Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore ja to vzdavam moja, moje telo ide proti mne, dnes opat teplota iba 36.7, zrejme anovulak.. proste to nevyvrcholilo, neverim ze to este pride, hlien uz je uplne iny, teplota prilis nizko na cokolvek... budem este merat, ale uz je to asi pase..
som nasrata na vlastne telo, je mi do placu ☹
@monika2712 Nezufaj moja 😉 Mozno sa este nieco udeje, telo je prilis komplikovane aby sme mu vzdy rozumeli 😀 Sexikujte aj tak, nikdy nevies 😉
@kukucg vies co moja, presla ma vsetka chut dnes rano...ako sorry ale mna to nebavi.. tak najskor hlien velice skoro a teraz nic... aj to pichanie vajecnika mi prislo divne, neboli to klasicke ovulacne bolesti... ☹
mam chut sa na vsetko vybodnut.... strasne som sklamana..
@monika2712 Ja viem, tie som bola vcera taka znechutena z tych mojich testov a teploty na bode mrazu... potom si si povedala ze kaslem na to 🙂 aj som myslela ze budem cakat na hlien a dve ciarky a sexikovat a vykaslala som sa na to, sa nam chcelo vcera tak som si povedala ze preco nie 😅 mozno nam to telo robi schvalne ked ho tak prilis sledujeme, alebo co 😖 Viem ze sa tazko hovori, ale skus to pustit z hlavy a hlavne nebuuuuud smutna moja 😵 😵
@kukucg neda sa... fakt som dufala, ze tentokrat to vyjde... vsetko vyzeralo nadejne.. a houby z toho... uz fakt prestavam verim na zazraky, ked mi toto vlastne telo robi.. asi nechce aby som bola tehotna.
@monika2712 Zlatino neber to tak, to urcite tak nie je naozaj 🙂 nehadz flintu do zita ved ani nevies ci houby z toho, mozno ze nie.
@kukucg neverim ze este pride ovulka, tento cyklus uz urcite nie... citim to.. proste tie bolesti boli divne. vobec nie ovulacne... no nic, je mi na ... musim ist do roboty.. nechce sa mi.
@monika2712 No je to mozne ze nie, ale kazda mame raz za cas anovulaky.. viem ze ta hneva ze prave teraz ked si do toho vkladala nadeje, ale neber to tak negativne...
@kukucg to sa neda nebrat negativne fakt som si myslela ze to vyjde uz, a ked ma este aj vlastne telo takto podrazi, ja uz neviem co si mam o tom mysliet, mam sto chuti sa na vsetko vybodnut
@monika2712 monika kolkokrat citam ze ovu moze prist aj o par dni.z druheho vajicka.este nemysli na anovulak.ja este drzim teplotu nizko tak cakam ci sa zvysi. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@monika2712 mala si aj pichanie?necitala som vsetko dozadu lebo vykend je dkh a vela toho tu bolo
@monika2712 No ja viem ze je tazko to nebrat negativne, ale kym nepride mrcha tak to nevzdavaj, faaakt 🙂
@ktore pichal ma pravy dva dni ale lavy necitim nikdy, ako mozem zistit ci pride z druheho? hlien uz je typicky poovulkovy, kremovy
@monika2712
@kukucg
Ale ale dievcata, co to tu citam? Co ste sa s pocasim dohodli, ze budete depresivne? Monika a co ked je 36,7 uz stupnuta? Ved ty sama vies, ze nemozes vyvodzovat zavery z merania, ked si nemerala od zaciatku cyklu. Ja si myslim, ze ziadny anovulak to nie je, ovu si mala rychlo, lebo si mala kratke kramy a takto sa presne robia deti, ze ani nevies ako a je to tam!
@monika2712 No vidis, poovulkovy 😉 sexik ste mali, ovu bola tak mysli pozitivne 😵 😵
@kukucg
@monika2712
@ktore
aha, toto sme my, asi je to moc male, mi tu fotku zrusia, co?
@esmemia no co ti poviem...na ranajkz som mala tvarohovo cokoladovz kolac a dva vlastnorucne robene hot dogy 🙂
@kukucg no mne su zvycajne na nic, ja ziadne bolesti ani PMS nemavam... Asi preto som pri porode ostala v soku 😀 Ale teraz sa asi burili hormony. No, keby sa mi zvacsili prsia, tak by som normalne mala podozrenie, ci nie som tehotna, ale takto len cakam, ze zajtra, pozajtra dostanem cerveny mikulassky darcek....
Baby sak nejsom blba, tri mesiace merania mam za sebou a teplota bola vzdy po ovulke nad 37. tych 36.7 je moja najnizsia teplota aku mavam, a keby ovulka prebehla spravne tak mam tri dni po sebe mat zvysenie a u mna ziadne nenastalo, tk co tu riesite? ako sorry ale to su fakty, bez stupajucej teploty si mozem akurat tak piskat, na co si mam robit falosne nadeje ked jasne vidim co sa stalo???
@monika2712 no mozno mas pravdu, ja sa do merania nevyznam... a predchadzajuce dni si mala tiez 36,7?
@monika2712 Nikto predsa nevravi ze si blba... ale vies kolko neuveritelnych pribehov o takmer nemoznom otehu poznam.... fakt je to cele uplne nevyspytatelne a ano, aj zazraky sa deju, fakt 🙂 Tak ta len chceme povzdbudit aby to cele nezavrhla koli 0,3 stupnom !!!

@monika2712
@esmemia
@kukucg
@alyce ahooooojte babenky moje zlatucke.tak skusate?monika mozno to bola nejaka poplasna ovu lebo som pocula ze byvaju aj dve.ale pockaj na teplotku este.len sexikuj.ja som mala piatok sobota nedela rano.no neviem ci to spermijky zase dotiahnu och jojoj.ja este necitim iba taku nadutost,citlivost .pichanie nie.ani hlien nic. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f