icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

lusip
7. dec 2011

Neviem,.....Išla myslim kvoli cukru do nemocky,...a teraz to pisala na MK 😒

monika2712
7. dec 2011

@esmemia
@lusip hej akurat som to citala aj ja.. boze chuda.. tak to uz je jedenasta z juloviek co potratila.. to bol fakt nejaky prekliaty mesiac! do prdele co sa deje??? je toto mozne vobec?

esmemia
7. dec 2011

@monika2712 ja to nechapem,vsak v poslednej dobe voolako zeny potratia jedna za druhou,ja to vazne nechapem. CO sa deje. Ved otehotniet je hotovy maraton,umenie a zazrak a vynosit zdrave dietatko je dalsi zazrak.

monika2712
7. dec 2011

@esmemia no bohuzial je to tak.. ved aj ja to mam za sebou.. nechapem.. je to asi tou dnesnou dobou.. same stresy, ecka, ovzdusie.. vsetko ide proti nam.. 😒

mukesina
7. dec 2011

@alyce moja aj ty mas biely vutok?to je asi predzvest kram co?

alyce
7. dec 2011

@mukesina uz ho mam asi tyzden a veeeela

alyce
7. dec 2011

@mukesina moze to byt aj priznak tehu, ale aj zatka pred MS

esmemia
7. dec 2011

@monika2712 moja aj ja ho mam za sebou 😖 😔

monika2712
7. dec 2011

@esmemia ozaj hej.. a kedy si to vlastne mala ty?viem ze si to uz spominala ale neviem kedy..

esmemia
7. dec 2011

@monika2712 na Velkonocne sviatky

monika2712
7. dec 2011

@esmemia aha tak to len dva mesiace predo mnou.. ach jaj... nikdy nezabudnem, 22.5. sme splodili.. este som si hovorila, ze dieta lasky, majove... a 1.7 som uz bola v nemocke na cisteni...

mukesina
7. dec 2011

@alyce no tak to som faaaaatk zvedava ako to setko dopadne 😉 ,katastrofa.to cakanie ma asi zabije.ja az teraz ho mam 😒 ,bolesti uz aj ustupili, tak asi uz ide navsteva.

esmemia
7. dec 2011

@monika2712 no my sme splodili v polke marca a 21 aprila tusim som uz bola bez baba

alyce
7. dec 2011

@mukesina akurat som ti chcela pisat, ze ja uz mam take palenie v bruchu, ze sa to najneskor do rana pusti..

monika2712
7. dec 2011

@esmemia a islo to same von? ty si nebola na kyrete ci?

rysauka
7. dec 2011

@dajaja a to som si myslela, že moje septembrové dieťa je zlé pomne, uf tak nie som jediná a nemôžem za to ja ale že je panna 🙂

yasmin0001
7. dec 2011

Caute snazilky, nejdem vas aj ja deprimovat svojim zazitkom, uz som ho rozobrala v inej teme, ale zial aj ja som prisla o nase prve na prvy sup vyrobene babatko. Nerozumiem tomu a nikto mi to nevysvetli.
Podobne ako Katie som prisla do nemocnice este v case ked babo zilo a bilo mu este srdiecko, aj ked doktorka hovorila, ze slabo. Dali mi lieky, poslali ma lezat domov, no do dvoch dni som aj tak potratila bez zjavnej priciny. Je teraz hrozne vela potratov, doktor spominal, ze polovica tehotenstiev takto konci.

Takze sme opat na starte a az zo mna opadne psychicka a fyzicka ujma, zacneme opat snazit.

esmemia
7. dec 2011

@monika2712 islo to uplne samo,v den ked som zacala krvacat,tak na sone uz nebolo nic vidiet a este v ten den podvecer vysli zo mna kusy a bolo po vsetkom :( na kontrole mi bolo povedane,ze som sa vycistila sama,nic tam neostalo a ze mam pockat na dalsiu MS ,ktora prisla tusim o dva ci tri tyzdne a mozeme sa zacat snazit,tak sa aj stalo a do teraz vobec nic,uvidime,co mi povie toho 19. decembra na preventivke

mukesina
7. dec 2011

@alyce myslis? ja dufam, ze v piatok testujeme 😉 😉 ,mne neiako ustupila bolest ale asi pred hodkou som mala taky silny pich v zadu na lavej strane, asi taky 30 sec 😒 😒 😒 , podla mna zajtra rano je tu svinucha najneskor

mukesina
7. dec 2011

@yasmin0001 ahoj to mi je luto ☹ ☹ ☹ ☹
Boze to co sa deje v dnesnej dobe?tazko je splodit babo a tazko ho aj udrzat? je i z toho vsetkeho mooooc smutno ☹ ☹ ☹

monika2712
7. dec 2011

@esmemia no tak snad je vsetko v poriadku.. 😉

katie1
7. dec 2011

@yasmin0001 paneboze 😔 Toto uz co sa deje... Je mi to luto. Mna osobne by toto ani nenapadlo...vzdy som mala pozitivnu mysel...no zivot dava tak ci tak riadne facky 😔 Drz sa moja!

dajaja
7. dec 2011

@mukesina
@alyce no kocky, ja vas obe tipujem, ze ste tehu 🙂

mukesina
7. dec 2011

@dajaja moja a ty ako?pocity zatila nic?no som zvedava dnes zatial neprisla, ale podla man zajtra s au z spusti v plnej krase 😠

dajaja
7. dec 2011

@rysauka no ved aj ja som si myslela, ze je zle po mne, lebo ja som bola pre mamu riadny oriesok 😉 ale asi je to vo hviezdach 😀 tiez mas takeho maleho certika? mne uz minule kamoska povedala, ze moje rozpravanie o synovi je pre nu najlepsou antikoncepciou 😀

asemilka
7. dec 2011

@yasmin0001 boozee... to je mi luto ☹ ale hlavu hore, zase sa vam zadari coskoro 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@dajaja kolko stavis?

yasmin0001
7. dec 2011

@asemilka ahoj moja, aj ty si tu este? Jemineeee, bud sa nedari, alebo toto. Jedno lepsie ako druhe. Ta nasa julova tema nejako nebola uspesna, viacero bab nas tam potratilo.

Stalo sa to len v nedelu, takze to este dost boli, ale uvidis, o par tyzdnov som tu aj s mojim pozitivnym pristupom...

yasmin0001
7. dec 2011

@katie1 presne ako pises, tiez som si hovorila, ze mne sa to nemoze stat. A ked sa to dialo, mi to pripadalo ako nejaky film, ze sa to ani nedeje mne.... Aj ty sa drzkaj, viem ako sa citis. Zialbohu...

dajaja
7. dec 2011

@mukesina ja naozaj nemam ziadne priznaky, preto to nevidim ruzovo. ved aj nas posledny pokus bol daleko od ovulky. a inac aj ja som sa tak podobne ako opisujes citila pri mojom prvom tehu 🙂 tiez som si myslela, ze mrska dojde kazdu chvilu a stale som sa chodila na wc kontrolovat, ci uz dosla. mala som aj husty biely vytok a bolo z toho tehu.. 🙂 ja sa uz velmi tesim na tvoj testik