icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
8. dec 2011

Ahojte kocky,tak aky ste dnes mali dnik? ja som sa pred chvilou zobudila 😲 , ma nieako zlomilo.Zase ma strasne bolia prsia obcas je to dost neprijemne 😒 😒 .manzel uz isiel do prace a opat som sama ☹

mukesina
8. dec 2011

@dadula3 no o tom som uz pocula.Ja som tiez vysadila vsetko sladke, lebo mne povedala, moja ze mozem z nich dostavat mykozu,ktoru som predtym mala 😒 😒 ,takze ekd nieco citim sup a nic nepapam,take a ona sama prejde 😉 .Takze tvoj priznak je , ze spinkas?este mas nieake okrem toho ci?

dajaja
8. dec 2011

@mukesina ahoj moja, tak aj ty si sipkova ruzenka? 🙂 Ja som dnes mala celkom pekny dnik. doobedu som bola s kamoskami v detskom centre. detska sa nam krasne vyhrali, tak sme stihli aj pokecat 🙂 teraz na vecer sa mi nejak kazi nalada, to asi s bliziacou sa mrchou 😝

dajaja
8. dec 2011

@dadula3 aj ja som bola velmi ospala pri prvom tehu. v robote som ledva udrzala otvorene oci, normalne boj to bol.. to s tym sladkym si ma nepotesila, lebo ja ho dost jem. asi sa pokusim to trosku obmedzit 🙂

mukesina
8. dec 2011

@dajaja neviem tak ma nieak zlomilo,juuuj ale keby tak neboleli tie rpsia 😠 😠 😠 ,tak si mala krasny dnik.ja tu kazdy den to iste doma ☹

katussska24
8. dec 2011

baby cafte, kto tu nam dosla podlaha -teda len vzorka, kuk na nu. co vravite? mne sa velmi paci, je taka hnedosiva......
Prva foto s bleskom a druha bez 😝

Inak, dnes mam 22.DC, mala som nieco ako...ja neviem ci vytok ci hlien, uz som len pozostatok videla na gatkoch 😅 cudne...asi skor daky vytok...ale preco? 😕

dajaja
8. dec 2011

@katussska24 velmi pekna, mne sa presne taka paci, hnedosiva.. ale asi v skutocnosti vyzera inak ako na tych fotkach. ja si ju predstavujem ako nieco medzi nimi dvoma..
a ten vytok? zeby uhniezdovanie? drzim palce 🙂

katussska24
8. dec 2011

@dajaja uhniezdovanie??? vtedy je vytok??? 😕 teraz som jak uplne nevzdelana zena... 😅 ale vzdala som tie pozorovania a citania o priznakoch, lebo potom si to namyslam... 😖

katussska24
8. dec 2011

@dajaja a podlaha 🙂 nieco medzi, presne ! ked si pozres v ikei seriu hemnes (obyvacka nabytok, komody), tam je tak odtien hnedosivej, takmer identicky 😵
manzel nato troska kukal, ze nic moc...ze taka o nicom farba.... 😠 ale vzdal to a povedal, ze je to na mne 😀 a ja ju chceeem 😀 😀 😀

mukesina
8. dec 2011

@katussska24 krasne podlha,my mame taku a mooooc peken ukaze 😉
a ten vytok, no ako dajaja pise, moze byt, ze uhniezdenie, ja som mala tiez na 22dc taky vytok 🙂

katussska24
8. dec 2011

@mukesina lenze on je uplne slab...akoze uz som si to len "pozaschnane" mohla pozorovat, jemnucko dohneda, ale strasne jemne, inak skor biely...ziadne stop po krvi ako sa pise....alebo ruzovkasty hlien 😒

dadula3
8. dec 2011

@mukesina spppiiiiiiiim a spiiiim =) a nic mi nechuti, vobec nie som hladna....ale misiiiim a je mi velmi kyslo -robia sa mi stavy...preto mi nic nechuti ani sladke, akurat som upiekla pardubicke pernicky v cokolade a vobec som neochutnala 😀 necham ich pre druhych =)))) a to som bola asi pred 3.mesiacmi taky poriadny sladkozrut!!!!

dadula3
8. dec 2011

@katussska24 jeeeej taku podlahu mame my =) vyzera to dobre, prach vobec nie je vidiet tak nemusis zotierat kazdy den =D akurat ma po case tato siva zacala deprimovat, predsa je to studena farba... hodi sa do velmi presvetlenych priestorov, my mame slnko az poobede a teraz vobec tak mam trosku tmu =)

dajaja
8. dec 2011

@katussska24 poznam hemnes seriu. presne to je ta farba 🙂 aj mne sa velmi paci, super vyber 🙂
no to neviem, ci je pri uhniezdovani vytok, ale uz tu nejake tehulky pisali, ze mali v tom case trosku hlienu s krvou.. ja tiez nie som ziadny odbornik, napisala som, co ma prve napadlo 😅 uvidis o par dni, ci to bolo ono 🙂

mukesina
8. dec 2011

@dadula3 tak len spinkaj, teraz to buds potrebovat.takze ta presli chute? juuuj taka som rada, ze konecne je tu tehulka a dufam, ze coskoro tu bude kopec tehuliek 😉 😉 ,kedy sa chystas ku doktorovi a manzel uz vie?

katussska24
8. dec 2011

@dadula3 ja neviem, mne sa strasne paci, planujem sten take slaucko zlte, tak hadam to nebude smutne 🙂 a je taka "plasticka" ten povrch, uplne skvela.... 😵 a aky typ mate v -vyrobcu podlahy?

mukesina
8. dec 2011

@katussska24 ja som tiez mala len biely a baby tu na MK pisalai, ze to moze byt uhniezdenie, ze nie kazda baba spini 😉

katussska24
8. dec 2011

@dajaja kiez by si mala pravdu.... 😵 nic ine si tak velmi neprajem ako vianocne babo .... 🙂 moje najvacsie vianocne zelanie 😵 😵 😵

katussska24
8. dec 2011

@mukesina btw ty uz si tehu? 😕 ja som uplne vypadla z temy... 😅

monika2712
8. dec 2011

Caute baby,
@katussska24 pekna bude neboj.. inak co bola si na tych trhoch dneska? strasne fukalo.. ja som isla na hodinu a pol na potulky do avionu, tak ma bolia nohy jak ... teda hlavne krcove zily sa mi zas ozvali dneska. ach jo.. inak som vlastne nikomu nic nekupila, len sebe sveter... sak co by som si nekupila darceky? vcera papucky take paradne, ako cizmicky ale su to papuce na doma, dneska sveter.. minule dvoje gate.. no klasika, robim jeziska sama sebe..
😀 😀

mukesina
8. dec 2011

@katussska24 nie nie ja nie som este tehu. tha podlaha je faaakt super, budes s nou spokojna

katussska24
8. dec 2011

@monika2712 to je naj. no ja uz nemam prachy, neviem ani odkial vezmeme na tu podlahu -zalohu, lebo sme neratali s vdavkami pre vianocami...ale tlaci nas cas, kvoli jej dostupnosti 😒
na trhoch som nebola, o stvrtej omsa a potomsme tiez boli vpri avione po tu vzorku, jeden chlapik nam ju doviezol a hadaj co sme mali my -Katuska zjedla na veceru Royola Mcmenu+jahodovz tasticku 😝 kde je asemilka, mozno ma dobehne v kaloriach aj jej tak chuti 😉 joj a doma som stlacila milka keksik 😀

dajaja
8. dec 2011

@katussska24 dufam, ze sa ti to zelanie splni.. 🙂 🙂 ja uz moc nedufam. este pred 2 dnami som tiez prepadla takej euforii, ze by som mohla byt tehotna. ale dnes som z toho nejak vytriezvela a je mi trosku smutno. my sme ovulku predbehli o 3 dni, tak to nie je velka sanca a dalsiu budem mat az v januari. uz ma pomaly prechadza chut na dalsie snazenie.. ☹

katussska24
8. dec 2011

@mukesina hehe, dakujem. snad vynde ta kupa... 😝
no ste mi mali co povedat.....ten vytok. mi to pomotalo hlavu, celu den s tm bojujem ze asi nie som, len velmi chcem, lebo zacinam si myslet ze som....ale to uz sa raz stalo, nechcem zas byt sklamana...aj ked ked to nevyjde tento mesia, asi budem..dost 😖

katussska24
8. dec 2011

@dajaja poznam ten pocit...aj ked sa nesnazim zas tak brutalne dlho, ale ja som dost netrpezliva...ja som mala krizu min mesiac. aj ked som velmi neverila tomu ze som, ale....

mukesina
8. dec 2011

@dajaja moja co to citam.mozno si tehu a ani o tom nevies, hlavu hore moja ano?mna inac tiez uz to prestalo bavit sa snazit, uz jeden mesiac to mame uspesne za sebou,milovali sme sa kedy sa nam chcelo , nesilili sme to.

monika2712
8. dec 2011

@katussska24 asemilka dneska abstinuje, slubila muzovi ze dneska tu nebude visiet..

jaj baby neviete niektora posunut cas??? ja uz chcem byt 28dc nech uz vieeeem.. 😖

dadula3
8. dec 2011

@mukesina manzel este nevieeeee =) a dnes ma vianocnu firemnu akciu tak pride velmi neskoro tak rozmyslam ako mu to poviem =) som chcela nechat na stole zabaleny pruzok no po vianocnej akcii sa bojim ze ho omylom zje =D =D =D

dadula3
8. dec 2011

@dadula3 a doktorke mam zajtra zatelefonovat sa objednam sa =)

monika2712
8. dec 2011

@dadula3 nechaj si to na rano podla mna.. lebo potom ked mu to vecer povies ani nezaspi.. radsej rano pri vankusi nejaky odkaz.. ze dobre ranko tatinko alebo nieco take 😉