Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
priznajte sa 😠 ktora ste mi poslali prekvapkanie???? 😅 😀
@monika2712 aj ja mavam dlho take problemy, teda herpesy nie, ale smrkanie stale, niekedy viac, aj hrdlo ma bolieva... na ORL a vsetky vytery ok, vraj mam ale znicene sliznice z alergie, no ale alergolog hovori ze to na alergiu nevyzera... bola som na testy nic sa neukazalo tak este odbrey z toho este nemam vysledky 😠 tak si vyber 😀
sme sa snazilkovali vcera vecer... a na odporucanie doktorky.. ze snazilkovat by sme sa mali kazdych 12 hodin... tak muz si odbehne z prace...🙂))) lebo rano sa nedalo.. dieta vstalo skor ako my... a potom nas nenechalo ani nachvilku samych..🙂)) a prisiel by az neskoro vecer...🙂 vcera som mala ovu test poz.. dnes len silnejsieho ducha.. tak chceme poistit... poobede..a este v noci...))) tak uvidime.🙂
@kukucg no tak to som zvedava ze ci mne na nieco pridu... ja mavam herpesy casto, ale teraz sa mi robia len v tom nose, a to smrkanie praveze nezvyknem mat, a uz ma trapi dlhsiu dobu, len som na to dako nemyslela, ale teraz mam dva herpesy na raz, v kazdej dierke jeden, tak uz ma to fakt nastvalo.. inak zvyknem aj casto kychat... tak kto vie ci alergia alebo daco ine..
inak na alergiu sa zvyknem liecit ked kvitne nejaka burina, ale v zimnom obdobi to nezvyknem mat.
baby, mna uz zacina nejak pobolievat podbrusko, asi to zajtra dostanem ☹ zas sa nestihnem ani testovat 😒
@monika2712 mne ked sa urobi niejaka bolacka v nose, natieram si to carmexom. neviem, ci to poznas, ale mne to velmi pomaha. aj na kutiky je to super
@dajaja nepoznam... len mne je to aj darmo niecim natierat, kedze kazdu pol hodinu smrkam .. 😒
@monika2712 aha, tak to bude naozaj najlepsie zistit pricinu tej nadchy. nemozes to mat aj zo sucheho vzduchu, teraz ked je vykurovacia sezona? mozno by ti trochu pomohol nejaky sprej z morskej vody, napr. Sterimar..
@dajaja davam si nieco ine, taky zvlhcovac do nosa, ale nie je to morska voda.. ta mi dako nerobila dobre.. dost to stipalo na tych herpesoch.
@dajaja inak ten carmex na slovensku ze nic... aspon na nete to dako neviem najst..
@mukesina ale ved brucho boli aj v tehu prve tyzdne... aj mna vtedy bolelo a jak.. este viac ako bezne...
@monika2712 som si aj myslela, ze to tu na slovensku nemaju. mne ho nosi kamoska zo zahranicia. je to super masticka, trosku mentolova, tak aj jemne stipe.. mne aj za jeden den vylieci popraskane pery, kutiky.. nasla som len cesku stranku: http://carmex.webnode.cz/produkty-1/

@mukesina to mozu byt oba mrcha priznaky aj tehu priznaky...
smirujem vas z roboty... na tajnasa... som sa nasrala na kolegynu.. ja nebudem jej pomahat, ked ona si sedi na nete... tak budem aj ja 😠 a robit si iba svoje... 😀