Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@alyce ano stavila>a si vyhrala? juuuuuj , al eneviem neviem, ci som ci nie.To cakanie je katastrofa.Teraz som sa postavila, z ediem dat manzelovi vecru a sa mi kus zakrutila v hlave a ma pichlo v bruchu na boku a manzel ja som ti povedal, ze si tehu 😀 😀 😀 😀 😀 .A ty co?tiez este neprisla?ja si mylsim, ze ani nepride 😉 😉
strajkovala som... a manzel si robil sam syrovu omeletu... to bolo reciiiiiiiiiiiiiii 😀
Caute zeny, tak ja dnes pokracujem so spanim po praci ??? zase som si hodku zdriemla. konecne mi nie je zle, dnes mi ten obed narobil riadny bordel v zaludku, smazeny rezen uz nechcem v zivote vidiet, a vlastne asi nic smazene..
neviem kedy sa konecne poucim, ze nemozem jest taketo veci, cely zivot s tym mam problem, plus zlcnik po mame., no co uz.. som si zas vytrpela..
No caka ma zehlenie manzelovych triciek, ale neviem sa donutit ist, takze asi ma to pocka rano a budem pekne kysnut pred telkou aj nadalej. 😀
@monika2712 ja mam tiez zehlenie.. ale nechce sa mi 😀 do vikendu vydrzi... 😀
@asemilka no moj drahy uz nema zajtra co na seba.. ale zabite ma fakt sa mi nechce.. rano mu ozehlim jedno tricko a bude musiet stacit.. zvysok v nedelu, ak budem toho schopna po sobotnej noci na chate .. mame stretko po 11tich rokoch z gympla, tak som zvedava ako dopadneme.. 😀 😀 dufam, ze si daco budem pamatat 😀
@monika2712 juuuuuuuu.. take stretka byvaju dobre 🙂
@asemilka no budem sa musiet kontrolovat, aby som bola v nedelu pouzitelna este.. bude treba este prat, zehlit. tak nech vladzem 😀
studujem ten moj blby grat stale, ze ci teda ta ovu bola alebo nie, niekto mi pisal, ze ovu je ked je posledna nizka teplota, ale u mna toto platilo len raz z troch mesiacov, tak ako aj iba prvy mesiac bol graf ukazkovy a dalsie dva otrasne, same schody.. no co uz... necham sa prekvapit, ale zrejme z toho nic nebude .. 😖
@mukesina no akoze panna, njhorsie znamenie v tom, vraj komplikovana povaha, váhavá a este k tomu vraj nie su velmi rodinny typ....co teda poznam ja ludi v znam.panny teda celkom to sedi...moj brat je panna uz ma druhu zenu...a kamarat je tiez a ten je sukničkár...ale riadny.. 😀
@asemilka dikes 😀 😀 😀 😀 😀 za srdiečko....chichi...ja som ti cukrik poslala na Mikulaša, za to, ze si taka optimistka 😀 😅
@monika2712 s teplotou ti ja velmi nepomozem... do toho sa nevyznam... ja som na sebe spozorovala novy priznak... cim viac solim jedlo, tym cukrovejsie chuti.... bud mi sibe, alebo som prisla o chutove bunky, alebo budem chora... 😠
@anastacia242 ahojky co noveho?
@asemilka no citala som dneska o tom tvojom medovom kurati .. mas ty divne chute veru! som zvedava co z tych chuti bude nakoniec 😀
@yasmin0001 to je mi luto...tak sa daj do poriadku a držím palčeky...neboj niesi sama...moje ani nezačalo biť a uz som bola na kyret v juni 😖
@anastacia242 by som sa zblaznila, keby som bola ina 😀 a moje okolie tiez 😀 😀 ja ked mam zly den, tak som na nevydrzanie... manzel by ti vedel porozpravat... niekedy ani nasa macka nechce ist vtedy ku mne 😀
@monika2712 no dnes som zistila, ze ked nieco presolim, chuti to za medom. a ked prepodravkujem, tak za cukrom 😀 robila som si syrovo zeleninove rizoto a naschval som dala vela podravky... tak ryza bola cukrova 😀
Baby nakoniec lekaren bola otvorena a mali len jeden druh testu 😠 😠 ,ine nemavaju.zaostaly to je tento stat fakt .a citlivost je 25 som nasrata.vsimla som si az doma a stal 10 eciek ide ma roztrhat od zlosti. tu 25 kedy je dobre robit?lebo vy tu stale pisete o 10
@mukesina moze ti aj 25tka ukazat u v den mrchy, mne tak ukazala minule tehu, ale zalezi ake mas vysoke hcg.. ja som mala vraj extrem, tak asi preto som mala taku jasnu palicku tak skoro.

@ktore moja zlata... vsetko je mozne.. tento mesiac sa asi uplne zblaznil.. nestiham sa cudovat co sa deje na okolo..
uz ma asi nic neprekvapi... 😒