Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 Co by sme ta zvozili, kazdy mame obdobia ked je vsetko proste cele zle a niekedy je vsetko ok.. a samozrejme mas pravdu, nikto nevie aky zivot ho caka, ale keby sme to vedeli bol by asi dost o nicom..
Ver mi ze ta chapem, (aj ked dieta mam ukojene biologicke hodiny nemam ani nahodou 😀 ) a presne ako pises odkedy som o mimi prisla tuzba je este ovela silnejsia 😕 Zlatinko ale je uplne jedno kto je na tom horsie, alebo lepsie, spaja nas tu vsetky obrovska tuzba po babatku a preto sa vieme pochopit 😉 Viem ze je ti tazko, aj ja som mala take dni a aj ty si ma povzbudila, a zrejme take dni este pridu. Ked ma clovek pocit ze sa mu vsetko zosypalo ako domcek z karat naozaj tazko nazera na buducnost pozitivne... ale bude to lepsie, ver mi.
@kukucg vies ked ja tak velmi chcem verit ze bude lepsie... ze raz naozaj budem mamou.. a s kazdym mesiacom tomu verim menej a menej.. a som coraz viac sklamana... mna uz len nebavi toto trapenie, uz ho mam za cely rok plne zuby.. vela mesiacom som preplakala.. tlacila do sebe antidepresiva, sice len prirodne.. a zacinam pochybovat o mojom rozhodnuti s nimi skoncit, ze to asi bola chyba.. ze asi nebola este ta spravna doba.. ze mozno naozaj nie som este v poriadku, hoci si to snazim uz mesiac vsugerovat, ze je mi fajn, ze sa mi vyriesil vztah s otcom, ze uz mi nic nebrani otehotniet.. . a aj tak to nejde, a aj tak si moje telo zmysli strajkovat v nespravnu dobu....
@monika2712 ja viem ze kazdomesacne sklamanie ti ubera nadej a ze ti je teraz uplne nanic... mozno mas pravdu a este nie si ok, a tvoje telo to mozno vie ze nie je na to spravny cas, no zaroven je to hlupy zacykleny kruh, lebo keby si bola konecne tehu, bolo by vsetko ovela lepsie... 😒 Skus si dat pauzu, napriklad va mesiace, skus na to nemysliet, s manzelom sa o tom moc nebavte, nechajte to plavat, co ja viem dohdonite sa ze sa budete znova snazit vo februari. A ty sa skus co najviac zamestnat, si vravela ze mas dost prace, idu sviatky, chod mozno niekam cvicit alebo tak... Ja neviem ci to pomoze, ale my sme si povedali pred prazdninami ze to nechame plavat a ze budeme v snazeni pokracovat a ako sme si to povedali dosla jedna MS a druha uz nie, mesiac na to som bola v tom... nevravim ze je to univerzalny recept, ale za skusku to stoji aj ked viem ze je to tazke, hlavne nemsyliet na to...
Ahojte dievčatá, potrebujem radu niektorej, ktorá čosi podobné zažila. My sa moc nesnažíme, nechávame to voľne plynúť (asi 4mesiace). Moja menštruácia mi za posledné 2roky nemeškala ani jedenkrát. Mala som ju dostať v sobotu a do dnešného dňa nič. Celá šťastná som si šla kúpiť test a ten vyšiel negatívny. Je možné, že som napriek tomu tehotná? Kedy si mám opäť urobiť test? Ďakujem 😕
@monika2712 Ahojky moja,nechcem a este viac nahnevat,ale nemohol byt ten hlienik plodny,len koli tomu dzusu co si pila a este len pride ta prava ovulka,mozno sa ti posunie,ale to ma len napadlo,enchcem ti davat falosnu nadej,alebo co,viem ako to cloveka mrzi ja uz ani neverim,ze sa nam podari a na 100% budeme mat sex mimo plodnych dni :D
@esmemia ale hej mohol,ale co to piatkove silne pichanie vajecnika aj v sobotu? a preco by som potom teraz 13dc mala hlien kremovy ako ho mavam uz po ? vidis, idem pozriet ci tu este nemam ten dzus nahodou.. skusim pohar... vies, teraz uz nemam ani ziadne bolesti... tak velmi neverim... keby aspon ten lavy vajecnik fungoval.. ale ten furt spi mam pocit. 😒
@monika2712 Moja,no mohlo ta prefuknut,nevravela si,ze sa ti cosi s autom dokafrilo a tak si na parkovisku hladala v lekarnicke???Neviem tusim,ze si cosi take pisala a mohlo ta ofuknut,tak tie bolesti mohli byt aj z toho nie? No a skus ak najdes dzusik,ono to mozno este pride,priala by som ti to moja.A ak nie,tak sa na to tento mesiac vykaslite,mozno to tak malo byt,lebo si sa netesila na Vianocny zhon,ano na oslavu narodiek,tak mozno by tie stresy nepomohli k spravnemu vyvinu baba,tak je mozne,ze tvoje telo zariadilo anovulacny cyklus a prave ten prvy novorocny bude vas,aj ked priala by som ti najkrajsi darcek pod stromcek v zivote!!!!
@esmemia hej, to bolo v piatok vecer, ale pichalo ma uz cez den v nom aj v sobotu, tak nemyslim ze to bolo tym po pravde... dzus som nasla, tak skusim, ale neverim velmi ze by sa este zmenil ten hlien... proste necitim sa ovulkovo ani nahodou.. a hlavne uz sa necitim ani na ziadne snazenie.. a jak sa poznam s mm, tak najblizsie bude sex az po dalsej mrche... buduci vikend som totiz prec, a potom uz bude mrcha.
@monika2712 Monika,do sexiku sa nenutne,ale paci sa mi,ze muzicek chce pokracovat a mozno prave ze sa ti do toho nechce a budete mat sexik,tak sa moze stat,ze sa stane zazrak a bude.Mne chodi ovu az 17-18 DC takze ja mam cas do 16. decembra som povedala,ze budem dovtedy bez sexiku a potom ak sa mi podari ho prehovorit na sexik 14-16 decembra,tak to bude dva dni pred a v den ,tak uvidime,alebo dva dni pred a den po ovu,uvidim co a ako vypaly,nechcem to viac planovat
@esmemia hm vidis a aky je osud svina, ze zrovna tento mesiac sa nam aj podarilo lepsie snazit, castejsie, dobre naplanovane, a moja ovulka zamrzne.. to fakt musim mat taku smolu? 😒
@babatenko ahoj. no skus este pockat 2, 3 dni a ak ti dovtedy nedojde urob si este jeden testik. ak si mala posunutu ovulaciu alebo ti hcg rastie pomaly, test mohol byt negativny, aj ked uz ti par dni meska. inac je to uplne normalne, ze ked sa zacnes snazit o babetko, tak sa ti cyklus rozhadze a menstruacia meska alebo pride skorej, aj ked sa ti to doteraz nestalo. to sme tu zazili asi vsetky baby 😒 drzim ti palceky, nech skoro uvidis 2 ciarky 🙂
@monika2712 mne sa zda,ze cim lepsie podmienky,tak tym mensie sance na uspech
@esmemia no len u nas uz boli aj velmi zle podmienky a aj tak nic..
no nic zeny... koncim so snazenim.. dohodnute aj s manzelom... v januari pojde na spermiogram, a aktivne asi az po jeho vysledkoch.. dovtedy to bude podla chuti.. snad sa nejaka najde aspon raz do mesiaca..
@dajaja ďakujem ti moc pekne 🙂 som z toho celá nervná, najradšej by som bola, aby to tu už bolo 🙂 Ako si písala, zrejme aj telo reaguje na to moje psychologické rozpoloženie... počkám teda ešte do konca týždňa, potom to skúsim znovu... vidíš, vôbec som netušila, že mi môže rásť hcg pomaly 😲 ďakujem. Inak, ty si ako na tom? 😵
@babatenko nemas za co 😉 to ti verim, ze si nervozna, ked nevies na com si. ja uz tiez pomaly cakam na mrsku, asi v piatok alebo v sobotu ma prist. a ako dlho sa snazite? my zatial 3 mesiace, aj ked sme sa este ani raz poriadne netrafili do ovulacie, z coho uz mam tiez riadne nervy.. no co uz, ked clovek moc planuje, tak mu to vacsinou nevyjde. 😒
caute babule. ja vas nestiham citat nejako... co tu je noveho?
@monika2712 teba som zachytila len, ze mas nejake pochmurne myslienky... co sa stalo? ci uz nemam vrtat radsej?
@asemilka ahoj mojka,ale tak vies, teplota nestupla, takze sa mi vlastne nepotrvrdila ovulka a uz mam aj po hliene.. aj po pocitoch ovulky.. takze tak nejak to asi nevyslo tento mesiac, asi nedozrel folik a neuvolnil sa 😒 tak som si rano poplakala, lebo som fakt dufala ze to pred vianocami vyjde.. no ako mi dnes par kamosiek povedalo, napisalo.. zdeprimovana zena nemoze mat dieta.. ono proste nepride.. 😒
takze som sa rozhodla po dohovore s mm, ze tomu nemame volny priebeh, a nebudeme sa cielene snazit, a v januari skusi ist na ten spermiogram, nech aspon vieme ze je OK a snad sa aj moj cyklus znormalizuje.. nemyslela som si ze budem mat behom 5 mesiacov dva anovulaky.. ale po kyrete to moze byt castejsie..
@monika2712
@asemilka ahojte kočeny,..no inak aj ja mam teraz pred Vianocami nejaké také slzavé obdobie, samozrejme mrcha si to už užíva vo velkom štýle 😠 😠 😠 😠 takze tiež som smutna z toho, ze Vianoce veselé nebudúúú 😢 😢 😢 😢 a vooobec sa mi už nechce....obvinujem z toho mojho muza, lebo stale je akosi unavený....a raz za tyzden tak to asi fakt nepojde takymto tempom 😖 a samé tehule okolo mna 🙄 . . mam za sebou už aj preventivku u Dr. a on sa ma pýta, ze ako sme na tom so snažením, lebo všetko je ok....no nenasere vás...
@monika2712 neboj. co ma prist, to pride 🙂 ved mozno este motyka vystreli... a teraz, ked tomu date volny priebeh, sa vam zadari rychlo 🙂 ved aj tu v teme mas par prikladov 😉 🙂
@anastacia242 okolo mna tak isto... a kazdy sa stale pyta... kedy babatko? este necakate?... ale hlavu hore 🙂 raz sa zadari 😉 🙂
ved ja verím, ze raz sa zadarí, len kedy?? uz by to mohlo sa zadariť...lebo moje kamosky uz budu mat deti velké a ja vtedy ešte len s bruškom ?? 😀 😀 😀 😀 a pojdem do skolky po dieta a budu kricat...babka prišla .... 😀 😀 😀 a tak do 30 este rok ...tak snááááď... len sme chceli mať všetky veselé Vianoce s // čiarkami a takto...nemáme .... a ty ako?
@anastacia242 ahoj, ja som na tom podobne 🙂 30tka na krku, snažilkovanie o 106, zatiaľ bezúspešne... všetky moje kamošky už kočíkujú, alebo sa učia prvé slová a mne zostáva zatiaľ len v dobrom závidieť....snáď sa podarí všetkým, čo po dieťatku veľmi túžime 😉
@sussi29 ahoj, no ja som po kyrete, takze v juni sa nam zadarilo, ale nedopadlo to dobre...tak dufam , ze uz na druhy pokus to vyjde....tak sme chceli do Vianoc, ale snad, uz tento rok uzavrieme a bududci rok bude o to lepší a úspešnejší....to je najhoršie, že presne kazdy sa pýta, čo nové? nečakáte? ide to na nervy...keby zaviselo odo mna kočikujem aj dve naraz 😀 😀
@anastacia242 ja dnes ficim na praskoch lebo inak by som prerevala cely den dneska :( bohuzial toto som fakt necalala ze sa este aj ovulka pokasle, a tak nadejne to vyzeralo, tak uz som to v podstate vzdala, ked pride mm kupim si ma zlave asi predsa len to clenske do fitka a zacnem makat cim skor nech este daco schudnem, pomoze mi to zabudnut na vsetko, vyventilovat hlavu, skoda len ze to tolko stoji, ale tak prezijem dako, aj ked idu sviatky, dufala som ze budu bonusy ale bohuzial nic :( toto je asi jedine co ma domaze dostat z tych sraciek, uzit di wellnes, bazen, schudnut... a babo pojde na chvilu bokom, aj ked lame mi to srdce ze sa mm prestat snazit :(
@anastacia242 ja necakam takto o tyzden 😀 takze zatial len cakam, ze nepride 😀 😀
@monika2712 ved sa neprestanes snazit. len to proste nechate na nahodu 🙂
@monika2712 Moni, je to ťažké, pre nás všetky fakt...viem, tiež si poplačem... potajme, aby ma nikto nevidel..ty si aspoň so svojim mužom o tom pokecaš..ale ten moj sa o tom baviť nechce a ked to začnem rozoberat tak mi povie kde sa ponahlam, ze čo riešim...nechce sa bavit o sexe,ovulke a pod....nechce sexovat na pokyn, o to to mam ťažšie...možno to fakt len my ženy berieme tragickejšie, ale aký ma pre ženy život zmysel bez dieťaťa? ja stale tvrdím, ze zena, ktorá nema dieta nieje šťastná...tak potom bodaj by sme to nebrali tragický...mne sa cvičiť nechce, ja mam este od leta 4vstupy na permanentke a neviem sa donutit vychodit, stale myslim na to, ze co ked som tehu uz a zas sa nieco stane cvičením....neda sa jednoducho uz sa bojim..a ked mam mrchu tak tiez sa mi nechce...
@asemilka tak nepríde...iba ježiško s darčekmi môže prísť.. 😉 😀 😀 😀

@kukucg chapem, su na tom baby aj horsie ako ja, starsie, neplodne atd.. ale kazda ktora ma uz aspon to jedno dieta je na tom lepsie ako ta ktora nema ziadne... uz len to ze ste uz "ukojili" tie biologicke hodiny, tu obrovsku tuzbu po dietati... ktora vo mne je uz dobrych par rokov, ale situacia, byvanie, peniaze.. nedovolilo aby sme ho mali skor.. manzel je mladsi, donedavna len studoval vysku.. proste to neslo.. a teraz ked mozme, tak to nejde.. a este aj to neuspesne tehu... kym som to nezazila, tak ani ta tuzba nebola tak velka.. odkedy som bola tehotna, tak ta tuzba mat dieta a byt znovu tehotna je tak 100 nasobne vacsia..
nebudeme sa dohadovat, kto je tam horsie, kto lepsie... nejdem sa tu lutovat.. a dakujem ze vsetky povzbudive slova... len mne je dnes fakt tazko.. a hlavne.. tazko sa mi pozera na buducnost pozitivne.. neviem co prinesie, neviem kedy sa na mna stastie usmeje... a co ked tento zly rok je len zaciatkom este horsieho? teraz ma zvozite pod ciernu zem za tieto negativisticke myslienky... ale nikto nepozna aky zivot ma caka, a naozaj to tak moze byt.