Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ale mne tak na mrchu no necham sa prekvapit, chodim vzdy na wc-ko ci uz nie je.no na tvojom mieste sa poberam k doktorke nech ti urobi nieake testiky, ci fakt nie si na nieco alergicka.to uz mas dlho tu nadchu
Baby tak dnes som sa opat pobavila raz na neznalosti niektorych bab.. som volala s kamoskou, a ona ze sak co si uz nespravis test, ze ved uz tri dni po oplodneni sa da testovat niektorymi... ked som jej povedala, ze to je hlupost, ze to sa este nestihlo zahniezdit, tak sa smiala na slove zahniezdit 😀 ..... no nic, tak som jej vysvetlila, ze kym sa plod nezahniezdi tak sa nevylucuje hormon, takze len tazko by mi nejaky test nieco zistil...
a to podotykam, dievca ma 30 a uz ma aj syna... ale tieto veci jej akosi nic nehovoria.. keby som na nu spustila este veci ohladom ovulacie, bazalnej teploty, zamlcanych potratov atd... tak by asi kukala jak puk na mna 😀
@mukesina no ved presne aj mna tak bolelo, som myslela ze kazdu chvilu dostanem..
jaaaj baby zavidim vam ze uz mozte testovat za chvilu, ja az o 11 dni.. ak bude dovod 😒
@monika2712 no mne nezavid, ja som sa dlllllho nacakala na ovulku. ved ty pomaly stihas 2 cykly otocit, kym mne prejde jeden 😀
@monika2712 neboj tycjh 11 dni skoro prejde a budes testovat 😉 , len aby do rana ma nenavstivila kamoska a nebudem testovat
@mukesina sak toho sa ja obavam, ze ci stihnem vobec testovat... aby neprisla skor mrcha. 😒
@mukesina
@monika2712 no ked to bolo cez vykend tak snazenie bolo kazdy den a ani som si hlien nevsimla.ale sa cudujem ze som necitila bolesti nic.sice bolo take akoby ucitlivene brucho zvnetra ale som myslela ze od sexu.cakala som pichanie a atd co mavam bolesti na ovu a nic.mozno to fakt preslo tisko.je to tento mesiac jak toto nase pocasicko.
@ktore urcite to bolo cez vikend, tak uz hlavne klud hej? 😉 uz na to nemysli.. ukaze sa vsetko o 12 dni ci kolko..
zaujmeme opat status (ne) cakateliek na mrchu... 😎
@dajaja no tak v decembri dve ovulky mi vychadzaju.. teda ovsem ak ta druha este bude 😀
Baby u nás už je pravá zima. Celý deň sneží o 106 .
Dnes som navarila velikááááááánsky hrniec segedínskeho s knedľou tak kto by mal chuť nech sa zastaví. Pekný deň
@monika2712 no vidis tebe vychadzaju 2 ovulky v decembri a mne ani jedna. ja az zaciatkom januara budem mat dalsiu. Dnes som 36DC a az o 2 dni mam dostat.. ☹
Ahojte dievcata este som na nieco zabudla......chcem vam len povedat co mi assi aj pomohlo.....rozpravala som sa s jednym lekarom, ze mam prekysleny organizmus. Ma to vraj kazdy, nema to ziadne priznaky.....len mi povedal ze je to taka prirodna antikoncepcia a ze kvoli tomu nemozem otehotniet. Dala som si dva mesiace ocistu! NAOZAJ!!! Obmedzila som sladkosti, kysle ovocie-pomarance, citrony....kysle vody-sprite a vsetky sladke bublinkove vody...kt.su velmi prekyslene.....a naozaj mi to pomohlo....povedal mi este, ze vdaka tomu prekysleniu som mala spontánne potraty, a ja na to ved menstr. mam presnu ako hodinky...a on sa zasmial a povedal, ano ale vdaka prekysleniu nemusela prist vobec =) Nieco na tom bude!!!! Vyskusajte trochu precistit org. a uvidite. ....
@monika2712 no ak budem mat zajtra vyssiu teplotku tak mi vyjde ovulka ze bola v utorok.podla grafu ale tak ktovie.ak bola v utorok tak zase je tak ako minuli mesiac presne.ale hlavne som rada ze sa mi teplota zvysila a ze viem ze ovu vobec bola.

@linuska1 neboj nic, vysledky sa dostavia 🙂