Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@alyce ale nee, podla mna nie osm, alebo zeby motyka vystrelila?hmmmm?ale to sotva ked sa citim ako pre MS ,myslim tie bolesti bruska a krizov, nie su stale ale tak raz za hodku pridu, hlavne ked sa vycikat.Ja chcem testovat az ked tak piatok.To je tu blbe ze tu papieriky nemaju , len tie kazety.Jeden tehu test stoji 10 eur.Preto nechcem este teraz testnut, lebo potom budem vzdy 😀 😀
@minerwa no ved my tak od kyretu sa snazime, nejake tie 3-4 cykle zatial len.. ale ked sa nebude darit, pojde mm na vysetrenie.. pre istotu, nech nestracame zbytocne cas.. mam troska podozrenie ze sa u neho nieco zisti...
@katie1 moja to mi je luto,boze ake to je vsetko nespravodlive
@monika2712 Monika potesila si ma tou teplotkou,mozno ti nevyznacilo ovu ôebo ma malo teplot pred ovulkou a nakoniec naozaj bola moja
@mukesina ale prosim ta.. Ja som mala najvacsie kramovske napatie presne vtedy ked som bola tehota. Ale fakt. Ved v auguste som si presne pre toto neurobila test, ze som furt citila ze uz, uz... Az na 28 den som sa odhodlala a bolo to tam. A ja mam priemer 25 dni. Takze uz v prvy den meskania mozes cikat, a ty mas zajtra ze? Co mate len jednu lekaren? Nech ti muzik kupi
@esmemia no ja ti neviem moja, nejak tomu velmi neverim.. sak uvidim, teplota je smerodajna, takze ked zas klesne naspat, tak je to jasne..
baby ostalo mi strasne zle z obeda.. normalne to tu predychavam... brucho mi nafuklo, mam krce v zaludku.. fuj, blby rezen plneny.. 😠
@alyce no vidis mame to naopak 😀
@monika2712 vidis, mala si ho natriet dzemom, bolo by ti lepsie 😀
@alyce no ja nie som na SR a tu v blizkosti ano len jednu ☹ , no podla mojich vypoctov posledne 2 cykly som mala 30 dnove a dnes som 30 den cyklu.Muzickovi nechcem nic hovorit, lebo za posledne mesiace chodil chudacik kupovat a vzdy neuspesne, potom mi hovori, ze sa mam na to vykaslat, tak chcem ist kupit sama, uroit a ked bude poztivny tak mu povedat, inak nie.teraz v auguste?Len to j na tom, ze pridem na sr az 24 ☹ . a kebyze som v tom, tak neberie ziadnu kyselinku nic, neviem ako potom pytat v lekarni nieaku ☹ ☹
@monika2712 aj mne byva z plneho zle ☹ .Moja daj si za pohar pivka pomoze 😉
@monika2712 podla mna neklesne!!! 😉
@mukesina nemozem som v praci a autom ☹ dala som si pankreolan a kofolu.. otras.. strasne ma picha v zaludku..
@alyce mali v restike ako menu.. ze plneny sunkou a syrom, akurat ze to nebola sunka ale slanina.. a este cele vysmazene.. fuj, preco som ti to ja koza dala... smazene veci mi fakt nerobia dobre 😠
@monika2712 poharik pivka by ti neuskodil a urcite nejdes este teraz domov.ale aj ten pankreol by ti mal pomoct.ja vzdy ked si ho dam po nom strasne grgam 😀 😀 😀
@mukesina no hej, ale nemozem ist teraz dole do restiky dat si pivo.. otvorila som si druhu kofolu, a tiez sa mi dost grga po tom pankreolane, ale nevadi, aspon mi to pretravi.. fuj takto zle mi uz dlho nebolo 😒
@alyce aj ja som ochotna az piatok cikat, ked zajtra nepride, tiez uz mam podozrenie 😀 😀 .mne uz asi 6 cyklov vobec nemeska.ano zahajime spolu tesotvanie,len ja neskor stavam urcite ako ty a tu je este cas posunuty o jednu hodinu dozadu.cize ty budes skor mat vysledok ako ja 😉 😉 .Vstanem v piatok prihlasim sa na MK a uvidim tvoje testy s 2// 😉 😉
@monika2712 bodaj by si mala pravdu. 🙂 a ty dalsia v poradi
@monika2712 kiezby si mala pravdu 🙂 .nechcem to zase zakriknut ako kazdy mesiac.vzdy priznaky boli a nakoniec mrcha mrchovska dorazila v plnej krase 😠 😠 , aj ked posledne 2 cykly dorazila doobedu a teraz uz e poobedie 😀 😀 ,ktovie nechavam sa prekvapit,este zajtra moze prist.tak uvidime.ale bolesti podbruska uz mam .
@mukesina budem drzat palce!!!
@alyce no ja si musim este pockat 13 dni na moj vysledok.
@monika2712 dakujem 🙂
my sme tiež začali s budúcim manželom po lete a pozitívne 🙂 teraz sa ideme brať a tešíme sa na bábo
Jasin písala, že včerajišou nocou sa jej tehu skoncilo ☹ ☹ ☹ ☹ Chúďa

@mukesina jaaaaaj, moja ty uz ani na nic necakaj. Rano pekne ocikaj papierik a si vysmiata 🙂