Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 no tak pojdes na sono aj po ovule, ci sa vajce uvolnilo. Ved ked kontrola, tak poriadna. Vies, ja si myslim, ze doktori aj pre toto odporucaju cakat min. 3 mesiace, lebo tie hormony su riadne schaosene. Ved si predstav, ze tehotenstvo je uplna burka hormonov a ked to skonci, potom sa zas telo musi preorientovat za kratky cas na nieco ine, nemozme cakat, ze to bude hned v poriadku. Ja som v pohode, davam tomu fakt cas do leta. Ak neotehotniem, potom to pojdem riesit. Ale na kontrolu pojdem po pol roku pre istotu
@alyce no to som prave nebola na sone po ovulke, takze ona sice nieco tvrdila, videla folik, uz bol na prasknutie, troska uz akoby aj nacaty.. ale co sa udialo potom kto vie..
inak baby... neviem ci si nenamyslam, ale mna tusim ten pravy vajecnik stale troska picha...
@monika2712 tvoje telo si toho prezilo vela tento rok, dopraj mu trosku casu nech sa so vsetkym vyrovna a da sa do poriadku 🙂 a tvoje telo to si ty, ten cas teda potrebujes ty 😉 nepochybujem o tom, ze budes mamickou, ale netlac tak na tu pilu lebo to zjavne posobi kontraproduktivne 😕 😉
@monika2712 vies, mozno si aj nakoniec prechladla vtedy v piatok pri tom aute a to tiez moze narobit poriadnu sarapatu, mozno tie bolesti boli kvoli tomu aj ten vytok, plus ten dzus a ak ta dneska picha mozno ovulku budes mat len teraz 😉 ved uvidime njblizsie dni 😎
@orchis hm ale krcok tomu nenasvedcuje veru.. ten uz je uplne zly.. zavrety, dole.. ☹ ale je mozne ze mi to prechladlo, aj ked.. inak sa choro necitim..
no uvideme 😎
a ano mas pravdu, ze mam zly rok za sebou a telo si potrebuje oddychnut a ze tlacim na pilu..to viem, len to akosi inak nedokazem.. do vsetkeho idem na 300 percent.. 😀
dievčatá, menzes stále neprišiel, dnes už mešká 4tý deň, inak mám už viac ako dva roky presne na 28ty deň, dnes som zistila, že mám hustý biely nepriezračný výtok... čo by to mohlo byť? nič ma nepáli, ani nesvrbí, sem tam mám v brušku také zabolenie, ako pred menzesom, ale v menšom... test včera vyšiel negatívny, ale nerobila som ho z ranného moču plus ovu som asi mala posunutú o tri dni... čo môže ten výtok znamenať?
@monika2712
@orchis
dievcata, co ideme obedovat? nedame si peceny bocik 😉 ?
@alyce ahoj moja, no ako pozeram,ze cakas ako ja<mne by zajtra mala prist mrcha,uz obcas citim aj brusko, takze tiez si myslim , ze na 99 percent je tu zajtra alebo este aj dnes.
@orchis ahoj takze predsa prisla?juj mrcha mrchovska.ja cakam zajtraa a uz citim podbrusko, takze do zajtra je tu ako na koni 😀
@monika2712 moni, juuuuj co to citam? ako tu uz baby pisala, netlacit na pili , ja viem, ze to je tazke, ale prestat merat, a hned bude lepsie.ako orchis pisala ist do fitka, trosku odreagovat, urobit nieco pre telo.Neboj coskoro budes maminkou.Moooooc ti to prajem.
Baby ja normalne nechapem, vcera sa mi ozvali z jednej firmy ci mam este aujem,ja nechapem, konecne sa niekto ozyva 🙂 , dufam, ze to vyjde a koncne aj ja budem pracovat.
@monika2712 teraz pomaly docitavam... som ti hovorila, ze taka malicka ovulka mozno bude 🙂 a dnes ti malicko stupla teplota 😉 inac... vela bab hovori, ze ani nemali pocit, ze by mali ovulku a tehu boli.. proste telo asi reaguje inac... ved si len vezmi, cyklus si mala ok, kym ste sa nezacali snazit... a ked ste zacali, cyklus sa pokasla... 🙂 tabulky su jedna vec a skutocnost ina... neboj, budes tehu, ani sa nenazdas 🙂
Ahojte babuľky, tak tento krát to nevyšlo a ide sa ďalej 🙂 aj keď mrcha meškala 2 dni , ale cítila som to , že nič z toho nebude...Netreba to vzdávať a myslieť hlavne pozitívne 😉
@monika2712 hlavu hore to príde 😉 kašli na rôzne merania , daj si od toho pauzu a uvidíš keď na to nebudeš myslieť tak sa podarí. Urob si radosť skoč si na nákupy, do fitka, welnesu, proste pohoda a relax 😀 ....Držím palce 🙂
@mukesina ahoj. aj ja este cakam. az v piatok alebo sobotu by som mala dostat. ako som tu uz pisala, moc tomu neverim, ze sa zadarilo, aj ked nadej umiera posledna.. a ty ako? mas nejake priznaky? ten tvoj 8DPO vyzeral nadejne 😉
super, ze sa ti ozvali. co im ides odpisat? ci este pockas ako to dopadne, ved mozno si uz tehu 🙂
@alyce presne tak, ale ked chcem by tehu mam posledny cyklu, potom manzel odchadza za pracou a uvidim sa asi tak okolo maja.Nevesiam hlavu, nevida , hadam ma zoberu do prace, z ebudemmat aspon nieco odrobene a potoms a opat posnazime o baby.Ako vsade citam, ze niektore to kazdy 2 den robia to je snazenie nie ako my.tak si 5x do mesiaca?to nie je snazenie.Zatial do nesilim , nechavam to tak.Vidim, ale na mazelikovi, ze by uz chcel byt tatom 🙂 , ale nehrnie sa do toho az tak 😉
@alyce no moja , len keby sa to dalo, ja na SR a on na Kanaroch :( , ale v poho, hadam budem pracovat, rychlo ujde ten polrok a mozme to zas trosku snazilkovat a potom zase pojde naspat a vidime sa az na vianoce :( .No praveze to nebolo cez ovulku 😀 ,ale vlastne ani sama neviem kedy presne bola.snazili sme sa 11,15,15,18,22 den cyklu, al easi sme sa netrafili.Priroda nechce este , aby som bla asi tehotna.
@dajaja no volala mi pani, ci am este zaujem a ja ze ano. Pytala sa ma zopar otazociek a potom povedala, ze pred pohvorom mi este zavola 🙂 ,zlata moooc bola.Normalne est ednesnechpaem, ze sa mi niekto zoval po tolkych odoslanych zivotopisoch. HMMMMM, priznaky, ja uz sama neviem.\psia ma uz bolia dost dlho, ale to vzdy pred mrchou, ale teraz je to viac a hlavne bradavky, predtym ma to nebolelo, al enie su vacsie 😕 , vcera vecer soms a kus blbo citila, ked osm sa postavil tak sa mi zatocila hlava 😒 , trosku mi bolo zl od zaludka.Tiez od vcera citim pobrusko ako pre mrchou a j krize, takze asi sa uz pomaly chysta ma navstivit.

@orchis no toto by bol moj druhy anovulak behom 4 mesiacov... ale po kyrete je to zrejme v poriadku..