tak sa zase neponahlaj 😉 🙂

jasin
4. dec 2011

@asemilka Ja som aj chcela napisat 3ale ta dvojka tam je taka krajsia 🙂

asemilka
4. dec 2011

@jasin 🙂

svokra pisala smsku manzelovi... ze kedy to prideme na sviatky... nevadi, ze sme jej uz tri krat hovorili, ze chceme byt sami dvaja... 😠 aj ked manzel skor rozmysla, ze chce ist k nasim... taaaaaaak neviem... ja som myslela, ze si to vyskusame sami dvaja...

katussska24
4. dec 2011

zdravim vas aj ja 🙂 no mna vcera diagnostikoval manzel ze som urcite tehotna 😀 neviem z coho to usudil,...ale kiez by mal pravdu 😉 ja nejak citim brucho stale, teda skor podbrusko...trocha picha a trocha tlaci...zeby 😕 ??? bojim sa tesit a dufat...a viem ze je skoro 😔

esmemia
4. dec 2011

@katussska24 kedy necakas moja?
Aj ja zdravim

monika2712
4. dec 2011

@katussska24 aleco moja?? zebyyyy predsa? no ja mam prave obavy ze ta moja ovulka zblbla a nakoniec z nej nic nebude :( akurat sme na obede v Karlovke, nechcelo sa mi varit dneska 🙂

asemilka
4. dec 2011

@katussska24 mne manzel objednal predplatne casopisu mama a ja, lebo ze mi treba naberat informacie 😀 tak bodaj by mali ti chlapi pravdu 😉 🙂

esmemia
4. dec 2011

@monika2712 dobru chut prajem :D

monika2712
4. dec 2011

Jaaaj baby som sa obzrala zase, jasin mi vcera spravila vhut s lasagnami, ci ktora to bola... tak som dala paradajkovu a lasagne a fuciiim 🙂

alyce
4. dec 2011

Dievcata, tak co sa deje v mojom bruchu... Mam pocit ze uz, uz dostanem a to uz 2. den! Dufam, ze to este 3 dni pocka, lebo pri takycho kratkych cykloch ze 23 ,24dni mozem ist rovno na transfuziu... Som sa stazovala ze nemam PMS a teraz sa to na mne vŕši....

katussska24
4. dec 2011

@esmemia teraz som 18.DC, takze o 10 dni...od vcera jemne citim prsia, plus sem tam to brucho...ta ale neni to nic prevratne...v podstate to mam aj tak.... 😖 takze mi ostava len sa vrucne modlit.... 🙄

katussska24
4. dec 2011

@asemilka fiha to je priprava 😉
no keby tak mali pravdu. lebo ja mam pocit, ze moja intucia uplne vypla, resp. ju zoskratovala moja tuzba a sny 😵

katussska24
4. dec 2011

@monika2712 no ja neviem...ono sa to tazko poszdzuje, ked ja si teraz v nadeji vsimam kazde pichnutie brucha... 😅 ale zda sa mi hovadina ze by to bol naznak ovulky alebo co - kedze hlien uz neni vobec. a dnes som mala na nohavickach nieco ako strasne husty hlien, len taku "mini kopku"...na zvysok plavcov to nevyzeralo, tak som nechapala co to je....fakt ze uplne husty hlien -maximalne ako si viete predstavit taka niekolko mm "gucka"... som nato kukala ako puk... cim sa viac a viac pozorujem, tym menej o sebe viem 😉

monika2712
4. dec 2011

@katussska24 no moja, chapem, tazko zistit ze co sa vlastne deje, treba vyckat.. ja napr mam pocit ze je po ovulke.. hlien sa neda uz posudit, ked je zmiesany, ale je tam skor husto ako vodnato... takze myslim ze uz sme po... aj ked som len 12 dc.. a teplota tomu nenasvedcuje vobec.. tak som faaakt zvedava ze co to moje telo zase vymysla za blbosti 😠 😠

linuska1
4. dec 2011

@marcovka1 hej celkovo je to perfektne oddelenie..🙂) ja si stale hovorim ze budem chodit pravidelne.. aj teraz som bola 1x co sa mala narodila.🙂)) som nenapravitelna..🙂)) ja ani neviem ci mam chut sa snazit kym nemam v rukach vysledky..🙂) soom v takom neutralnom postoji..🙂)

katussska24
4. dec 2011

@monika2712 fuha...no neviem. mozno je nejaky "skoroovulacny mesiac " 🙂 🙂 🙂
ja by som bola aj rada, kedze cez tie "tabulkove"naj dni sa nam velmi nedarilo byt spolu... 😠 jaj...no co ti poviem...chcem byt tehotna a basta, bez debaty !!! ved tolko to spominame tie Vianoce...a na Vianoce sa maju predsa plnit vsetky tajne zelania, nie? 😉

ja akurat kukam tu teoriu na moju skusku -tento tzden koncim kurz...a nechapem ze som len tento rok zostatnicovala...nic mo nejde do hlavy. 🙄

monika2712
4. dec 2011

@katussska24 no mne sa dneska nedari so strikovanim, mam tu blbu vlnu, taku moc chlpatu s tou mi to nejde, tak uz som tri krat zacala a tri krat vyparila.. otras. neviem ci zvladnem ustrikovat este 15 stvorcov, asi budem musiet kupit inu vlnu 😒