Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 odteraz uz bude len hore a hore a hore asi takych 9 mesiacov.
@monika2712 monika sme sklamane ale to by bola bomba keby to vyslo.len tu teplotku sladovat
@ktore uz som ho dala vyssie ten moj graf..
a ten tvoj.. co ja viem, mne sa nezda velmi ukazkovy.. uz si mala aj lepsie tiez.
@kukucg to je v pohode, ono zalezi aj kde meras, kedy meras atd..
@alyce To som aj ja zvedava 😅 MM ma rano budik na siestu a poda mi teplomer a chrape dalej 😀
@monika2712 no to je fakt ja meriam v puse a tam su vraj nizsie teploty.... mno a meriam o siestej.... dnes som rano pozabudla a ked som dosla domov zo skolky uz bola 36,8 ale tak to uz sa nerata to som len zo zvedavosti ci ten teplomer vie merat aj nad 36,5 😀 😀
@alyce no mat tvoj optimizmus... bodaj by si sa nemylila!! 😀 😀
by som asi padla na zadok keby to prave z tejto svihnutej ovulky mojej vyslo.. 😀
@kukucg no tak preto, ja meram tam dole, tam mi to pride rano pohodlnejsie.. este si mozem pri tom trochu zdriemnut na par minut .. s teplomerom v puse by to bolo tazsie 😀
@alyce a kedy ides objednavat? pokukam co mame na trhu a potom a rozhodnem....ale tak.....este stale verim....ze mi ich neni treba 😀
@monika2712 to podla mna nevadi ze mava svyssi graf.moze byt iny .mame nieco podobne len je so este necitila ani pichmnie nic mozno zajtra ale to jr uz na nic .spermie neprzili len zazrakom.vcera sme si z mm pisali o menach a k nasmu priezvizku neviem najst.to len zo srandy sme skusali.dievcatko nelku je to take nezne meno.ale nevim.chlapca ani nahodou neviem.porad volaco.napisem ip
@monika2712 augustovkyyyyyyyyyyy !!!!!!! 😵
@katussska24 este mi ostali od minula, takze asi az v januari. Ale tie z anglicka su strasne dobra cena, aj som tu na konikovi citala, ze su dobre, nejaka baba ich ma odskusane
@ktore inak kukam na ten tvoj graf, a ja by som to podla neho tipla na nedelu tu tvoju ovulku.. len ti neskor vystupla teplota.. presne ako mne..
@katussska24 moja zlata, neviem ci tam nebudes bezomna ... v tych augustovkach.. 😖
@katussska24 Ale samozrejme ti prajem, aby si ich nepotrebovala 🙂
@monika2712 TO BY BOOLO ESTE FAJN len bolo sucho ktovie aj zazraky sa deju.idem objednat nejaky lanovy olej miesto grep dzusu alebo omega kyseliny .zatial pa idem lahnut so ko.
@monika2712 Hej hej to mas pravdu s teplomer v puse sa blbo spi 😀 😀 ale ja aj tak vstavam o takom case takze zvladam... som zacal v puse lebo som chcel od 1DC a uz som pokracovala...
Inak aby si nebola este prekvapena, ze by aj so svihnutej ovulky vyslo 🙂 mam skusenost ze to pride ked to najmenej cakas respektive ani necakas 😅 😀 😀
@kukucg no hej, tiez si to hovorim.. ja inak meriam az po ms vzdy... tento mesiac som ani nechcela merat, ale ked mi zacal tak hrozne skoro ten hlien, tak az vtedy som zacala, 8dc tusim..
no som velmi zvedava, ze ci u mna bude platit pravidlo, ze cim mensia pravdepodobnost tym vacsia sanca 😀 bodaj by to tak bolo..
Jaj baby tak aby toho ale nebolo dost, tak som si prave nasla na nose zacinajuci herpes... to ja mavam furt zo smrkania, len to moje smrkanie uz trva dost dlho... a tak sa mi na na striedacku robi herpes v nose, na nose a podobne... porazi ma 😢
@esmenia...budem drzat palce na Jeziska...ked Mikulas nevysiel 🙂
@monika2712 veru, bodaj by 🙂 a mozno aj hej ved sme sa dohodli 😀
ja som herpes nikdy nemala ale MM ma teraz dva 😒
@monika2712 moja zlata...velmi chcem byt ! ale aj s tebou...ved si musime pomahat. 😉
ahojte baby. Tak som medzi Vami opat, nase tehotenstvo skoncilo neuspesne 😔 Je koniec, v sobotu som zacala som krvacat, isli sme na pohotovost, dali nam lieky na udrzanie, v pondelok a utorok navsteva mojej dokiny a fazulka sa nam aj tak neudrzala...
@ludka77 tak uz nepatrim medzi julovky ani ja... Ty si bola na cisteni, vsak? Mne vcera povedala, ze sa cistim sama, ze mozno nebudem musiet ist...zajtra mam zas kontrolu a uvidime.
Ale tiez mi povedala, ze mame zacat az o 3 mesiace znova.
@monika2712 Ja som sa tiez dnes zobudila chora, ani pracovat nejdem, budem kvasit celyy den 🙂
@alyce no mne vcera pred spanim bolo nejak divne, rozbolela ma hlava a mala som taky pocit teploty ale nemala som horuce celo.. tak to asi ten herpes 😒

@katussska24 no ja som objednala cez net. 14ks za nejakych 18 eur aj s postovnym, ktore je 3 eura. Najblizssie si idem objednat z anglicka. Asi ti tu nemozem napisat priamo stranku, nech to nie je reklama. Napisem ti www.adresu do IP?