icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
7. dec 2011

@yasmin0001 tak ja by som aj do inej temy pisala, ale ked ten bocian ani vrana nie a nie prist 😀 nase buduce babo asi cakalo, kym budeme mat normalnu postel doma... 😀 tak teraz my cakame, ci ta postel mala uspech, alebo pokracujeme dalej 😀 tvoje pocity trosku poznam... ja som si podobnym presla uz tiez... ale pomohol konik... a mamickovske casopisy 😀 manzel mi ich kupil zo zufalstva, uz nevedel, co so mnou... ale konik a baby tu a casopisy ma nejako postavili na nohy 😉

dajaja
7. dec 2011

@alyce no nejake euro by som stavila, aky je kurz? 😀 ale vazne.. vidim to celkom realne u vas dvoch. velmi vam to prajem 🙂

mukesina
7. dec 2011

@dajaja ale baby niektore pisu, ze nemaju priznaky a su tehu.ASi dnes idem kupit tehu test, nieako uz mi je divne 😒 , take tocenie a bolesti zaludka 😒 😒 , tak akurat ist zvracat.mozno su to PMS priznaky, ale asi dnes kjupim a rano testnem.necitim sa mooooc dobre.

rysauka
7. dec 2011

@dajaja no jeho správanie ma normálen odvádza od chcenia mať v blízke dobe dieťa

alyce
7. dec 2011

@mukesina no to je rec! tak ja stavim 10 eur ze si. Uz som si tu raz dnes stavila, fuu, baby ja budem bohataaaaaa

dajaja
7. dec 2011

@mukesina no kazda sme ina. u mna podobne priznaky ako mas ty, znamenali tehotenstvo. nehovorim, ze to musi byt aj u teba rovnake. no ako som uz pisala, som velmi zvedava na tvoj testik 🙂

asemilka
7. dec 2011

@mukesina myslis taky pocit v zaludku, ako keby si vola na vode a lod sa hybe? alebo ako keby si (sorry za vyraz) pregrcala celu noc, potom zaspis a po zobudeni mas divny pocit v zaludku?

rysauka
7. dec 2011

@mukesina ja myslím že na 100% si

mukesina
7. dec 2011

@dajaja no to som aj ja zvedava 😉 idem s manzelom do fitka, ale dam si len trosku bicykel a trosku steper

mukesina
7. dec 2011

@asemilka ano rano ked som sa zobudila som mala divny pocit v zaludku poctom kus klud a teraz opat ☹ ☹

dajaja
7. dec 2011

@rysauka podobne sme na tom. ja len dufam, ze sa zlepsi, ked bude mat 3 roky. co poznam taketo narocne deti, vacsinou sa okolo 3 rokov zlepsili..

rysauka
7. dec 2011

baby, ja si myslím, že v dnešnej dobe nie je výhra keď otehotnieme ale keď vydrží bábo do tretieho mesiaca

rysauka
7. dec 2011

@dajaja dal by boh, ja som už na pokraji nervového zrútenia 😢

dajaja
7. dec 2011

@yasmin0001 je mi to luto, tiez nechapem, co sa to s vami julovkami deje.. ☹

alyce
7. dec 2011

@rysauka veru, presne. Ja ked som bola prvy krat tehotna na rizikovom nemocnici, tak tam nebola jedina baba, co by pred tym nepotratila, az sa na mna cudne pozerali, preco tam zaberam miesto. Tam sa mi nejako dostalo do povedomia, ake to je caste, uz pomaly bezne. Pomohlo mi to sa rychlo pozbierat, ked som toto vedela...

asemilka
7. dec 2011

@mukesina ja to uz mam druhy den... zatial si myslim, ze je to z pocasia... ale teraz mi lezie cervik pochybnosti do hlavy... 😀 vcera vecer som presviedcala manzela, ze masko, co varim, chuti ako pocukrovane... a kukal na mna ako na blazna 😀

dajaja
7. dec 2011

@rysauka ja tiez. niekedy by som ho roztrhla.. ale vie byt aj velmi zlaty, ked chce. u nas je najstresovejsia prechadzka. chcem s nim chodit kazdy den von, aby sa otuzil, ale tie nervy, co si pritom uzijem. katastrofa.. pri ceste domov sa mi aj 10 krat hodi o zem, nedokazem ho nijak donutit, aby isiel tym smerom, ktorym ma. niekedy dostaval aj po zadku na ulici, ale potom bol este horsi. teraz ho vzdy zoberiem na chvilu na ruky, ked vymysla. no ak budem tehotna, tak si neviem predstavit ako ho budem s bruchom nosievat. ved uz ma 15 kil.

dajaja
7. dec 2011

@asemilka to vazne mas take divne chute? a ty si ktory DC?

rysauka
7. dec 2011

@dajaja u nás je najhoršie že on bije nás, všetkých, a hračky u nás vydržia 5 minút, všetko najskôr musí hodiť o zem aby vyskúšal ako dlho to vydrží, a keď ho ja zbijem tak mi povie " maminka ešte" no a niekedy mám taký pocit že ho len bijem a keby to videl niekto zo sociálky tak mi ho asi zoberú

dajaja
7. dec 2011

@rysauka
aj nas ma obcas take pokusy, ze sa na nas zahana, ale nastastie nie je to casto.. kym sme doma, tak je to jedno zlate dieta. akonahle vyjdeme z domu, je ako odtrhnuty z retaze. to je nas najvacsi problem.. a co sa tyka bitky, ja uz ho skoro vobec nebijem, lebo som v tom nevidela ziadny ucinok. ja sa len bojim, co z toho dietata vyrastie. kazda mamka chce mat dobre poslusne dieta. niektore take aj maju, ale je to podla mna ich prirodzena povaha. najlepsie je, ked take mamky zacnu machrovat ako super zvladaju a vychovavaju svoje dieta.. vtedy sa len pousmejem a pomyslim si, ze mozno druhe budu mat take ako ja a potom pochopia 🙂

esmemia
7. dec 2011

@yasmin0001 moja panecku to co sa pred Vianocami a celkovo deje ??, Je mi to luto baby ved to ste uz tri za posledne 2 dni,je mi z toho strasne smutno

asemilka
7. dec 2011

@dajaja 21.dc 😀 ja som to tu uz spominala... posledne dva tyzdne zozeriem vsetko, co nezozerie mna 😀

dajaja
7. dec 2011

@asemilka no pekne 🙂 tak dufam, ze tie tvoje chutky budu mat nejake logicke vysvetlenie 😀

katie1
7. dec 2011

@yasmin0001 presne, mna vcera viac krat napadlo, ci to nie len zly sen, som sa prefackavala, ci za z toho nahodou neprebudim. Je to brutal 😒

asemilka
7. dec 2011

@dajaja no vies co... neviem... zacalo to pred ovulkou.. tak to boli take predovulacne priznaky 😀 cez ovulku boli ovulacne... 😀 a teraz su to predmenstruacne 😀 tehu priznaky to nemozu byt... ja sa nesledujem 😉 😀 prave z toho dovodu viem presne, ze odkedy zeriem, ze je mi zle, ktory den cyklu som... 😀 ale inac sa nesledujem... 😉 😀

ktore
7. dec 2011

@monika2712 ahojte.trochu sa mi zlepsila nalada.bola som cikat a ked som sa utierala tak sa mi trochu smykalo.pozrela som krcok a je vlhkejsi.pride aj mm domou este dnes v noci alebo zajta rano ked este spat budeme.tak aspon nieco ale uz moze byt aj neskoro.tento mesiac je velmi divoky a tym padom aj smutny.som uplne roztrzita co je.este necitim ani picanie ani oduvanie ako kazdy mesiac.teplota sa mi zvysila ale nic necitim.boze to je teda stres.som zveava na zajtrajsiu teplotu.ale uz je asi neskoro aj keby prisiel dnes.ALE keby som mala zajtra pichanie to by bol gol.je vsetko na ruby uplne poprehadzovane tento mesiac.zeby jezisko uradoval?

asemilka
7. dec 2011

@ktore no moze byt 😉

linuska1
7. dec 2011

@asemilka ani nevies ako rada by som bola ako ty.. 🙂)) co ja by som dala za sms... a nie sporadicke navstevy... 🙂))

linuska1
7. dec 2011

a dnes ma muz narodeniny..🙂) a ja mam pozitivny ovu test..🙂)) aspon nemusim chystat darcek..))))))))

dajaja
7. dec 2011

@linuska1 no tak to pekne oslavte 🙂