Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@danka.chomka no dakujem si ma trosku ukludnila .. som sa zlakla lebo ma tak bolelo brusko ako ked ma najviac ako sa len da bolelo cez mrchu tak somsa bala a do toho spinenie ja uz som bola pripravena ze idem do nemocky keby nieco 😒 ale hlavne ze to preslo 😉
@katie233 aj ked bolo v piatok? no odpocivam a zajtra idem ku nasim trosku oddychnut a od stredy ma mm dovolenku tak budem 2 tyzdne vykladat nohy 😀 😀 😀 😀
@deniskateniska ja som pri prvom tehotenstve až do 5. mesiaca cítila, kedy by som mala mať mrchu. Tiež ma pobolievalo v podbrušku. Akurát som nešpinila. To sa mi stalo len raz, prerábali sme byt, trošku som sa ponamáhala a bolo to. Zrovna bol Silvester 😝. Odvtedy mi manžel nič nedovolil robiť 😀.
@lin123 vitaj 😵 a nech sa darí 😉.
@katie233 no to je normalne ze boli ako pri mrche bo to sa roztahuje maternica to hej ale toto bolo riadne ako ked som sla rodit proste riadne... no ale uz len trosku.. a aj mne mm dnes zakazal cokolvek robit tak som mala vylozene nohy a potom sme boli na prechadzke na zmrzku 😀
@deniskateniska ešte sa chcem spýtať: koľko po pôrode si dostala 1. mrchu a kedy sa ti upravil cyklus? Ja som mala prvú, keď mal malý necelých 7 mesiacov, ale cyklus mám stále nepravidelný 😖. Pred tehotenstvom presný ako hodinky a teraz 😝...
@katie233 ja som dostala po 3 mesiacoch mrchu 😒 som dufala ze si dlhsie oddychnem 😀 😀 ale sa mi hned upravil... teda nemala som nepravidelny... 🙂 asi nikdy v zivote... kedze uz sa snazite tak nic ale ja by som to riesila na gynde asi antiko na dake 2 mesiace a potom by som vysadila 🙂
@deniskateniska hm... to je fajn, že sa ti tak rýchlo upravil 😉. Ja mám ísť v októbri na preventívku, tak to ten mesiac nejako vydržím.
@katie233 no ak dovtedy nebudes tehu 😀
ahojte baby
rada by som sa vás spýtala,teda skôr tých,ktoré ste už boli tehu a máte skúsenosti,aby bolo možné,že na tretí deň od počatia pocitujem príznaky?
ovuláciu som mala 8ho, tri dni predtým sme sa posnažili 🙂
no a od toho týždna ma bolia prsia a v podbrušku ako pri ms ale tá bolest je tupá,nie ostrá
do ďaľšej ms mi ostávalo pritom cez dva t
vďaka za rady 🙂
@micinka111,ahoj mozne to je,kazda zena to ma individualne,ja ked som bola tehu tak priznaky som mala zhruba mesiac po oplodneni,ale nedopadlo to dobre,skus par dni pockat a sprav si test🙂
@katie233 noo, planujeme po lete.. 🙂 ..snad to stihneme nez bude mat Domca 3 roky.. 😀 No ale super, tak sa tu citame.. 😉
@micinka111 mne nap. pri prvom tehu prestala chutit kava.. Ale hned.. ovela skor, nez som vobec len tusila ze som tehotna.. az spatne som si uvedomila, ze to bolo presne od toho casu.. 😉 No tie klasicke priznaky ako bolest prs.. az po mesiaci.. No myslim, ze je to individualne..
@deniskateniska no ja si cez den ani nemam kedy uvedomit, že som tehula pri nasej malej, iba ked sa obliekam 😀 no uvidime zajtra co povie ta dokina, dufam, že tam aspon fliacik uvidime 😝 😅 vecer ma pobolieva brucho, ale to asi z celeho dna, predsa to je ine, ked uz jedno dieta doma mas, ako ked sme boli prvykrat tehotne. zajtra pisem, mysli na mna a drz paluchy 😎
@cumliatko drzim myslim cakam... 😀 😀 ja to citim ze som tehula bo mi je zleeeeeeeeeee akoze nevraciam ale teraz sa citim ako poopici ☹ 😠 joj a uz som sa aj najedla sa bojim ze to pojde von 😅 🙄 a udychcana som z tohto tepla... 🙂 a v tehu knizke mam termin 6.4. tak som zvedava kedy ty 🙂
@micinka111 ja som vedela ze som tehu ale tak ja som mala priznaky ako pri romikovi... ono je mozne podlamna hladaj bociany 🙂 zaruceny zna-k 🙂 🙂 🙂 a uz len cakat ci bude meskat moc sa nad tym nezamyslaj bo to moze aj byt ze si to prajes a tak telo sa tak sprava... na 10 den po ovulke je uhniezdenie tak to budes pravdepodobne citit ... 😉 aspon ja som 🙂
no čaute baby, už som sa konečne dostala k PC, malá išla búvať. aj mne je akosik nevoľno, hlavne z pachu z jedál, včera mm si opekal v mikrovlnke slaninu a klobásu, skoro som sa dogrcala 😀 no na gynde sme videli s dokinou plodovú vodu a taký fliačik 😅 ale to preto lebo zas mám čosik s maternicou a je to horšie vidieť, ale je to tehu na sto péro 😎 , vyfasovala som knižku a termín zatím máme 7. 4. 2012, keď sa nebude ponáhľať ako prvé, budem asi rodiť na narodky /11.4./ 😀 Na ďalšiu kontrolu idem 5. septembra, to už bude všetko kráááásne vidieť. Brala mi aj krv-4 ampule 😠 Tak si môžem v kľude užívať dovču a nestresovať, bábo je tam kde má byť a je mu určite fajn. Už som to skoro celej rodine rozkecala 😀 😝 Naši majú obrovskú radosť.
Kocky 😅 myslim ze sme v tom 😵 😵 😵
inac zienky neviem ci je to indi vidni ale mne na nevolnost zazracne pomaha mango, asi tym ze ma dost fruktozy tak stabilizuje tie hladiny a do minutky mi nic nie je. Teraz mame doma zasoby manga. bolo mi zla len asi zo tri krat ale to tak ze som si aj priala nech ide daco vonku lebo to bolo na nevydrzanie ale odvtedy nic. tak sa aj vytesujem. vcera sme dokonca s muzom spravili 10 km prechadzku a vobec som nebola unavena. Som sa docitala na jednej anglickej stranke ze pohyb v tehotenstve okyslicuje krv a tym padom sa da unava na ustup tak vcera sa to u mna potvrdilo. Niekedy vsak citim ze radsej treba posluchnut telo ked si pyta oddych, lebo ked som dalej ,,aktivna" zacne bloiet brucho tak vtedy uz viem ze radsej sa dat do kludu. @cumliatko aj mne podla kalkulaciek vychadza 7.4. 😉 tak uvidime jak to nakoniec dopadne 🙂 neviete inac odporucit nejaku dobru astroknihu o baranoch? by som si chcela nieco nastudovat. ale nieco seriozne 🙂
@genialna díky aj tebe 🙂. Bolo by fajn, keby sme to "spolu" prežívali 😵.
@kukucg super 😵, gratulujem. Pekne sa to rozbieha 😉.
@jananis ja som testovala v deň vynechania mrchy a už bola druhá čiarka viditeľná 😉. A to nebol ani ranný moč, robila som test až po príchode z roboty 🙂. Ja som bola u dokyho asi týždeň po vynechaní MS, ale ešte nič moc nebolo vidieť. Ale aspoň skontroloval, či je uložené tam, kde má 😵. Keď testneš a vyjde pozitívny, tak tam zavolaj, každý doky objednáva inak. Ja som mala predtým zdravotné problémy, tak ma chcel vidieť hneď a potom som chodila každý týždeň 🙂.
@cumliatko tak super, už to je oficiálne. Ešte raz gratulujem a prajem bezproblémové tehu 😵.
babeny genialna, frca a deniskateniska díky moc za rady 🙂 😉
ahojte, tak uz som spat po dovolenke. bolo tam krasne, ale uprimne som sa tesila domov, pretoze mi nerobilo dobre slnko a strasne sa mi sprotivila ta ich strava 😝
@cumliatko no mozno budeme rodit v rovnaky den, ak vsetko dobre dopadne 😉 inak, u mna to je tiez pestre, pretoze 6.4. sa narodila moja krstna, 5.4. moj ujo a 4.4. moja babka, ktora bude mat buduci rok 70 rokov, takze same oslavy 😀
@deniskateniska presne tak, radsej skor, ako neskoro, inak tie zuby su strasna ostara 🙄
@zasha ten moj doktor sa vola Frantisek Janicek a v zivote som sa u ziadneho lekara nestretla sa takym profesionalnym a zaroven neuveritelne ludskym pristupom.
inak ma dost pobolieva brucho, nie stale, ale aj tak sa bojim, aby bolo vsetko v poriadku. dnes som bola na kontrole, vraj sa nic zle nedeje, vsetko je tak, ako ma byt a dokonca mi lekar ukazoval, ako malemu bije srdiecko 😵 nevedela som, ze to bude vidiet uz tak skoro.
ja by som to tiez najradsej rozkecala do celeho sveta, ale stale sa bojim, aby som to nezakrikla, strasia ma tie hrozive percenta potratov a potom mam este obavy zo skriningu. 😒
@cumliatko gratulujeeeeeeeeem oficialne.. 😉 uz nemusime opasky potajomky povolovat 😀 😀 😀 no asi mas naopak otocenu maternicu hodne zenam sa to urobi po porode... 🙂 ale je to normalne len ta nepotesim pravdepodobne budes mat bolesti do krizov, ale da sa to zvladnut ja som mala pri romikovi a zijem 😀 😝 😉 juj rada som ... my mame 6.4. terim na svagrove narodky 😀 😀
deniskateniska
sjuzan77
baby vy sa máte aj ja chcem bociana 😀
@sjuzan77 neboj secko bude ok, hlavne nemysli na nic zle rozpravaj sa s babom a uvidis vsetko bude ok, ja mam skor strach z toho aby som nieco neprivolala tak radsej hovorim ze je vsetko ok... no ja som bola prvy krat pri prvom synovi u doktorky v 7tt a ked som videla bit to srdiecko som sa rozplakala uz sa tesim kedy budem vidiet nasho bambulka maleho 😀
@mima1983 Ahoj, my sme spat z dovolenky a bolo super... Citala som, ze si mala probl. s femib. - uz je to ok. Ja ho uzivam a vsetko je ok... tak dufam, ze aj u teba. Merala som aj bazalnu a s muzom sme pozorovali vsetky babatka na plazi a zacal zistovat ci to mozu, ci nemaju byt v chladku, ake maju plienky a pod. pravdaze ako tichy pozorovatel, tak som sa na nom zabavala 🙂

ahojte.
pridavam sa do skupiny, tiez sa uz snazime od juna tohto roku, od vysadenia HAk mam nepravidelny cyklus, tak mi Mudr. predpisala Duphaston a snad sa nam podari..a budem terza cakat o pondelka ci dostanem menzes a 24.8. idem k doktorke...tak som zvedava, ci uz som. 🙂