Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@kukucg ja viem ze to nikto nevravi, ale ako fakt na co si mam robit nejake nadeje?? jaky to ma vyznam? ved budem este viac sklamana ako som teraz... ak sa nahodou udeje zazrak tak fajn.. budem rada.. ale nemienim si nahovarat dalsie dva tyzdne ze to vyslo, ked na to nemam jediny dovod..
a ten hlien je uz teraz taky, ze tam by uz spermie neprezili, takze koncim tym padom aj s tohto mesacnym snazenim.
Tu mate moj uzasny graf na ukazku:
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b
Je tam aj minuly mesiac, tak si mozte porovnat..
@monika2712 No vsak ti nikto nevravi ze si mas robit falosne nadeje, len aby si to nebrala tak negativne a nevzdavala to... nemusis si ani nic nehovarat len na to nemysli, a ak nemas hlien neznamena to ze si nemozte uzit aj tak... ved si bola taka pozitivna vzdy a niekto hovoril raz, a tusim ze si to bola ty ze novy cyklus-nova nadej 🙂
@kukucg my cez tyzden nemame cas ani energiu na snazenie.. takze to nebudem robit na silu, a hlien je husty, takze tam by neprezili... koncim, tento mesiac uz neriesim nic.. uz nebudem ani merat.. mam v pazi.. nikam to nevedie.. som z toho na prasky aj ja aj manzel ked ma vidi jak doma rumazgam..
@monika2712 no je pravda, ze ten graf je divotvorny...ale pre istotu meraj aj dalej...ktovie, co sa bude diat? mozno oneskorena ovulacia, dajte si aj tak kazdy druhy den sexik. Jasne, zena najlespsie sama citi, ci sa nieco deje alebo nie, no este stale mas tym padom sancu, ak ovu este nebola
@alyce prave som to pisala hore.. my cez tyzden nemame ani cas ani chut ani energiu.. nema to vyznam, proste ovulka chcela mozno aj prijst, aj hlien bol, ale folik asi nepraskol alebo nebol dostatocne dozrety.. kedze prisla tak skoro, tak asi nestihol dozriet..
@monika2712 inac, ja mojmu drahemu vobec taketo veci nehovorim. Nech si radsej mysli, ze mam na to furt chut. Ostatne si vybijem tu ma MK. No dievcata, ja teraz musim ist pracovat, ale na obed sa vratim. Moni, my ta fakt len povzbudzujeme, ale mas pravo byt nasrata a je dobre, ze si to vyventilujes. A lepsie tu, chlap tomu podla mna nemoze rozumiet... myslim tym nasim sialenym pocitom
@monika2712 monika mozno dozrel v druhom vajecniku.nebola si teraz na sone????nebud nahnevana na nas chceme ti dat nadej ze este ovu mohla byt.ja teraz som tiez tak ze neberem vitaminy tak ktovie ci bude ovu.lebo ked so brala sarapis ovu krasne prisla,teraz vyskusam bez toho,mozno ni ale neva
@monika2712 cakaj este a meraj.mozno sa chystal na dozretie ale stava sa aj to ze bol nedozrety ale stale moze prist ten druhy vajecnik.mne stale dokt pozera oba vajecniky
@monika2712 Ja viem zlatko a ako pisu kocky, manzelovi ani nic nevrav, mam pocit ze je to tlak ktory chlapi neznesu a vyventilovat sa mozes tu 🙂 verim ze nemate energiu na snazenie, ale ved sa snazit nemusite len som vravela ze si mate uzit ked budete mat chut, pomojkat sa a tak, mozno to bude cele lepsie 🙂
@ktore prepac, nie som nahnevana na vas.. len na moje telo a vsetko... je mi fakt do placu a to sedim v robote a snazim sa to drzat v sebe ale moc to nejde...
s tym lavym si nerobim velke nadeje. nepamatam kedy som ho naposledy citila.. a na sone som nebola tento mesiac..
uvidim este mozno par dni pomeriem, ale ak bude stale dole, tak je to jasny anovulak.
na dnes vas asi opustam, musim ist robit.
s tym manzelom mojim.. neda sa mu nepovedat, lebo on sa ma kazde rano pyta, dokonca mi pripomina teplomer.
@monika2712 tak si kup ten ovu test aby si aspon mala aj druhy dvokaz.
@ktore ovu testy u mna dako dobre nefunguju, malokedy mi vysiel pozitivny, vtedy ked som mala podla krvi top, tak som mala len slabu ciarku.. stoji to kopec penazi, kaslem na to.. to by ma este viac vystresovalo.
Ahojte kocky...
tak ja tomuto uz vazne nerozumiem....v sobotu 25DC - male spinenie, vcera v podstate nic len vecer nejaky naznak.....no a dnes 27DC nic...ale som pripravena na prichod mrchy.....☹
Kocky odvtedy ako beriem tie vitaminy Baby plan - mam to cele nejake pomenene...rozhadzane..alebo zeby to bolo fakt tou psychikou? 😀
@ktore
......asi skusim ten femibion 800..
vcera bola riadna depka....☹ dnes som uz ale zmierena...a cakam tu mrchu mrchavu....jooooj.....vedela som, ze to nebude az take lahke...ale predsa len do 3 mesiacov sa to mohlo podarit....
Ako to je? ak sa nepodari do pol roka treba radsej vyhladat lekara?
nachvilku vas opustim mam teraz nieco tak pa neskvor
@monika2712 ahoj. tak ja mam podobne pocity ako ty. u mna sice ovulka bola, ale sme ju riadne presvihli a to ma strasne hneva. uz som sa aj pohadala s mm, lebo to ze sme ju presvihli je vlastne jeho vina. akurat v tu dobu si daval stretka s kamaratmi. ja viem, ze je pre neho dolezite obcas sa vyventilovat a ist s kamosmi na pivo, ale horsie si to nemohol nacasovat. ☹ a teraz pre zmenu uziva antibiotika, takze neviem, ci mame cakat tie 3 mesiace, kym sa zacneme opat snazit.. do toho este to zrusenie DNP.. jednoducho tiez mam zo vsetkeho nervy. uz nam nic nezostava, len sa na vsetko vykaslat. tymto trapenim si nic nepomozeme..
@dajaja jaj no som rada ze aspon niekto ma chape... ja som dnes zase uplne na dne.. a dievcata.. mam chut so vsetkym prastit, aj s celym snazenim sa.. nemyslela som si ze to pride tak skoro u mna... manzel mi pisal mail, ze musime ist dalej, snazit sa dalej... ale mna presla vsetka chut, aj na sex.. proste... ja uz neverim.. nedufam.. stratila som vsetku nadej.. ☹
@monika2712 Ak to tak naozaj citis tak nema zmysel ta presviedcat aby si to nevzdavala, aj tak sa to neda takto s nechutou a nasilu... Tak to nechaj tak na nejaky cas a znova sa do toho pustite ked sa budes na to citit a budete mat chut. Mozno to rpide skor a mozno neskor, uvidis.
@dajaja akoze to DNP ma tiez vcera dostalo, som si platila a nic z toho nebudem mat ☹ tiez ma to vcera nejak vsetko zlozilo, aj tie moje hlupe ovu testy ale nejak som potom chytila novu nadej... tak uvidim, s DNP sa zatial asi radsej ani nejdem zaoberat kym nie som tehu aj tak je to zbytocne... 😠
Ahojte zienky, ideme do nemocnice poslala nas tam diabetologicka 😠 😢 uz len toto nam chybalo..snad to nejak zvladneme..
Dufam ze ked sa vratim tak aspon polovicke z vas budem gratulovat k tehu.. uspesne snazilkovanie zienky..
@kukucg no hej, a dokolecka pocuvam otazky od ludi, rodiny.. kedy uz... zas ma prepadla tuzba sa zbalit a odist na samotu niekam.. aspon na mesiac..
ja asi proste koncim... budem vas chodit pozerat.. ale koncim so snazenim sa..proste vidim ze to nikam nevedie.. a tieto kazdomesacne depky... nevladzem z nich.

@alyce No to je fakt, ja som tiez naposledy neverila ze by som mohla byt ale napriek tomu som citila ze je nieco ine a bolo 🙂 Tak hadam nabuduce 😉