icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
5. dec 2011

@anastacia242
@asemilka pri nasej biednej intenzite sexovania to mozem klude povedat ze sa prestavame snazit, kedze to nase dvakrat ci trikrat do mesiace mi asi tehotenstvo nezabezpeci

asemilka
5. dec 2011

@anastacia242 no sak ved bodaj by 😀

asemilka
5. dec 2011

@monika2712 kamoska otehotnela po 1 sexe... lebo si povedali, ze na druhe je este skoro 😀 tak prislo hned 😀 vy si poviete, ze to odkladate... a babo pride tiez 😀 aby si tu este o dva tyzdne nepisala, ze baby... meska mi 😉

anastacia242
5. dec 2011

@monika2712 tiez tak intenzívne .... 😀 😀 ako u nas...

monika2712
5. dec 2011

@asemilka no tak o dva tyzdne asi tazko ked teraz ovca nebola :( najblisie mam okolo silva

anastacia242
5. dec 2011

baby ste poculi v spravach?? akurat davali o dobrovolnom nemocenskom, co si priplacam, aby som mala potom vyssiu matersku, tak ja ako zivnostnicka som si priplacala cca46EUr a teraz to chcu dat ako balik aj s dochod. a v nezam. za 350 Eur mesacne...šibnutý su..jak som sa vytočila namiesto 50...350 €????? hlavne ze ciernym daju zadarmo aj byty a prídavky....joooj ale som zlostnááá 😠 😠 😠 😠 idem radsej na ucet odkladat peniaze,lebo ten stat nas len okradáá...

anastacia242
5. dec 2011

a potom sa nerozčuluj no tak teda...sa nedá...ženy odkladaju tehotenstvo kym su mlade (20-25 rokov), aby si zarobili a našetrili a potom, ked už si aj ako tak dieťa môžu dovoliť, tak sa nedarí...a potom sa naša vláda čuduje...nízka pôrodnosť..

monika2712
5. dec 2011

@anastacia242 ani u nas je to tiez tak intenzivne s tym sexom.. ja by so aj viac, ale muz nie.. no co narobim. 😒

anastacia242
5. dec 2011

@monika2712 čo sa čudujem, ked je mladsi...lebo moj je zas starší ....tak asi na veku nezaleží, ale na chuti...a tí čo malo pracujú vladzu 🙂

monika2712
5. dec 2011

@anastacia242 no hej je mladsi, ale vzdy bol taky... proste asi nema tolko hormonov.. alebo ho mozno uz tak nevzrusujem.. co by som sa ani necudovala s tou mojou nadvahou a celulitudou.. 😒

asemilka
5. dec 2011

@monika2712 tak mozno takaaaaaaaa malickaaaaaaaa bola 🙂
@anastacia242 moje slova o tej porodnosti a o ciernych...

asemilka
5. dec 2011

na potesenie, co nas caka...

monika2712
5. dec 2011

@asemilka hm malicka znamena ziadna, folik nedozrel.

anastacia242
5. dec 2011

@asemilka juuujj aka fotečka..malé smradľavé nožičky 😀 😀 😀 😀 zlatunké

asemilka
5. dec 2011

@monika2712 mozno si mala ovulku tento mesiac fakt skor...
dievcata, teraz mam na vas na chvilu cas 😀 som piekla zemlicky. akoze uz davno sa mi tak nedotentovalo cesto 😀 ale to mam za to, ze som sa ponahlala..

monika2712
5. dec 2011

@asemilka chcela byt okolo 9dc lenze nevyvrcholila podla teploty :( a na tu sa mozem viac menej spolahnut ved tri cykly fungovala jak mala :( ja idem spat stale je mi do placu dnes

asemilka
5. dec 2011

@monika2712 neplac. bude ta boliet hlava a budes mat opuchnute oci 😉 🙂

linuska1
5. dec 2011

ahojte dievcata...

ja mam dnes na hovno... a este aj ked viem ze tema svokra je inde ale musim si ulavit.. dnes prisla a doniesla malej mikulasa.... take zcvrknute jablka ze ich uz ani do kolaca nehodno a hnede banany... a kedze mala niekedy zlosti tak doniesla jednu cibulu a zemiak....1 a pol rocnemu dietatu.... ☹ muz sa na tom cely vecer bavil.. ale mna nenormalne vytocila.. 😠

monika2712
6. dec 2011

@linuska1 ahoj, no to je mile svokra, to radsej ani nemusela chodit a ani nic nosit... co chudatko babo take malinke ani nemoze vediet co ta cibula a zemiak znamena..

inak mne dnes teplota slabunky vztostup (36.9), tak ak nahodou stupne aj zajtra este vyssie, tak mozno ta ovulka bola, ale je to aj tak divne, takze beriem to s rezervou, iste je len to, ze uz plodne dni nebudu tento cyklus.

asemilka
6. dec 2011

bre ranko 🙂 mam par minut cas, tak som vas prisla pozriet 🙂 nehrozi ist skor do roboty, aj tak som tam dost dlho :D

ktore
6. dec 2011

@monika2712
@asemilka ahojko moje baby ja s teplotou stale rovnako.ani hlien ani pichanie ani naduvanie ni.co je toto za mesiac.sice zajtra je 14 den tak mozno zjtra ale nejak neverim.mozno sa to cele posunie.monika poslite grafik....
@asemilka ja takyto mam o nicom este http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

monika2712
6. dec 2011

@ktore pozri v teme Grafy BT, akurat som tam za tebou pisala.. ze co to mam..

asemilka
6. dec 2011

@ktore ja ti velmi s grafom nepomozem... nevyznam sa v tom vobec...
babulky, idem do roboty... majte sa zatial 🙂

orchis
6. dec 2011

dobre rano babulky 🙂 tak som si vas docitala 😉 ja som tieto dni velmi zaneprazdnena, snazim sa ucit tu franinu kazdy den tak dlho ako sa da a vratila som sa aj k svojmu cviceniu, no a mam tu 3krat do tyzdna babu co ma doucuje, dni mi utekaju ani neviem ako. dneska som 1DC 😎 mrcha sa rozbehla co ma teda vobec neprekvapilo 😉 prsia ma zase boleli uz tyzden pred mrchou a aj sa mi naliali, mam ich ako za mlada 😀
@monika2712 no chuda moje, tak to si mala teda den vcera! dufam, ze sa citis aspon trosku lepsie 😉 podla mna si rozhodla spravne, k tvojmu nepohodliu a depresiam podla mna prispieva aj to, ze nie si spokojna so svojim vzhladom, nepodcenuj to, zaplat si ten gym a uzivaj si to 🙂 moj priatel by sexikoval neustale, ale u nas ja som ta co to brzdi a tak to nakoniec konci tak, ze za mesiac je to max 3-4 krat. tiez som si myslela, ze do 3 mesiacoch to snad vyjde a vsetko som tomu podriadila, vsetko ostatne som zanedbavala a tym aj seba co sa nakoniec odrazilo na mojej psychike 😒 a tak si teraz uz zase planujem co vsetko chcem stihnut na buduci rok, konecne opat zijem. nadalej sa snazime o babo ale nechavame to na nahodu, nemienim sa kvoli tomu zblaznit 😉 staraj sa v prvom rade o seba, o svoje pohodlie a to ostatne pride s tym 🙂 ten wellness ti zavidim 😎

orchis
6. dec 2011

@linuska1 tak to je teda mikulas!!!neviem na co vobec nejaky nosila! len aby sa nepovedalo? ale poznam to, mam taku istu "babku", babka len po krvi ale nie po spravani 🙄 ani uz ako dospela osoba k nej nic necitim a ani ju nepovazujem za svoju babku. no nemozem mat vsetko, vsak? 😉 ved kazdemu sa v zivote raz vsetko vrati, tak nech len pocka 😅 😉

dajaja
6. dec 2011

@linuska1 no nemam slov na tu tvoju svokru.. to sa nehambi prist s takym mikulasom? a este pre take male dietatko doniest stare ovocie? to je sila. uplne ta chapem, ze si vytocena 😠 😠 😠

alyce
6. dec 2011

@orchis ahooj, no teda, tak uz to prislo? Aj ja dnes cakam mikulassky darcek. Alebo zajtra.Vcera som si nakupila "hygienicke potreby". Fakt som na 99% presvedcena, ze to pride. Akurat to 1% ma vcera prekvapilo, lahla som vecer do postele a ma naplo, akurat, ked som si predstavila, co som pojedla na veceru a teraz by to malo ist von, tak som rychlo zavrela oci a zaspala... No dnes rano ok. Takze cakaam

alyce
6. dec 2011

@dajaja A ty ako priznakujes?

dajaja
6. dec 2011

@alyce ja som bez priznakov a tiez som na 99% presvedcena, ze to pride.. ved to by plavci museli pockat na vajko 3, mozno 4 dni 😀 ale nadej umiera posledna 🙂 uvidime, ci mrska dojde v sobotu..

ivcek
6. dec 2011

@orchis
ahoj moja....tak my sme sa uplne zosynchronizovali.....😀 ja som tiez dnes 1DC...
Uz druhy cyklus uplne rovnako...😀
Tak hadam nam to aj naraz vyjde....🙂
Uvazujem tiez, ze zacnem trochu cvicit....mam sedave zamestnanie - vahu mam v poriadku len by som potrebovala urcite partie spevnit....tak uvidim...ked najhorsie je zacat...mne sa vobec nechce chodit do posilovne....ale doma sa donutit, to je tiez niekedy boj...😀

@linuska1 ta tvoja svokra je fakt sibnuta...to co? nepochopila som....😀