icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@orchis heej? to poviem mojej mame, ze to pomaha. Len kde to kupit.. Ty si v takej exotike, ale my tu doma...

alyce
7. dec 2011

@orchis ved ani tak to doteraz nevyslo, tak na co cakat? Ked je telo v poriadku... Aj tak to pride ked to ma prist, ci cakas alebo necakas

orchis
7. dec 2011

@monika2712 ja s tym obcas aj varim, pouzivam kedy sa len da a niekedy len tak lyzicku pri jedle. vies, my pouzivame pomerne casto aj kokosove mlieko tak mozno aj to zavazi. na varenie si kup len obycajny kokosovy olej, je lacnejsi a ak zozenies panensky tak z toho si daj dve tri lyzicky denne. ja si to nekontrolujem len ho pouzivam takmer kazdy den do niecoho, co i len trosku a som v poho 😉

orchis
7. dec 2011

@alyce no uz aj u nas je dost siroka ponuka tychto exotickych produktov v supermarketoch, nie? ale urcite sa to da aj cez net 😉 idem to omrknut....

alyce
7. dec 2011

@orchis jo, mame taky volaky bioobchod tak nabehnem tam. A mozno aj v Tescu maju, ked vyzdraviem pofrcim to kuknut, pripadne to dam mame pod stromcek ako darcek. Vidis? Dobry napad 🙂

orchis
7. dec 2011

napr. http://www.biomajak.sk/bio-potraviny/oleje/koko... ale toto su tie pananske s ktorymi by som nevarila lebo su pomerne drahe, tie by som si pridavala studene do jedla alebo dala po lyzicke pri jedle

monika2712
7. dec 2011

@orchis akurat som ti isla sem dat tu istu linku!! ze ci toto je ono 😀 😀

alyce
7. dec 2011

@orchis a ma aj kokosovu vonu? lebo ja kokos neznasam, ale preventivne by som si ho tiez davala. Zato mama sa potesi, tak kokos miluje. Takze ten lisovany za studena je na jedenie...No urcite to kupim

orchis
7. dec 2011

@alyce ten lisovany za studena ma pomerne silnu kokosovu vonu, no je to kokos 😅 ale ten klasicky uz pomenej, s oboma sa da varit, ale s panenskym pomenej varim aj kvoli prenikavej kokosovej chuti a aj kvoli cene 😉 ja najcastejsie pouzivam olivovy olej a az potom kokosovy....

alyce
7. dec 2011

@orchis no nic, zapcham nos a zhltnem. Horsie to bolo, ked som si raz kupila kokosovy sampon a strasne som si sama sebe smrdela 😀

orchis
7. dec 2011

@monika2712 😀 no to je to prve co mi vyhodilo ale len som chcela vediet ci sa to na sk da kupit aj cez net 😉

orchis
7. dec 2011

@alyce to je prvykrat co pocujem o niekom kto nema rad kokos resp kokosovu vonu 😅 ako mamka mi zvykla hovorievat: "pre krasu sa trpi" 😀

alyce
7. dec 2011

@orchis veru, su veci, ktore nelubim, ale ked je kriza, tak zjem, napr. kavove kolace. Ale kokos ani za peniaze. Strasne aromaticky, uz z diaky ho citim a dviha mi zaludok... Ale za to klobasku s dzemom to ja mozem 🙂

monika2712
7. dec 2011

@alyce klobasu s dzemom??? to ako fakt? 😀 😀 😀

nufacikmi
7. dec 2011

@katie1 ahoj moja, to je mi veľmi ľúto 😢 ale ako písala orchis, zrejme to tak malo byť.. dúfam, že sa dáš čo najskôr dokopy a ďalšie tehu už bude úspešne 😉

aj tak je strašné koľko žien si tým musí prejsť, nechápem

katie1
7. dec 2011

@nufacikmi dakujem!

Baby a vy ostatne ako ste na tom so snazenim? Sup sup mi vsetky napiste kolkaty DC ste, nech mam prehlad 😉

alyce
7. dec 2011

@monika2712 mnam, mnam, vyskusaj 😉

alyce
7. dec 2011

@katie1 12DPO, 25DC, dnes mam dostat, najneskor zajtraaa, zatial nic

orchis
7. dec 2011

ja som 2DC takze zaciname novy cyklus a priatel sa uz tesi na vianocne snazilkovanie 😀

asemilka
7. dec 2011

@monika2712 tak co mi ine ostava, ako byt optimistka... 😀 ale u mna to zalezi aj od nalady 😀 a pri tom vsetkom, co sa teraz deje v robote, som radsej optimista... take predvianocne a predkoncorocne rososo tu je 😀
@anastacia242 vies co... chlap panna je strasne nieco 😀 ale ja by som bola rada za kazde babo 😀

orchis
7. dec 2011

@alyce tu klobasku s dzemom si aj viem predstavit ved ked mi velmi chuti dobry hovadzi steak s dzemom.....teda s omackou z dzemu alebo priamo z ovocia, mnam 😅

katie1
7. dec 2011

@alyce fiha...a kedy testujes?

alyce
7. dec 2011

@orchis vcera bocik, dnes masko s dzemom, nemali by sme otvorit nejaku francuzsko - slovensku restiku? 😉

alyce
7. dec 2011

@alyce monika2712 Moniku pozveme ochutnat.

asemilka
7. dec 2011

@anastacia242 dakujem za cukrik 🙂 ja sa hanbim... ja som ho neposlala nikomu... ja som bola taka unavena a znicena vcera, ze som vypla pocitac a nic uz neriesila ☹

alyce
7. dec 2011

@katie1 netestujem, ja dostanem isto.

asemilka
7. dec 2011

@katuch30 ved hovorim... svetly pripad pozitivneho myslenia 🙂

nufacikmi
7. dec 2011

@katie1 fíííha, až som musela pozrieť do kalendára..ja som 17 DC, mrcha by mala prísť 19.12., ja už od mrchy neriešim snažilkovanie, nechávam to na prírodu 🙂

mukesina
7. dec 2011

@alyce ahoj moja no ako?citam, ze si prechladena?zeby tehotenska nadcha? 😉

asemilka
7. dec 2011

@anastacia242 prekvapkanie som ti poslala 😉 🙂