icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

sjuzan77
15. aug 2011

@micinka111 neboj, prileti 😉
@deniskateniska bol to neuveritelny pohlad 😵 15.9. mam dalsiu kontrolu a bude mi robit 1. skrining, tak ked vsetko dobre dopadne, tak to potom oznamime vsetkym

deniskateniska
15. aug 2011

@sjuzan77 jasne ze dopadne 😉

kukucg
15. aug 2011

@katie233 Dakujem 🙂 Ja som mala dostat mrchu len dnes tak sa este bojim tesit ale tusila som tam nieco je tak som spravila testik a celkom pekne ciarocky tam boli 😵 len ma trochu pobolieva brucho tak dufam ze bude vsetko ok a mrcha uz ani nepride 😖

zasha
15. aug 2011

@sjuzan77 na tom skríningu co vsetko robia, co sa zistuje ?

deniskateniska
16. aug 2011

@zasha to pomeraju babo a zistuju ci nema rastep chrbtice pery a take vrodene alebo nevrodene vady.. aspon sa mi zda...

zasha
16. aug 2011

@deniskateniska ahaa, a to sa v ktorom tyzdni zistuje?

sjuzan77
16. aug 2011

@zasha ja budem vtedy v 11 tt, ale neviem, ci je to pravidlo, mozno to zavisi aj od lekara. a este mi doktor hovoril, ze si mam v ten den doniest cd a nahra mi ultrazvuk 🙂

zasha
16. aug 2011

@sjuzan77 no jupi, budes mat tlkot srdiecka 🙂

deniskateniska
16. aug 2011

@zasha to zalezi na tom kedy prides na prvu prehliadku, a potom kedy ta objedna na dalsiu.. UTZ sa robi tak kolo 13tt ale nie je to pravidlom zalezi to len a len od doktora.. tak ako kedy ti da tehu knizku a tak... nam davaju hned inde az po ukoncenom 3 mesiaci...

zasha
16. aug 2011

hmm, zaujimave. ja som na tom teraz tak, ze prave dnes (NE)ocakavam mrchu, takze kazdy dalsi den bude prekvapco, ci hej ci nie 😕

danka.chomka
16. aug 2011

no zienky ja som dnes bola s muzom na obed pocas prace a mu hovorim ze boh vie ci je vsetko ok boo ze dva dni sa podozrivo dobre citim. dosla som do roboty a mala som fakt vela toho dneska a si hovorim v duchu jake mam dobre babatko ze ma necha pracovat. jak som si toto pomyslela do desiatich minut som myslela ze umriem 😀 strasne blbo od zaludka, smad nenormalny, horucava ma zalievala som myslela ze sa tam dohola budem musiet vyzliect. tak aspon mozem byt kludna svojim sposobom, mam co som chcela 😀

tatya
16. aug 2011

no totooo 😲 par dni som tu nebola a Vy ste uz vsetky tehotne 😀
ked som Vas citala, hned sa mi vynorili spomienky na moje prve tehu a zosilnela ta chut na dalsie babo 😅
v pondelok ideme na dovolenku, tak dufam, ze tam uz manzela zlomim na snazilkovanie, ze chcem a chcem a chcem 😀 😀 😀

divetta
17. aug 2011

Ahojte tehulky 🙂 Ja som najnovsie pochodila tak, ze som dostala Duphaston. ☹ najblizsie 2 mesiace neni velka sanca na tehu. Takze ja zacnem asi az na zimu 🙂

mima1983
17. aug 2011

@barbora21 ahoooj, už je to s femibionom ok, neviem, mozno som mala fakt len nejaku crevnu chripku alebo co 🙂 uz je to ok... My sme v pondelok zahajili snazilkovaciu etapu naplno!!! 🙂) tak uz sa len zasobit tehotenskymi testami a cakat 🙂) sama som straaasne zvedavá i ked mi to este tak velmi nedochádza, ale je to asi dobre takto, nie je dobre sa na to moc upnut a mysliet len a len na to ze sa to musi a musi podarit... to neni podla mna dobreee.... tak uvidime, kazdopadne budem referovat keby daco 😉

barbora21
17. aug 2011

@mima1983 No super, tak drzim palce...podla mna najlepsie je ked ti to "dojde" az s pozitivnym tehu testom 🙂 a nasledne potvrdenim od gynekol. - vtedy to je asi najvacsia radost 🙂 a dovtedy len dobra nalada, uzivat si to a snazilkovat sa 🙂

barbora21
17. aug 2011

@zasha Drzim palce 🙂

nena13
18. aug 2011

@divetta Aj ja som dostala dupik,aby mi trošku natiahlo cyklus,lebo mám dosť krátky23.

zasha
18. aug 2011

@barbora21 dakujem 🙂 uvidí sa... a ty si na tom ako?

kukucg
18. aug 2011

@sjuzan77
@zasha aj ja idem na prvy skrining v 11.tt, dnes som bola u lekarky, kukla aj sono, ale bol tam este iba maly fliacik, taky biely 😅 sliznica je vysoka, takze vraj dobre, o 3 tyzdne hovorila ze mozem dobehnut na UTZ aby sme kukli srdiecko a koncom septembra na ten skrining a vsetko 🙂 dufam ze to bude ok vsetko 🙂

Inak mi byva rano uz dost zle, zda sa mi to skoro.... ci???? Napina ma a je mi blbo 😒

barbora21
18. aug 2011

@zasha My chceme zacat koncom septembra, takze teraz zatial je v popredi femibion a meranie bazalnej teploty a potom pojdeme na to 🙂 Ale ako sa poznam nevydrzim to a zacneme aj skor 🙂

sjuzan77
18. aug 2011

@kukucg mozu ti uz zacinat nevolnosti, kazda zena ma iny organizmus a inak svoje tehotenstvo zvlada. ja ho zvladam na houby, resp. nezvladam ☹ vychytala som celodenne nevolnosti, nie som schopna akejkolvek cinnosti, dnes som bola 1x v praci po dovolenke a myslela som, ze dusu vyplujem. asi budem nutena ist na pn 🙄

katie233
19. aug 2011

Ahojte 🙂,
ako sa darí?
@kukucg
@sjuzan77 to vám nezávidím, pri prvom som si užila svoje. Mne tiež hneď bývalo zle, najprv len ťažoba na žalúdku, a od nejakého 9 týždňa aj zvracanie. Ranné nevoľnosti som nemávala, dokonca som v pohode fungovala do poobedia, ale ako sa blížila záverečná v robote, tak to začínalo 😝. Domov som už bežala a po príchode som až do večera objímala WC misu 😀. A toto trvalo do 5. mesiaca. Dúfam, že teraz to bude lepšie.
Baby, nemáte niektorá skúsenosť? Poslednú mrchu som dostala 9.8., skončila 16.8. Včera som však od rána do večera cítila pichavú bolesť v pravom vaječníku a ťahalo sa to až ku krížom a trochu som špinila. Mohla to byť ovulka, alebo uhniezďovanie? BT meriam od 17.8., to som mala 36,7, druhý deň 36,7 a dnes mi klesla na 36,5 😝. Výtok žiadny, hlien žiadny 😠.

deniskateniska
19. aug 2011

@sjuzan77 no ja som sikupila nakoniec vitaminy na prvy trimester sa mi zda ze mi tak zle nebyvalo ze mi to trosku pomaha... a cely den zujem zuvacky.. vcera rano som sa "rozpravala" s misou zachodovou 😀 😀 a najradsej by som len spala a lezala... ale neda sa este pri dietati 😀 ale aj pri prvom som len prelezala som bola sice v praci ale som robila uctovnicku a predavacku dokopy tak som sedela v praci ... a potom som sla na pn bo som uz nezvladala... ale druhy trimester je lepsi 😉
@kukucg kazda zena ma iny organizmus... mne byvalo pri prvom zle od 7-8tt a tak mi je aj teraz... ale predtym co mi byvalo zle som tomu nepripisovala ked som nevedela ze som tehu...
@danka.chomka 😀 😀 no aj mne je chvilku dobre a vzapati bleeeee 😀 😀 😀 len zuvacky zujem...

deniskateniska
19. aug 2011

no ahojte mne dokyna volala ze mam si prist po recept ze mam zle vysledky tak neviem co ani ako poslala som mamu hned po recept ze nech to mam co najskor doma.. som zvedava co to bude 😅

danka.chomka
19. aug 2011

@deniskateniska mne je nejako podozrivo dobre posledne dni, asi tym ze nejak castejsie jem lebo mam zrychleny metabolizmus, ale pomenej, lebo ked si poviem ze ved najem sa asppon dlhsie vydrzim nejest tak vtedy mije dost na houby 😅 by som sa aj rada prejedla keby sa dalo 🙂 vysledkov sa neobavaj ti doktori su tiez na hlavu v jednom parametri je clovek na spodnej hranici alebo co a uz cirkusuju. Telo je uzasne mudre, castokrat mudrejsie nez lekari len ich furt svrbia prsty 🙂 neobavaj sa urcite ste ok. Ja by som niekedy bola rada keby mi zle byvalo nejak pravidelnejsie aby som mala istotu ze ide vsetko jak ma, lebo sa citim az prilis fit na to ked si to porovnam s 5ym a 6tym tyzdnom 🙂 ja idem na dalsi tyzden na krvne testy atd tak som zvedava s cim mna vystresuju 🙂

maminka142
19. aug 2011

@divetta prečo si myslíš, že nie je velka šanca na otehotnenie, ked si dostala duphaston???? 😖 Ved snažilkovať sa môžeš stale nie? Ja som tiež dostala duphaston ( na 15 deň mc, som bola u lekara a pichol mi injekciu, na uvolnenie svalov, či čo... Že vraj na lepšie otehotnenie...) A od 19 dňa užívam 2x1 tabletu duphastonu denne, po dobu 10 dní ( to mi vchadza do 28 dňa cyklu...) A ak dostanem mrchu, tak od tretieho dňa cyklu mam užívať tablety, ktore mi predpísal, nejaky CLOSTILBEGYT, vraj na lepšie oplodnenie 🙂 A mam ich užívať 4 dni, tak uvidím, či to pomôže 😉 Inak dnes som 5-6 deň, po oplodnení a už som si robila aj test - SOM NEDOCKAVA 🙂 Ale bola iba jedna čiarka ☹ Skusi si ho urobiť ešte raz o nejakych 6 dní a snad budu 2 čiarky 😉

mimi1111
19. aug 2011

ahojte v tejto teme som tu nova minuly tyzden som mala potrat a strasne chceme babo vlastne tento rok uz druhy krat 😢 😢 dufam ze coskoro sa nam to podari

misa77
19. aug 2011

ahojte.my sme uz zacali pracovat na druhom babu,lebo jednu nezbednicku mame bude mat v oktobri 2 roky a chyba jej nejaka kamoska alebo kamos 😉

cumliatko
19. aug 2011

@mimi1111 ☹ 😔 , neboj, toto je plodná téma, určite sa zadarí a budete mať zdravé a krásne bábatko! Držím paluchy 😀 😎

ellit
19. aug 2011

ahojte snazilky a buduce maminky. Tema je po lete zaciname a leto je v plnom prude a vy uz ste tehulky 🙂) Ja idem v septembri na cytologiu a ked dopadne vsetko tak ako ma, zaciname sa snazit 🙂 Tak neviem, ci aj taketo oneskorenkyne k vam mozu 🙂