icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
8. dec 2011

@mukesina to mozu byt oba mrcha priznaky aj tehu priznaky...

smirujem vas z roboty... na tajnasa... som sa nasrala na kolegynu.. ja nebudem jej pomahat, ked ona si sedi na nete... tak budem aj ja 😠 a robit si iba svoje... 😀

asemilka
8. dec 2011

priznajte sa 😠 ktora ste mi poslali prekvapkanie???? 😅 😀

mukesina
8. dec 2011

@asemilka aj ja som vcera dostala a neviem od koho.ved toto preto som na pochybach teraz, uz to nejdem riesit apockat si ci pride alebo nie.Co si mala fajne na obed

kukucg
8. dec 2011

@dadula3 Co na krk, na brusko si daj 😀 A gratulujem samozrejme 🙂

kukucg
8. dec 2011

@monika2712 aj ja mavam dlho take problemy, teda herpesy nie, ale smrkanie stale, niekedy viac, aj hrdlo ma bolieva... na ORL a vsetky vytery ok, vraj mam ale znicene sliznice z alergie, no ale alergolog hovori ze to na alergiu nevyzera... bola som na testy nic sa neukazalo tak este odbrey z toho este nemam vysledky 😠 tak si vyber 😀

asemilka
8. dec 2011

@mukesina cestoviny s paradajkovou omackou 🙂 mnaaaaamka 🙂 ale zase citim cesnak. sibe mi a zacinam si nahovarat...

mukesina
8. dec 2011

@asemilka 🙂 🙂 🙂 mnam dala by som si.mozno, ze nesibe. 😉 .Juuj , ale do pondelka nas natahovat.

asemilka
8. dec 2011

@mukesina co vas... ale aj seba 😀 😀 😀

linuska1
8. dec 2011

@asemilka
@mukesina

ahojte...🙂 a vy ako?.. dlho som necitkala?.. cakate ovulka?.. mrchu?.🙂

mukesina
8. dec 2011

@linuska1 ahoj moja, no ja (neocakam) mrchu , ale aj asemilka. a ty ako? ked si pamatam tak si tu pisala, ze akurat ams opat ovulku?tak sup do snazilkovania.nech je krasny darcek pod stromcek

mukesina
8. dec 2011

@asemilka no aj seba 🙂 🙂 🙂 , ale aj nas 😉 😉 😉 , ja na tvojom mieste by som asi nevydrzala, ked mam tak divne chute a divny cuch, ja by hned cez vikend uz tesla 😀 😀

asemilka
8. dec 2011

@linuska1 necakame mrchu... @mukesina ju necakala vcera a ja ju necakam v pondelok 😉
@mukesina prestan 😀 ma natahujes... asi aspon ten ovu skusim 😀 ale az vecer niekedy 😉

mukesina
8. dec 2011

@asemilka noja som raz taka 😀 😀 😀 , no aspon ten ovu.lebo nejde mi do hlavy to vsetko co tu pises 😝 ,len tak by si asi nemala tie chute a a cuch nie?

asemilka
8. dec 2011

@mukesina hej. je to cudne.. ale sa bojim verit niecomu... 😒

mukesina
8. dec 2011

@asemilka to urcite........ aj ja som niekedy mala stay a nakoniec nic z toho nebolo 😒 .....ale take ako ty urcite nie.to su niekae fakt podozrive stavy.

linuska1
8. dec 2011

@mukesina
@asemilka

sme sa snazilkovali vcera vecer... a na odporucanie doktorky.. ze snazilkovat by sme sa mali kazdych 12 hodin... tak muz si odbehne z prace...🙂))) lebo rano sa nedalo.. dieta vstalo skor ako my... a potom nas nenechalo ani nachvilku samych..🙂)) a prisiel by az neskoro vecer...🙂 vcera som mala ovu test poz.. dnes len silnejsieho ducha.. tak chceme poistit... poobede..a este v noci...))) tak uvidime.🙂

asemilka
8. dec 2011

@mukesina necham sa prekvapit... nic ine mi neostava 😀
@linuska1 len sa pekne snazte 🙂 nech sem das pred vianocami // test 😉 🙂

dajaja
8. dec 2011

@linuska1 tak tomu sa povie intenzivne snazenie.. 🙂 dufam, ze aj ja sa k takemu niekedy dostanem 😒

monika2712
8. dec 2011

@kukucg no tak to som zvedava ze ci mne na nieco pridu... ja mavam herpesy casto, ale teraz sa mi robia len v tom nose, a to smrkanie praveze nezvyknem mat, a uz ma trapi dlhsiu dobu, len som na to dako nemyslela, ale teraz mam dva herpesy na raz, v kazdej dierke jeden, tak uz ma to fakt nastvalo.. inak zvyknem aj casto kychat... tak kto vie ci alergia alebo daco ine..
inak na alergiu sa zvyknem liecit ked kvitne nejaka burina, ale v zimnom obdobi to nezvyknem mat.

dajaja
8. dec 2011

baby, mna uz zacina nejak pobolievat podbrusko, asi to zajtra dostanem ☹ zas sa nestihnem ani testovat 😒

dajaja
8. dec 2011

@monika2712 mne ked sa urobi niejaka bolacka v nose, natieram si to carmexom. neviem, ci to poznas, ale mne to velmi pomaha. aj na kutiky je to super

monika2712
8. dec 2011

@dajaja nepoznam... len mne je to aj darmo niecim natierat, kedze kazdu pol hodinu smrkam .. 😒

dajaja
8. dec 2011

@monika2712 aha, tak to bude naozaj najlepsie zistit pricinu tej nadchy. nemozes to mat aj zo sucheho vzduchu, teraz ked je vykurovacia sezona? mozno by ti trochu pomohol nejaky sprej z morskej vody, napr. Sterimar..

monika2712
8. dec 2011

@dajaja davam si nieco ine, taky zvlhcovac do nosa, ale nie je to morska voda.. ta mi dako nerobila dobre.. dost to stipalo na tych herpesoch.

linuska1
8. dec 2011

@asemilka to by bol krasny darcek..🙂))
@dajaja veru.. intenzivne.. aj ked zatial nic platne.🙂))

monika2712
8. dec 2011

@dajaja inak ten carmex na slovensku ze nic... aspon na nete to dako neviem najst..

mukesina
8. dec 2011

@dajaja moja aj mna boli podbrusko 😒 tiez tomu nedavam nadej

monika2712
8. dec 2011

@mukesina ale ved brucho boli aj v tehu prve tyzdne... aj mna vtedy bolelo a jak.. este viac ako bezne...

dajaja
8. dec 2011

@monika2712 som si aj myslela, ze to tu na slovensku nemaju. mne ho nosi kamoska zo zahranicia. je to super masticka, trosku mentolova, tak aj jemne stipe.. mne aj za jeden den vylieci popraskane pery, kutiky.. nasla som len cesku stranku: http://carmex.webnode.cz/produkty-1/

dajaja
8. dec 2011

@mukesina ale teba boli tak inak 🙂 a uz ti aj meska 🙂 zajtra uvidime na com si.. a ak mne nedojde do soboty, v nedelu rano tiez testnem. uz ma inak tiez laka ten testik, ale mam len 25-kovy a nechcem si ho este robit. som len 12DPO dnes.