Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ja s tym obcas aj varim, pouzivam kedy sa len da a niekedy len tak lyzicku pri jedle. vies, my pouzivame pomerne casto aj kokosove mlieko tak mozno aj to zavazi. na varenie si kup len obycajny kokosovy olej, je lacnejsi a ak zozenies panensky tak z toho si daj dve tri lyzicky denne. ja si to nekontrolujem len ho pouzivam takmer kazdy den do niecoho, co i len trosku a som v poho 😉
napr. http://www.biomajak.sk/bio-potraviny/oleje/koko... ale toto su tie pananske s ktorymi by som nevarila lebo su pomerne drahe, tie by som si pridavala studene do jedla alebo dala po lyzicke pri jedle
@orchis akurat som ti isla sem dat tu istu linku!! ze ci toto je ono 😀 😀
@monika2712 😀 no to je to prve co mi vyhodilo ale len som chcela vediet ci sa to na sk da kupit aj cez net 😉
@alyce klobasu s dzemom??? to ako fakt? 😀 😀 😀
@monika2712 mnam, mnam, vyskusaj 😉
ja som 2DC takze zaciname novy cyklus a priatel sa uz tesi na vianocne snazilkovanie 😀
@monika2712 tak co mi ine ostava, ako byt optimistka... 😀 ale u mna to zalezi aj od nalady 😀 a pri tom vsetkom, co sa teraz deje v robote, som radsej optimista... take predvianocne a predkoncorocne rososo tu je 😀
@anastacia242 vies co... chlap panna je strasne nieco 😀 ale ja by som bola rada za kazde babo 😀
@anastacia242 dakujem za cukrik 🙂 ja sa hanbim... ja som ho neposlala nikomu... ja som bola taka unavena a znicena vcera, ze som vypla pocitac a nic uz neriesila ☹
@anastacia242 prekvapkanie som ti poslala 😉 🙂

@orchis heej? to poviem mojej mame, ze to pomaha. Len kde to kupit.. Ty si v takej exotike, ale my tu doma...