Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte baby, Mikulaska nadielka prisla v podobe 2 pozitivnych tehotenskych testov..... 🙂 Take emocie som este v zivote nezazila.....prajem ich vsetkyyyym....krasny den
@alyce tu nejedavame zaby na stedry vecer 😀 ale musim povedat, ze vyprazane zabie stehienka su pochutkou 🙂 ziadne nejake velmi tradicne jedla okrem ich foie gras, toho budeme mat habadej, to bude cholesterolu 😅 no uvidime co ineho navari svokra, minule vianoce sme s priatelom mali skor slovenske s kapustnisou, rybickou....
#minerwa moja zlata tu nam pis! 😉 si nam do zlej temy napisala. 😎
Baby tak som naspat od zubarky, menila som doktorku, lebo ta moja nemala zmluvu s mojou poistovnou ktoru som tiez menila tento rok.. a som aj rada, lebo ta koza ma uz sto rokov nezrontgenovala, a tak nevidela moje super schovane kazy!!! taka som nastvana, urcite tam uz boli minuly rok.. a plus som zistila, ze jej synator, ktory ju zastupoval, ked ona neordinovala, mi zle vyplnil korenovy kanalik v mrtvom zube, a tak onho mozem velmi lahko prijst, tak ako som uz prisla o 6tku dole vpravo, tak toto je 6tka dole vlavo, takze mi to tato nova chce urobit na novo, ten jeden kanalik.. no tesim sa, lebo to su strasne drahe ukony, tie vyplnacky, takze mozem zacat setrit na februar na zubarku,lebo mam vo februari dva terminy ku nej, potom v marci dalsi, a este jeden vo februari na hygienu, co je tiez dakych 40 eur.. no super.. mozem setrit na zuby a zabudnut na fitko1 dnes som tam nechala len za preventivku a rtg 25 eur! ale inak super doktorka.. len tie ceny 😠
@minerwa tu sme!! si do zlej temy pisala!
cele to bolo tento mesiac take zvlastne...v oktobri som vysadila antikoncepciu....presiel jeden cyklus sledovania sa...testovania sa...a vysledok bola mrska....druhy mesiac som vobec nic neriesila..kedze prerabame dom tak sme na seba ani poriadne nemali ,,cas" 🙂 no a zrazu mrska neprichadza....dnes som 34DC...v sobotu som mala take slabe spinenie...no zjavne uhniezdovanie...bolesti ako pri ocakavani mrsky....no a dnes som nasla 2 mamatesty..a poobede som sa teda flegmaticky testla...a dokaz hore je obrazok vyssie 🙂))))
@katuch30 gratulujem!
Ahojte, ja som sa na kustik dostala k netu.. jeminky uz chcem byt doma. Ako keby mi nestacili tehu nevolnosti, tak este aj "strava" je uzasna. Zakazali mi i bezkofeinovu kavu- cely den mam bolavu hlavu zavraty neskutocne. kazde tri hodinky nam meraju cukor.. ALe co clovek pre babo nevydrzi ze? ..
@monika2712 no ked uz tolko platis tak nech ti to aspon poriadne urobi 😉 ja by som tiez chcela skocit k zubarke bud v januari alebo vo februari. zuby ma nebolia ale urcite je tam co napravat 😒
@orchis no tak dnes mi nic nespravila, len to rtg, tak som este zvedava kolko ma bude stat urobenie jedneho kazu. 😒
@monika2712 ja tiez pocitam, ze tam na buduci rok necham peknu sumu, ale ked nemam na vyber ..... 😒 u mna je skor problemom prekonat moj skoro az odpor k navsteve lekara a nie financna stranka tej navstevy ☹ skutocne neznasam chodit k lekarom, doteraz som s nimi mala hlavne negativne skusenosti, ale zubarku mam dobru.....
@orchis ja s tym nemam problem.. skor mi vadia nemocnice a statne ambulancie do ktorych nechodim. platim si sukromne strediska aby som nemusela vysedavat v cakarni s 20timi chorymi dochodcami ...
zubarka bola fakt mila, len ked si predstavim, ze mi ma robit 5 skrytych kazov, a k tomu opravovat ten korenovy kanalik.. ach jaj , len dufam, ze to nebude moc boliet ☹
@monika2712 ja mam skor problem s nedoverou v doktoroch, vedia liecit len nadchu, ked som ja alebo niekto z blizkych skutocne potrebovali ich pomoc, boli totalne neschopni 🙄 niekolkokrat ma uz priam pochovavali, hlupaci 😠 ak by som verila vsetkemu co mi "nasli" tak zijem len na tabletkach 😠 posledne roky aj v BA aj tu mam stastie aspon na dobrych zubarov 😉
@ivcek
@orchis
@dajaja
@monika2712
ja som vcera ostala uplne bez nalady z toho... muz mal z toho zachvat smiechu...ked to vyberal z balicka... ale mne sa normalne rozum zastavil... neverila som vlastnym ociam.. hanba by ma plieskala o stenu... doniest ovocie z domu co tam mesiac susi... uz to ona nechce a lutuje to vyhodit...radsej by som nic neniesla... ako toto... a zemiak s cibulou ma uplne dorazil... to bola sila... este dobre za mala je taka mala.. a nerozumela tomu ... inak by urcite plakala...
a dnes som mala vysledky z toho hormonalneho profilu a vsetko mam ok... 🙂) tak aspon viem som ok...a ze sa nam len nedari..🙂)
@linuska1 jej no super sprava s tymi vysledkami! to je dobre.. aspon vies ze si OK...
@linuska1 neboj, z vlastnej skusenosti ti poviem, ze malicka si velmi rychlo uvedomi, ze to nie je ani tak o nej ale o "babke" a nebude ju mat rada 😉 my sme od babky vzdy dostavali na narodeniny tu najlacnejsiu bonbonieru, niekedy pomaly uz po zaruke 😀 a nic viac! no a teraz by bola rada ak by sme sa tvarili, ze akou je milujucou babickou no pretvarovanie nie je mojou salkou kavy, takze babka ma predomnou respekt 😀 trosku sa ma boji, toho ze poviem co si myslim a tak sa radsej nepyta 😀 takze neboj, deticky nie su hlupe len zatial neskusene, ale to sa napravi 😉
Ahojte baby ja dnes celý deň riešim dilemu a neviem si s ňou rady. A síce 13teho mám dostať ms, ale prsia ma bolia už asi druhý týždeň, teplota mi od minulého týždňa stúpa dnes bola 37,4 a teraz neviem či čakať až to bude meškať alebo čo? A čo tá teplota je v poho? Prosím pomoooc

no dievcata, ja odchadzam, podaktore uz koncite pomaly v praci a ja do nej... No nic, ja som doteraz vegetila, tak zatial sa majte 🙂