icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

anastacia242
7. dec 2011

@monika2712 ahoj dnes volný dnik, tak som robila zemiakove placky..trosku viac soli 😀 😀 ale fajnééé...a bola som podstrihnut vlasky a uz som nakupila nejake darčeky pre draheho...a koncí mi uz po aly mrcha tak uvidime kedy bude ovu...čitam tu o tých potratoch nešťastných, ze si ich zratala uz 11.. 😲 😲 😠 😠 to je hroznééé ☹ ☹ ☹

mukesina
7. dec 2011

@monika2712 dakujem tak si este pockam 😝 😝 , a oni tu maju len na ocikanie, ja taky nechcem 😀 😀 , pisu , ze ocikat a nevies nemozem dat do nadoby a ho ponorit?asi nie co?

anastacia242
7. dec 2011

@asemilka ja praveze, ked som zlostna, nahnevana,..tak si poviem svoje a potom nekomunikujem a nevšimam si okolie 😲 😉 ty počuj máš nejaké divné chute...bude // ?? 😝

monika2712
7. dec 2011

@anastacia242 hej pisali tu baby z juloviek, a niektora dala cislo, ze 10, a potom sa ozvala jasin, tak ona je 11ta zrejme.. otras fakt.. nechapem tomu..
ja mam darcek len pre brata a svagra, este musim otcovi pyzamo zohnat.. a drahemu tenisky ale to pojdeme spolu kupovat, a absolutne netusim co svokrovcom, a nevie ani manzel ze co im kupit.. ako fakt netusim ze co im dame..

monika2712
7. dec 2011

@mukesina mozes to kludne ponorit, to je to iste... 😉

mukesina
7. dec 2011

@monika2712 fuuuu to mi odlahlo, nerada cikam na to ,som potom cele od toho 😀 😀 😀 😀

asemilka
7. dec 2011

@mukesina mna tak islo slahnut, ked som si robila ten digitalny test... ze veeeeeeeeelmi citlivy... tak ho ocikam, cakam na vysledok... a na krabicke sa docitam, ze je to 25 tka 😀 vyse 8 eur v prdeli 😀

anastacia242
7. dec 2011

@monika2712 no hruuuza...potraty prekliate...ja postupne uz kupujem od leta 🙂 . . . aby som mala na sviatky pokoj, draheho nechavam nakoniec...tak jemu som dnes kupila tielka a natelnik a este nejaky pulover znackovy ...chcel aj bezdrôtovú myš k notebooku a mam... typ pre svokrovcov kupte nejake vitaminy z lekarne 🙂 co reklamuju na klby,..a podob. 😀

asemilka
7. dec 2011

@anastacia242 dalsia, co robila placky a mne neposlala... 😠 😀 ja placky luuuuuuuuuubim 😀

monika2712
7. dec 2011

@anastacia242 no to neni zly napad, ale pride mi to malo, pri tom ako nas oni vzdy obsypu darcekmi... 😒

mukesina
7. dec 2011

@asemilka no mna slahlo doma 😀 😀 ,maju este ten tu digi ale ten este nepotrebujem en tu stoji 15 eur hej? a ten co mam 10 eur.normalne neviem kedy mam ho testnut , aby nebol zbytocny 😠 😠 😠 😠

asemilka
7. dec 2011

@anastacia242 ja mam tieto chute uz dva tyzdne 😀 najprv to bolo nadanie zjest hocico... cim blaznivejsia kombinacia, tym lepsie. teraz slane citim ako sladke... ale ako som pisala... su tri moznosti... bud mi sibe, som tehu, alebo budem chora 😉 🙂
@anastacia242 co sa tyka zlej nalady, tak mazel mi raz povedal, ze nech bud nadavam, alebo kricim... tak podla toho rozlisuje, nakolko som nasrata 😀 ale ked nepoviem nic a on nieco vyvedie... to by si mala vidiet.. po spickach pomaly chodi 😀 riad umyje bez reptania... kavicku mi urobi este len dvere doma otvaram... 😀 je zvyknuty, ze mu vzdy poviem, co si myslim... a takto nevie nic 😉 😀

anastacia242
7. dec 2011

@asemilka juuuj fakt, no keby som vedela, tak ti poslem 😀 inak dnes prvýkrát a super vyšli 😅 našla som si recept na nete a šup hotovo.. 😝 . .tak to mas potom tendenciu zjesť všetko, lebo je zima to aj ja som taká pažravá...stale by som jedla nieco, ale musim davať pozor...aby som nemala 100kíl 🙂 ale tie zameny tých chutí..to nepoznam ..🙂 tak uvidime čo z toho bude...

asemilka
7. dec 2011

@mukesina tak skus pockat nejaky den dva... potom by uz aj ten mal ukazat// 🙂

mukesina
7. dec 2011

@asemilka no asi radsej pockam, to cakanie ma raz zabije 😀 😀 , tak predsa testnem az v piatok .Tak som aj chcela.

asemilka
7. dec 2011

@anastacia242 ja ich zjem kopec na posedenie... tie ja mozem 🙂 a uz som ich dlho nerobila 🙂 tusim budu cez vikend 😀 😝

asemilka
7. dec 2011

@mukesina vidis... vyssia moc zasiahla 😉 🙂

rysauka
7. dec 2011

@mukesina ja čakám na ovulku, čakám na tvoje 2 //

anastacia242
7. dec 2011

@monika2712 tak este nejaky obraz napr...alebo fičia kalendare z vlastných fotiek...alebo tricka im kupte s napismi typu : " najlepsia svokra " alebo" naj mama" alebo z ich fotky nejaku pamiatku - obraz, potlač na trička pre oboch...neviem no...

mukesina
7. dec 2011

@anastacia242 nerob chutky s plackami mnaaaaaaaaaaam, zboznujem ich mooooooooooc

mukesina
7. dec 2011

@rysauka no neviem ci tam budu 2// uvidime, ale ked az v piatok. ovsem ked zajtra nepride mrcha.tak sup do snazzilkovania 😉

anastacia242
7. dec 2011

@mukesina no este ostali 4 kusky 🙂 som nevedela, ze ste s @asemilka take plackove...mna len zato napadlo, ze som mala nejake zemiaky a chcela som pouzit, lebo drahy si zmyslel, ze ideme prerobit sprch.kut na vanu,...nechcem robit nakup, lebo budeme mat bojove podmienky cca 3dni doma, kym sa prerobi, tak len míňam to, čo je doma 😝

asemilka
7. dec 2011

@anastacia242 nabuduce nam oznam, co ides varit a my ti uz povieme, ci lubime, ci nie 😀

asemilka
7. dec 2011

bud si to nahovaram... ale citim take palenie v podbrusku. tak v strede...

monika2712
7. dec 2011

@anastacia242 och ze naj svokra 😀 😀 😀 to by som asi nezvladla odovzdat.. hehe.. no nic, nieco vymyslime..aj ked netusim co.. oni maju vsetko, vsetko si teraz pokupili, cely byt prerobili, tak uz nic nepotrebuju.

mukesina
7. dec 2011

@anastacia242 no ja som strasne plackova 😉 ,asi zajtra urobim, maaam na nich velku chut

mukesina
7. dec 2011

@asemilka seby tehu? 😉 😉 moc ti to zelam. uz nech je pondelok, ze uvidime krasne 2// 🙂

asemilka
7. dec 2011

@monika2712 nooooooooooo.. napis "naj svokra" teda hlavne to "naj"... je taky, ze si moze k tomu vselico domysliet 😀 😉

asemilka
7. dec 2011

@mukesina dva mesiace som vydrzala s testovanim 3 dni pred mrchou... minuly mesiac den pred nou... tak teraz vydrim aspon do utorka... ale uz mam chrobaka v hlave... tak neeeeeeeeeviem 😀

monika2712
7. dec 2011

@asemilka no nechcem aby si nieco namyslala... 😀 😀