Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@pinkbaby22 podla mna teplota je pekne vysoka 😉 merala si ju aj predosly cyklus? aka bola? kolko DPO si? vela otazok ale podstatnych 😉
@ktore .. aj ked to tak myslela.. ale predsa dietatu ktore ma rok a pol nedam cibulu a zemiak. vsak je este malicka... a ona ju nema kedy nepocuvat su spolu raz za mesiac 2-3 hodinky... takze nema ju kedy zlostit...nepoviem ked sa to da z recezie dietatu v puberte...
@orchis to iste mame s nasou.. a kedze stale uprednostovala sesternicu a bratranca... a stale sme museli pocuvat ze oni su chudence... tak sme sa prestali stretavat..🙂 a teraz sa chudence o nu nestaraju... tak sa jej to vratilo..🙂 a tiez sa neviem pretvarovat.🙂 tiez si poviem co si myslim. preto nie som dobra vnucka a ani nevesta..🙂)
@orchis fuu ty tu po mne chceš také veci. Vieš ja som s tými vecami okolo tehu tiež sekla lebo sa nedarilo len od kedy som našla na nohavičkách hnedý fliačik tak merám a odvtedy to krásne stúpa tak neviem čo si o tom myslieť.Merám asi od stredy minulého týždňa a teplota bola od 36,5 až po dnešnú....asi som veľmi nepomohla čoo 😖
@pinkbaby22 😀 tak si teda pockame aspon do predpokladaneho prichodu mrchy, vsak? 😉 pockame si na baby co si meraju teplotu co na to povedia 😉 tazko sa z toho da nieco vydedukovat ak si ju predtym nemerala. a teda zda sa, ze si len niekolko dni po ovulke 😉 ved pockaj do toho 13teho. teda fliacik si mala ked teplota bola 36.5? ak ano tak to mohlo byt trosku "ovulacnej krvi".....baby co vy na to?
@zasha ahojky, myslím že si dobre urobila že si si dala pauzu s DC, mrchami a podobnými krávovinami, tiež som sem chvílku nechodila pretože mi podobne ako tebe z toho šibalo 🙂 teraz ma to opäť chytilo hlavne kvoli tomu DNp ktoré platím vyše 2 rokov, tak verím a dúfam že po tolkom snažení sa mi podarí otehotnieť konečne 🙂 žiadne testy už nerobím, asi opäť začnem s alchemilkou a nechám to na toho hore, či nám dopraje čoskoro stať sa rodičmi 🙂 držím ti palce aby si bola čo najskor tehu, nezabudni nás všetkých potom informovať... 😉
@katussska24 moja u mna este nie ☹ az zajtra by mala prist a uz ju cakam od dnes, lebo uz ma boli podbrusko aj krize, aj ked nie tak intenzivne , ale citim.
@mukesina mna neboli nic...dokonca ani prsia uplne jemne ich citim iba, take citlive.... 😒 co je az divne, lebo mna bolieva nieked uz 2 tyzdne pred ale zatial nejak verim na vianocny zazrak...by sa mohol konat jednoducho...a hotovo 😠
@katussska24 mna uz tie krize, cize zajtra rano uz asi dorazi v plnej krase 😠 .Tiez tie prsia, doteraz ma bolelolen lave prso, tento cyklus ma boli aobidve aj bradavky tak neviem.necham sa prekvapit, ale podla mna na 99 percent zajra dorazi.
Ano mohol by sa konat u teba vianocny darcek.ktory DC si?
@terezka1631 dakujem pekne, ano, nezabudnime aj na kys. listovu. aj teba vela zdaru. ako som tak rozmyslala, prisla som na to, ze pocas vtedajsieho snazenia som sa chodila umyvat.to nebolo dobre. teraz budem nohy drzat hore...
@mukesina kukam kalendaaar....20.DC
@katussska24 drzim prsteky
Vsetkym snazilkam drzim prsteky, nech maju pod stromcek ten najkrasi darcek 2// 😉 😉 😉
@mukesina jaaaaaj.....opakujem to miliontykrat.....veeeeeeeeeeelmi tuzim, veeeeeeeelmi chcem.... 😵 😵 😵
@katussska24 preto ti mooooooooooooooooooc drzim prsteky nech ti to vyjde 😉
@mukesina heheh 🙂 no...fakt prezivam stav ako ked som bola mala...ked som tuzila po dakom darceku a cakala do vianoc...tak tento rok tak dlho cakat nemusim...prve informacie dorazia skor....len sa zaroven bojim sklamania ked... 😨
caute babule... vypluta som... uplne... ☹
a je po haluskach.. robili sme bryndzaky a nebola bryndza plesniva? jasne, ze ano... ☹ 😠 kupili sme taku vo valceku... zvonka super, vona normalna... a v strede plesen ako keby to bola niva... 😠
@asemilka potesi...ja som dnes 1.krat v zivote robila zemiak placky a fazulovu polievocku 😝 a podarilo sa, vytesujem sa z toho cely vecer. ja strasne malo varim posledne mesiace...vsak som vam aj pisala, ze som strasna "pani domaca"....ale tak ekd nebol cas.....
zajtra mam ale skusku, koncim moj kurz, uz bude len radost v tom zivote...a mozno casom aj nova praca 😵
@katussska24 ja tomu vareniu v poslednej dobe tiez nedam velmi po boku... ked, tak len nieco rychle... ale placky ja mooooooozem 😝 😀 aj fazulkovu mooooooooozem 😀 ja som to uz dnes pisala... ja mozem vsetko posledne dva tyzdne vsetko, co ma nezje 😀
@asemilka tak to si podame ruku...ja na ranajky parky po dva-tri....a to je len start dna 😅 musim sa krotit, zcina to byt hadam aj vidiet 😨 no ja som sa dnes hecla.....lebo ked citam tu temu ze "co dnes varite" citim sa ako v risi divov 😎
@katussska24 ked ja nielen ze toho zjem vela, ale aj piate cez deviate 😀 inac, aj ja si obcas tu temu citam... a potom mi len slinky tecu... 😀
Baby tak pustim si Ordinaciu, a nezaspim pri nej??? cista trubka.. teraz som sa prebrala, hodina ordinacie uz fuc.. ach jo.. ta moja spavost.. 😀 😀 😀
@monika2712 pockaj, ked budes tehula... a padne na teba unava 😉 🙂
ahojte kocky 🙂 dlho som tu nebola mame tehulku nejaku ci? 😕 do zadu som necitala,lebo nestiham ...a posluchali ste? 😀 😀 ze Mikulasko chodil 😎
@asemilka hm ja viem, uz som to zazila, sice len tyzden dva, vtedy som spala po robote furt.. 😉

@ktore no len jej mala tie sladkosti tusim nedostala 😕 pride mi to divne, my sme dostavali len sladkosti, cibula, prutik a taketo veci sa u nas nedavali. mne pride zbytocne na sviatky upozornovat deticky na to, ze su obcas neposlusne 😕 to mozme robit po zostatok roka 😉